Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Olan olmuş üzülme.
Bu arada eşin seni gerçekten seviyor mu görmüş olursun.
Eğer aranızda ki sevgi bağı güçlüyse herşey düzelir, ha yok değilse zaten bitsin.
Bence eşin fazla duygusal ve içe kapanık.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Evet eşim çok duygusal ve içe kapanık biridir.. ailesiyle bile şuan konuştuğunu Zannetmiyorum.. zaten ailesi de çocuğunun üstüne düşen bir aile değil umrunda olmaz hiç bişi

ANnen keşke aramasaymış ... daaaa neyse , ben seni çok mantıklı makul ve sabırlı buldum Can'ım ,eşine düşen gelmek konuşmak aramak ya da ... ama ailenle de konuşmasını bekleme bence , dışarda konuşsanız da olur yeter ki gelsin

Sendeki de eşindeki de anlık patlamalar değil bence,karşılıklı içe atmalar olmuş sen aslında pekte hoşnut olmamışsın herşeyi ikinizin yapmasından,o ise kendini zaten ezik hissediyomuş sende o lafları edince hepten tırlatmış gibi

Evet eşim çok duygusal ve içe kapanık biridir.. ailesiyle bile şuan konuştuğunu Zannetmiyorum.. zaten ailesi de çocuğunun üstüne düşen bir aile değil umrunda olmaz hiç bişi
Benim eşimde aynen bu yapıda.
Bu tip adamlar kendine acımaktan karşısındaki insana yaptıklarını göremez.
Aynı zamanda gururlu ve kinci olurlar.
Senden daha çok acı çeker ama kuyruğu dik tutma derdinde olurlar. Pişman olasalar bile özür dilemeyi beceremezler vs vs.
Yani o senden vazgeçtiği için değil, kendini aşamadığı için böyle davranıyor.
Benim fikrim asla sen adım atma, o atarsa ozaman yapıcı davran. Aksi halde ömrünü yer.

Evime eşim beni aramadan geri dönersem herşeyi bütün laflarını kabul etmiş olucam.. ve öfke kontrolü daha da beter olacak.. mantıklı olan şuan herşeyi sabırla beklemek diye düşünüyorum
Doğrusu öyle ama aramazsa Son kez denemek istemezmiydin?Sonra bundan sonraları öfken geçince pişmanlık duyarsın eminim oyüzden söylüyorum.Biraz bekleyip görüşme ayarla.Sakinleşmiş şekilde konuş.Belki bu sayede yeniden başlarsınız.Son kez eve dönüp denemeyi düşün.Boşanacaksan ondan sonra boşan.

Ben boşammayı istemiyorum zaten.. eşim seni boşucam dedi... ama boşanma davası da gelirse bende kabul ederim tekrar dediğim gibi zorla güzellik olmaz.. ama kesinlikle ben görüşme ayarlamam.. çok istiyorsa kendi arar bir görüşme ayarlar telefon bile etmeyen erkekten ne bekleyebilirim ki ..

Başka anlatmadığın huzursuzluklar var mıydı diye aklıma geliyor.Eşin birşeylere dolmuş olabilir mi?

Görüşme ayarlamazsan ilerde son hamleleri yapmadığına pişman olacaksın.Şimdi sende öfke hakim..
Bak neden böyle diyorum.Durum hep böyle onlarlarla güç savaşı zordur.Başka erkeklerle de böyle.Çok az erkek bunun hesabını yapmaz.

Tulipa eğer onunla görüşme ayarlarsam ilerde pişman olurum... çünkü tükürdüğümü yalamak istemiyorum.. kesinlikle bu konu da çok netim o çabasarfetmeden ben bu ilişki için hiçbirşey yapmam .. burada içimi dökerim aşkımdan ölürüm geberirim .. ölüyorum da askından zaten ama yinede onu aramam.. kesinlikle...

Bu arada baska bi kötü huyu yok genelde kafa dengi iyi anlaşıyorduk o da benim bende onun tek arkadasıydık biribirimizin.. onunda benimde öyle pek arkadasımız yoktu.. beraber yapıyorduk herşeyi.. hatta sabah ekmek almaya bile beraber gidiyorduk birbirimizin dizinin dibinden ayrılmıyorduk.. aksamları da işten gelir film izlerdik bazende dışarıda yemek yerdik kafeye giderdik kahve içerdik..

Bence eşin boşanmayı isteseydi kendisiyle annesi bosanma lafı ettiklerini inkar etmezlerdi

Bence de hiçbir adım atmayın. Sonra en ufak bir şeyde bunları öne sürmeyeceği ne malum. Sizin pişman olacağınız bir şey yok ki ilki sonu olsun. Pişmanlık duyması gereken o sonuçta. Haklıyken alttan alınca iyice yüzsüzleşmeyeceği ne malum bir kaç adım daha ileri gidip başka şeyler yapmayacağı ne malum ? Tek taraflı çabayla bir ilişki yürümez. Erkektir düşünemez erkektir hesap edemez erkektir bilmemne diye diye aileler şımartıyor çevre şımartıyor kadınlar susup oturuyor sonra zıvanadan çıkıyorlar. Neler okuyoruz hep bu kadınlar alttan alsın safsataları yüzünden bu kadar tepemize çıkıyorlar zaten. Kadınlar bu kadar taviz vermese, evlatlarını da adaletli yetiştirse,erkekler adam olsa sorunların çoğu bitecek.

İnşlh öyledir bilmiyorum.. bi de ona kızdım çok .. anneme ben boşucam demedim demiiş şok oldum.. bari bi söz söluonuz arkasında durun
Yani evet bi yandan öyle ama bi yandan daa boşancaz tabi dedim aha şimdi de diyorum hala soruyomusunuz tabi boşancaz filan der üstelerdi ink<r etmezdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…