- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
Ütü için hakaret, dışarı çıkalım için hakaret.... gerizekalı
Allah yardımcın olsun... belki bir süre ayrı kalsanız toparlarsınız ne denilir ki böyle kesin kararlarda...
Normal bir insanin yapacagi seyler degil bunlar. Akil disi isler. Bilmiyorum bana ters. Ben etrafimda görmedim hic catali masaya firlatan kocayi. Ütelik yemegi begenmedigi icin.
Canım aşk da yokmuş bence o yüzden başka seçenek olmadığı için mantık dedim çünkü adam sana zil zurna aşık olsa internetten bulduğu saçmalıklarla konuşmazdı yani.
İnsanın kendini her gün mutlu hissetmesi lazım bence. Hissetmiyorsa hayatında değiştirmesi gereken şeyler vardır. Evlilik tanrı yapısı değil sonuçta herkesin evliliği bitebilir. Eğer mutsuzsan devam etme ömrün şu an bile tükenmeye devam ediyor yani. Bencil olmak lazım biraz. Kendini düşüneceksin, en çok kendini seveceksin. Yoksa kimse seni senden iyi sevemez zaten.
Peki ya ozaman evlenmeden önce benim icin döktügü göz yaslari neydi? Oyunculuksa on numara.
Esim ben cevremde en yakinlarima böyle davranirim diyor. Disariya gayet kibar, beyfendi gibi. Ama en yakinlarina hep zarar. Cocuklugumdan beri beni taniyan insanlar gelmisti dügünüme. Esimide yakindan tanima firsati buldular. Ne kadar efendi cocuk dediler. Evet disariya inanilmaz efendi davranir. Kasar kendini iyice yanlis bir hareket yapmayayim diye. Onun tek derdi ana, baba, es, kardes. Ama ben elin kiziyim. Cekemiyorum nazini. Keske biraz anlayis olsaydida nazini yine cekseydim ama hep ben hep ben olmuyor. Tikandik iste.
haklisin canim, ütü yüzünden bile hakaret eden adamdan daha fazlasi da beklenir...
hergün mutsuz bir güne uyanarak geciremezsin ömrünü...
sabretmek, fedarlik etmek fazla bence esine..
özür dileyip ayni hatayi tekrar tekrar yapinca özür dilemeninde bir anlami kalmiyor...
bosanmak istedigini söyledikten sonra hemen ailenin yanina dön, onunla ayni evde olman sadece sana zarar verir...
Canim ailem burda degil ki. Yurtdisindalar. Bende ordan buraya gelin geldim. Burda akrabalarim var ama. Bosanirken ayni evde olup davayi beklemeyi bende istemiyorum acikcasi. Bosanma davasi nasil acilir, ne yapilir bu sürec nasildir hic bilmiyorum. Kardesim ailemle konussun bende aksam esimle konusayim sonra burdaki dayimi arayip bu bosanma süreciyle ilgili yardim isteyecegim. Yarinda oraya gecmeyi düsünüyorum.