1.si burası kimsenin babasının yeri değil o yüzden hiçbir yorumcuya parazit yapma diyemezsiniz
2.si ben küfür etmek güzel bir şey falan demedim çarpıtmayın
bu konuya son yorumum
size iyi eğlenceler
1.si burası kimsenin babasının yeri değil o yüzden hiçbir yorumcuya parazit yapma diyemezsiniz
2.si ben küfür etmek güzel bir şey falan demedim çarpıtmayın
bu konuya son yorumum
size iyi eğlenceler
çok abartmışsın bence
eğer sen saçını maşalarken o sana "bu halinle aynı hilkat garibesine benzemişsin çirkinsin" falan deseydi, sen de boşanma kararı alsaydın sonuna kadar desteklerdim.
ama altı üstü adamın ağzından kıskançlıktan dolayı "kaşar" kelimesi çıktı diye ortalığı aağa kaldırmışsın.
"kaşar" "hafifmeşrep" kahpe" ıvır zıvır bunları erkekler çok kıskandıklarında ve kıskançlıktan dolayı öfkelendiklerinde söylerler. amaçları namussuz demek değildir.
yahu tamamen yanlış anlaşıldı dediğim
tokat yumruk atan, ya da aylar boyunca aldatıp ayrılan adamı bile özür karşılığında "yuvanı yıkma affet" deniyor kkda. bende tokatla k...r kelimesini kıyaslayınca bir kelime uğruna evi terketmeyi biraz abartılı bulmuştum. sonra konuyu inceleyince konu sahibinin eşinin epey sabıkalı olduğunu gördüm ve hak verdim..diyerek olayı bağlıyorum.
valla ne yalan soyliyim acaip tuhafima gitti benim yazdiklarin
hani cirkin oldugumu soylese bosarim ama kasar demesiyle bosamam
diye ustune basa basa yazdin ya :)
Arakadaşım neden ortamı geriyorsunuz.Karı ile kocasının arasını yapmakdabile ne kadar büyük sevap varken...Adam ta nişanlıyken yazışmış bir iki defa çepten konuşmuş.Evliyken hiç birşey bile yapmamış. Bayan dile getirmiş özür dilemiş bitmiş.Ne diye evlilik boyunca bunu başanı kakıyor ya bu nekadar zararlı ya evliliğe sizde onu burdan destekleyerek iyice evliliğin temeline dinamiyler kouyorsunuz.Evlendikten sonra aldatsaydı benimde iki çift laım olurdu elbet.
Ben de cok uzuldumkadın hep cogu yerde kendısını doldurdu fıtneledı esıne karsı,hep kadınlar kulubune gore evlılıgını goturmuş,keske evlılık terapistine gitseydınız be kızım amma kakmıssın 6 ay adamın kafasına o kınının bı kenara atıp yaşasaydı yakın olsaydın asıl bı şans verecektın kocana sen şans vermemıssınkı hep onu kıskırtıcı hareketlerde bulunup laf cevırmıssın ıtıcıolmussun hep sende huzur vermemıssın.dost acı soyler.bırazda oyle deneseydın .Rabbım hayırlara cevırsın.cocukda sağlıgını kaybetmıs kızda kolay degıl ama gercekten terapiste ıhtıyacınız vardı.kadın dısı kus huyuna suyuna gıdecekkı bırazda hep burnunun dıkıne gıttıgınde rekabet olusuyor ama ıkınızınde yası cok genç...Vicdanlı bakın bıraz... ikitaraflı bakın...kadın hep adama yuklenmıs durmus gercekten sımarıklık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?