Evliliğimin 2. Ayında Evi terk ettim !

Evi terk ederek çok iyi yapmışsın. Bu boşanma lafını ağzına sakız etmiş adamların haddini en güzel bu şekilde verebilirsin.
Benzer durumu yaşamış biri olarak sakın ondan bir adım gelmeden gitme. Hatta bence hiç gitme de neyse.
Su hayatta en rezil,en adı,en benamus erkek tipi kavga esnasında "ananın evine git,boşayacağım seni" diyen adamciktir.
Sana garanti veririm ki gitmeseydin o lafları her kavgada duyacaktın.
O kendi esekligine doymasın.
Olur da özür dileyip gelip seni alırsa bu konuda çok hassas olduğunu,bir daha en küçük bir imada bile kendini mahkeme kapılarında bulacağını üstüne basa basa belirt.
Ayyy sinirlerim bozuldu. Aklıma geldi eski eşim. Aşağılık ser.faiz.

Yahu adama gel beni al de demiyoruz
Kel alaka birşey sor
Evden birşey işte
Kontak lensin markasını sor gözlüğüm ordamı kalmış de bir kitabını iste
Bir iletişim yolu aç
Sinem vallahi de billahi de aramam gerçekten aramam ... çünkü ben ararsam zeytinyağı gibi üstüme çıkar biliyorum ben eşimi

Yuva yıkmak kolay ama yapmak zor. İlerde pişman olacağın kararlar alma. Sakince düşünüp karar vermeli. . Öfkeyle kalkan zararla oturur. Benim annemin bir sözü var sabah güneşi isitmadiysa akşam güneşi hiç isitmaz

Bende öyle düşünüyorum
Öyle düşün tamam da
Ben eşin olsam hadi olay anında çıksan gitsen sinirle yaptı yoksa benden vazgeçmez der düşerim peşine
Ama sen iki hafta sonra çıkarsan düşündü taşındı beni gözden çıkardı e arayıp sormadı da gitsemde gelmez bitti demekki derim
Gelecek olsa bile adam bir ışık görmeden neden gelsin

Ya tam tersi olursa ne hali varsa görsün diyorsa hiç sevmemisse kadın hem çıkıp gitti hemde gururundan olsun hemde lafları yutsun

2. Hafta boyunca onunla konuşmaya çalıştım ama konuşmak yerine sinirlenmeyi tercih etti.. daha da üstüne gitsem tekrar eşyaları fırlatacal gibiydi .. seni boşucam dedin farkındamısın diye sorduğumda ... cevap olarak .. demedim öyle bişi... daha sonra dedirtmeseydin.. sinirle demişimdir diye artist artist ukala cevaplar verdi.. ondan sıcaklık görseydim emin ol bende evi terk etmek istemezdim.

Ya tam tersi olursa ne hali varsa görsün diyorsa hiç sevmemisse kadın hem çıkıp gitti hemde gururundan olsun hemde lafları yutsun
Sevmeyen adam 5 sene çıkıp evlenmez bence ya
Hadi vazgeçti diyelim en kötü ihtimal boşansalar da kimin umrunda eski eşin halkında ne düşündüğü gururluymuş gurursuzmuş

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…