- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi hemsirekafasikarisik
-
Evime eşim beni aramadan geri dönersem herşeyi bütün laflarını kabul etmiş olucam.. ve öfke kontrolü daha da beter olacak.. mantıklı olan şuan herşeyi sabırla beklemek diye düşünüyorumEşinin söylediği hiç güzel değil... fakat annesine karşı seni savunmuş tartışmışlar. Bir anlık kızgınlıktan söylediğini düşünüyorum. Daha kötü birşey olsaydı boşanmak söz konusu olabilirdi ama böyle bir şey için olmamalı diye düşünüyorum evine geri dönmelisin bence
Konu sahibi bu yorumu düşünIlk kimin adim attigi onemsix. Onemli olan sen bir adim atinca karsindakinin kostugunu gormek...
Kayınvalide hiç umrumda değil.. kayınvalidenin sözleri de umrum da değil .. benim kızdığım nokta kaynananın yanında eşimin bana gösterdiği tutum öfke...Çok haklısın da zaten H hemsirekafasikarisik ın sorunu eşiyle , o üzmüş eşini en çok da , evet Kv ler anormal herşeye karışmak isterler , kimileri çok daha kötü ama burda temel faktör eşşşşşş !!! Maalesef eş i üzmüş eşi söylemiş eşi bağırıp çağırmış ama bence eşi orda annesine de kızmış
Eşim telefonunu parçalamış hattını da kırmış.. belki de annesi babası da ona ulaşamıyordur.. bütün sosyal hesaplarını kapatmış.. zaten ulaşabileceğim bir yer yok olsa da ulaşmak istemiyorum.. boşayacağım diyen o annesine hiç bi saygısızlık yapmadım... eğer kaynana ya orda cevap verseydim saygısızlık yapsaydım o sıra da eşimin bana da hakaret etmesini anlardım ama ben hiç birşey demedim olay anında.. sadece sustum ağladım.. onun için hiç bi şekilde adım atan ben olmayacağımKonu sahibi bu yorumu düşün
Anladığım kadarıyla yarın bir hafta oluyor
Şimdiye kadar eşinden hiç hayat belirtisi gelmemiş olması hayra alamet değil
Bak sen boşayacağım dedi diye evi terk ettin
Anneler konuşmuş nerden biliyorsun kaynananın annenin laflarını abartıp çarpıtıp adamı kışkırtmadığını
Adamı ara pişmanım de demiyoruz ama bir adım at saçma sapan birşey sor bir bahane bul
Yeterki konuşması için bir kapı aç
İlerde keşke dememek için yap bunu
2 aylık evli ve üstelik evi terkeden taraf kendisi hiç birşey alabileceğini sanmıyorum aile bütünlüğü kavramına aykırı davrandığı için...annesi yönlendiriyor eşini yoksa dönerdi mesaj atardı boşanma davasını tazminatlı aç o zaman barışmaya uzlaşmaya çalışırlar rest çek , ciddiyet görür böyle takmamazlık yapmaz sonra belki barışırsınız , böyle kağıt gelirse olan sana olur yaşadığınla kalırsn 2ay olmuş bide o evi kaynanan yönetio eşin annesinin iradesinde dönsen daha kötü yaşar laf ederler evlilik aileylede evlenmektir biyerden sonra sevgide biter aynını yaşatır yaşarken ! böyle bir erkek seni koruyamaz
Annemle kayınvalidem telefonda çok kötü kavga ettiler.. annem baştan sakince konuştu ama kayınvalide kesinlikle alttan almadı.. daha sonra kayınpeder babamı arayıp ben bu işi düzelticem kadınlar bu işi beceremiycek demiş.. 1 haftadan beri ses soluk yok.. bilmiyorumAilen ne konuştu onun annesiyle .Ailenin konuştukları apır laflardı sanırım.Yoksa arardı eşin.Aslında sen haklıyken haksız duruma düştün gibi.Hakkımızı sert harekerleele aramak çok doğru bir fikir depil canım.Ailen daha fazla birşey demesin o tarafa.Sular durulsun eşin arar belki.Ama sen daha fazla haşin davranma.Güzel güzel konuş hislerini.Herzaman böyle yap.Umarım arar seni.Hallwdilmez sorunlarınız yokken ortalık bulandı .Bekarkenki maddi sorumsuzluğu sen kabul edip evlenmişsin onu soeun görmüyorum o yüzden.Şuan ayrılmanızı istemem.Aramazsa da uzun yol arkadaşın bu değilmiş.
Ayaklarına hiç bir şekilde gitmeyeceğim.. evet boşanmayacağım derken boşanma davasını ben acmayacağım .. eğer eşim boşanma davasını açarsa da boşanırım zorla güzellik olmaz.. beni sevmiyor ki boşanma davasını açmış derim..2 aylık evli ve üstelik evi terkeden taraf kendisi hiç birşey alabileceğini sanmıyorum aile bütünlüğü kavramına aykırı davrandığı için...
Ayrıca bu saatten sonra o eve dönse bile ne bir sevgi nede saygı görür. Çünkü pişmanlık duygusu yok adamda.
H hemsirekafasikarisik kocamı seviyorum boşanmayacam demişsin kocasını seven insan iki hafta sonra evi terkedip aileleri araya sokup olayı daha fazla büyütüp kibirlenerek ayağıma gelecekler demez
Şimdi tıpış tıpış sen ayaklarına gideceksin.
İlk yıllarda böyle kavgaların olduğunu çok duydum.. şuan da çoğu yeni evli olan arkadaslarım da sürekli kavga halindeler.. ne güzel sen sonunda mutlu olmuşsun herşey düzelmiş.. inşlh mutluluğunuZ daim olurBen evliligimin ilk ayinda esim bana gereksiz yere bagirip cagirdigi icin araba calisirken arabadan inecegimi soyledim bir dugune gidiyorduk. esim arabayi tam durdurmadan arabadan indim sonra caddenin ortasinda sinir krizi gecirdim. gomlegimin dugmelerini kopartip sacimi basimi yolup gozlugumu firlattim esimin odu koptu karicim karicim demeye basladi. normal bir davranis degil bu tabi hatta bayagi anormal. yazarken bile utaniyorum su an. ama evliliklerin ilk aylarinda insanlarda anlasamayacagim karsimdaki kisi bana kotu davranacak korkusu oluyor. esimi cok seviyorum o da beni cok seviyor. belki 3 yil sonra ben de konu sahibi de ayni konu basimiza gelse daha az tepki gosterecegiz. ben 2bucuk yildir evliyim bu arada. daha ciddi kavga sebeplerini daha hafif geciriyoruz artik. ilk aylarda iki tarafta da boyle seyler olmasi cok cok normal. ayrilirsin barisirsin sen bosancam dersin ya da o der. Ben ilk aylarda bu adamdan zaten bosancam diye dusunuyordum. bence bu kadar buyutmeye gerek yoktu. asil yılanin basi kayinvalide bence. ben oyle dusunuyorum.
Evet tabiki de yüzde yüz o suçlu değil.. sonuçta kavga 2 kişi arasında çıkıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... sadece kaynanam ın yanında yaşadığım olayları kaldıramadım eşim orda çok fevri davranıp seni boşucam dedi.. bu kelimeyi kaldıramıyorum çünkü bu kelimeyi hakedecek hiç birşey yapmadım ona..Geldiğimiz noktada evet bu 2 ayda benim de hatalarım oldu kısmında hemfikir olduğumuzu umuyorum
Takdir edersin ki perdeydi ottu çöptü diye adama paran yoksa niye evlendin demek büyük hata, kadına da yapılıyor bu ara ara, vay çeyizin yoktu bilmem ne diye iki türlüsü de yanlış
Evlenirken sen bu adamın etini budunu ailesini az çok biliyodun herseyi de siz yapmışsınız elbette evde eksik gedik olacak, eşinin sözleri de çok yanlış onun tartışılacak tarafı yok ama bu meselede %100 suçlu o değil
Evet tabiki de yüzde yüz o suçlu değil.. sonuçta kavga 2 kişi arasında çıkıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... sadece kaynanam ın yanında yaşadığım olayları kaldıramadım eşim orda çok fevri davranıp seni boşucam dedi.. bu kelimeyi kaldıramıyorum çünkü bu kelimeyi hakedecek hiç birşey yapmadım ona..
Herşeyi parçaladığı gibi telefonunu ve hattını da kırmışKocanin numarasini ver benn arayacam sonunda. ara su kizcagizi bak ozur dilemeni bekliyor diycemgerci her seyi kirip atmis. merak etmeyin gurur yapmazsaniz barisirsiniz ille ayagima gelsin diye dusunmeyin. ararsa tatli tatli konusun. gurur yapmanin anlami yok.
Onun iletişime geçmesini bekliyorum en azından aramasını .. ben boşanma davasını kesinlikle açmam zaten.. ama o açarsa da yapcak bişi yok aşkımı kalbime gömüp boşanırız.. ama ondan şimdiye kadar bir ışık görmedimKv varken o lafı etmesinin makul bir açıklaması yok zaten o konuda haklısın
Bak ben burda çok sık boşan dememle bilinirim ve tepki alırım bu yüzden, ama sana boşanma diyorum, en azından bu şekilde, böyle palas pandıras boşanırsan sosyal medyadan adamı takip edecek her paylaşımdan kendine pay çıkaracaksın şarkılar tutacaksın acaba diyip duracaksın,çünkü bir açıklama duymamış olacaksın ve boşlukları zihninde doldurup duracaksın, bu insanı delirtir
Konuş kafana yatmazsa gene bitir ama hesap sor, gerekirse hesap ver bir iletişim kurun
Onun iletişime geçmesini bekliyorum en azından aramasını .. ben boşanma davasını kesinlikle açmam zaten.. ama o açarsa da yapcak bişi yok aşkımı kalbime gömüp boşanırız.. ama ondan şimdiye kadar bir ışık görmedim
Hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için .. inşlh güzel günler görürümBir dost temalı mesaj yazasım var adama hee
Hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
Ne zaman aradın en sonHerşeyi parçaladığı gibi telefonunu ve hattını da kırmış
Ailemin yanına geleceğim gün telefonda konuşmuştum.. evi terk ediyorum diyeNe zaman aradın en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?