Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

1.si burası kimsenin babasının yeri değil o yüzden hiçbir yorumcuya parazit yapma diyemezsiniz
2.si ben küfür etmek güzel bir şey falan demedim çarpıtmayın

bu konuya son yorumum
size iyi eğlenceler

Burasi eglence yeri degil, insanlar dertlerini paylasiyo. Biz burda eglenmiyoruz, aksine arkadasin uzuntusunu paylasiyoruz.

Siz konuya eglence olarak yaklasmis olabilirsiniz, ki yorumlarinizdan da anlasiliyo bu.
Ayrica " KAŞAR" demek de kufur etmektir. Kiskanclikla alakasi yok bu kelimenin.

canım senin adına çok üzüldüm... seni tanımasam da görmesem de yazdıklarından senin ne kadar hassas bir yapın olduğunu anlaşılıyor... bu evliliği yürütmek için gereğinden fazla çaba gösterdiğini düşünüyorum...senin yerinde olsam bu kadar alttan alır mıydım, bu kadar emek verir miydim bilemem ama sen üzerine düşenden de fazlasını yaptığın için gönlünü ferah tut...bu zor günlerinde şu mübarek Ramazan ayının hürmetine Allah yardımcın olsun kardeşim.... inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu sıkıntıdan kurtulursun canım...

1.si burası kimsenin babasının yeri değil o yüzden hiçbir yorumcuya parazit yapma diyemezsiniz
2.si ben küfür etmek güzel bir şey falan demedim çarpıtmayın

bu konuya son yorumum
size iyi eğlenceler

Süpriz yumurtadan çıkan şaka gibisin biliyor musun?
Kaşar demek ne demek? Seni bilmem ama buralarda her erkekle düşüp kalkana deniyor ve sen bunu kendine yakıştırıyorsan ve boşanma sebebi olarak görmüyorsan evet haklısın.. Arkadaş abartmış...

bir erkek size kıskançlığından bu kelimeleri sarfedecek ve sizde gülüp geçeceksiniz öyle mi?
kendine bi erkeğin kıskançlık anında "bu sıfatları yakıştıran"ı da ilk defa duyuyorum o yüzden şaşırdım kusuruma bakmayın lütfen!

konu sahibi arkadaşıma gelince
"helal olsun" demek istiyorum
çok zor bi dönemi ayaklarınızın üstünde durarak kendinize güvenerek atlattığınız için
umarım aynı durumda olan çoğu kadına örnek olursunuz
"Ne olur kendinizi kimseye ezdirmeyin!"

yahu tamamen yanlış anlaşıldı dediğim
tokat yumruk atan, ya da aylar boyunca aldatıp ayrılan adamı bile özür karşılığında "yuvanı yıkma affet" deniyor kkda. bende tokatla k...r kelimesini kıyaslayınca bir kelime uğruna evi terketmeyi biraz abartılı bulmuştum. sonra konuyu inceleyince konu sahibinin eşinin epey sabıkalı olduğunu gördüm ve hak verdim..diyerek olayı bağlıyorum.

Son düzenleme:

valla ne yalan soyliyim acaip tuhafima gitti benim yazdiklarin
hani cirkin oldugumu soylese bosarim ama kasar demesiyle bosamam
diye ustune basa basa yazdin ya :)

Keşke senin kadar cesur olabilseydim bende arkadaşım.. Ben evliliğimin 3. gününde balayındayken öğrendim aldatıldığımı hemde öyle üste çıkılıcak bi durumu yoktu boşanıcam dedim yapamadım! evliliğimin beşinci gününde benim bilmediğim bi hesabının olduğunu yabancı hatunlarla görüştüğünü (tatilde falan) öğrendim. onuncu gününde aynen bu tip bi başka durum yine boşasnıcam dedim yine yapamadım ama bazı şeyler olmayınca olmuyor malesef ki sanırım bende acı sona doğru yaklaşıyorum bende başarıcam!!! helal olsun sana ne diyim

boyle konularda hiç yorum yapamiyorm canim,hiç basima gelmedi ama eminimki cok zor bi durumdur,sende ofkeyle yanlis bisey yapma sakin,afedilecek seylerde var affedilmicek seylerde var,iyi dusun iyi arastir yuvani yikmaya degermi once ona bak . annem derki kaderin degismez yastigin degisir der hep .Allah yardimcin olsun canim.

Konuya yapılmış yorumları çarpıtan,farklı düşüncelere saygı duymaktansa saldıran herkesi alkışlıyorum,bravo sizlere...

Siz kadınlar birbirinize saldırıyor,hertürlü hakareti ediyorsunuz,sonra erkekleri kınıyorsunuz,bir bakın yazdıklarınıza,konu sahibi kardeşimiz boşanayım mı ne yapayım diye sormamış,o zaten kararını vermiş,hakkında hayırlısı olsun,sizinle sadece yaşadıklarını paylaşmış,size düşen yorum yazanlara sataşmak değil,arkadaşınıza destek olmaktır.

Kardeş kardeş geçinin,birbirinizi sevin,hepiniz aynı düşüncede olun demiyoruz,saygı duyun,hakaret etmeyin,işinize gelmeyen yorumlarda topikten kovmayın,ki buna hiçbirinizin salahiyeti yoktur,şimdi lütfen içeriğe uygun yorumlar yazınız.

sizlerin yorumlarını okurken arkadaşın derdini unuttum nerdeyse
ne bu hazımsızlık?
bırakın herkes fikrini paylaşsın, derhal saldırmak niye?

sensble arkadaşım, seni tebrik ediyorum bu dik duruşun sebebiyle
çok zor zamanlar geçiriyosundur eminiz ama hepsi gececek inş
duayı ve sabrı unutma, Allah seni hayrdan uzaklaştırmasın ömür boyu

Allah Yar ve Yardımcınız Olsun..

Allah Kimseye Kaldıramayacağı Kadar Yük Vermezmiş..

canım başından beri seni takip ediyorum. bence en doğru kararı vermişssin.bu adam hayatta düzelmez.düzelcek olsa çoktan düzelirdi kaç kere ağladı zırladı.allah inşallah sana daha güzel günler nasip etsin cnaım.tabi kolay değil biraz için yanacak çünkü kimse evlenirken ayrılmak için evlenmez.herşeyi güzel hayal eder.bazen olmaz ama ben inan senin bu aptal adama çok fazla olduğunu düşünüyorum....ailesine annesine babasına bile saygısı yokki adamın.yüce rabbim hakkında hayırlısını evrsin inşallah bundan sonra..

valla ne yalan soyliyim acaip tuhafima gitti benim yazdiklarin
hani cirkin oldugumu soylese bosarim ama kasar demesiyle bosamam
diye ustune basa basa yazdin ya :)

şu sebeple:
çirkinsin hilkat garibesisin tarzı hakaretler zamana yayılmış ve demlenmiş aşağılamalardır. çünkü insanın dış görünüşü değişmez, dolayısıyla hakaretten hemen sonra da adamın fikri değişmez. insanın dış görünüşü taa flörtün başlangıcından bu yana upuzun bir süreci kapsar
ama k...sar gibi bir lafı adam nikahlı karısına helaline yakıştıramaz zaten. ağzından çıksa bile hemen o anda pişman olur kendini yer. nitekim öyle olmuş da zaten.

ama şu da var, konu sahibi sırf o kelime için tavır almamış zaten, adamın konunun başından bu yana yığınla problemi varmış bu da tuz biber olmuş. o yüzden gösterdiği tepkiyi biraz anlayabildim okuyunca.

( sevgili arkadaşım sensble;

her zaman olduğu gibi yine bi kk klasiği, olay saptırılmış, gereksiz yorumlar katılmış ama ben birebir sadece senin yazdıklarını tek tek baştan sona okudum. yaşadıklarına birebir ortak oldum. anlattığın her olay bende bişeyler hatırlattı. evet nerdeyse aynı sorunları yaşadım ve yaşıyorum da. ama bi türlü boşanma cesaretini bulamıyorum kendimde. ayrı dünyalar, ayrı düşünceler ve yanlış seçimler işte..zaten hangimiz hayalimizdeki evliliği buldukki..hep bi hayal hep bi beklenti hep bi heves..biz en başta aldanıyoruz da farkına bile varmıyoruz..niye? biz bayanlar herkesi kendimiz gibi biliyoruz. üç beş güzel söze kanıyoruz.. ama onlar erkek asla bizimki olamazlar, düşünemezler..asla bizim kadar dürüst olamazlar..bi çoğunda sonuç hep aynı.. herşey elde edene kadar sonrasında kavga, gürültü,ilgisizlik ve hakaretler..çok çabuk tüketiliyor işte sevgiler. belki saflığımızın ve temizliğimizin bedelini ödüyoruz.en son anlattığın duygular..ne bilim belkide ben hep o ayrılık sonrası psikolojisinden daha çok korkuyorum..ya şimdi gidersem, özlersem kokusunu..onla ağlarken bile onsuz yapamazken, ona kızarken bile ayrı kalamazken, canımı yaksada onu yanımdayken bile özlerken..herşey bittiğinde özlersem kokusunu.. ama bildiğim tek şey var senin yaşadığın herşeyi yaşadığım gibi bu sonu da yaşayacağım.. şu an gözyaşlarımı tutamıyorum inan..söylenecek çok şey var ama anlatamıyorum...

umarım bundan sonra hep mutlu olursun.. allaha emanet ol..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de cok uzuldumkadın hep cogu yerde kendısını doldurdu fıtneledı esıne karsı,hep kadınlar kulubune gore evlılıgını goturmuş,keske evlılık terapistine gitseydınız be kızım amma kakmıssın 6 ay adamın kafasına o kınının bı kenara atıp yaşasaydı yakın olsaydın asıl bı şans verecektın kocana sen şans vermemıssınkı hep onu kıskırtıcı hareketlerde bulunup laf cevırmıssın ıtıcıolmussun hep sende huzur vermemıssın.dost acı soyler.bırazda oyle deneseydın .Rabbım hayırlara cevırsın.cocukda sağlıgını kaybetmıs kızda kolay degıl ama gercekten terapiste ıhtıyacınız vardı.kadın dısı kus huyuna suyuna gıdecekkı bırazda hep burnunun dıkıne gıttıgınde rekabet olusuyor ama ıkınızınde yası cok genç...Vicdanlı bakın bıraz... ikitaraflı bakın...kadın hep adama yuklenmıs durmus gercekten sımarıklık...

siz konunun tamamını okumadınız galiba.
sensible o olaydan sonra aldatılma konusunu hiç açmadı.
boşanma sebebi eşinin kendisine k.şar demesi.
napsaydı ? kocamdır yapar huyuna suyuna gideyim mi deseydi ?
bu zihniyeti anlamıyorum.
eşi kendine kaşar dedi diye terketti ve şımarık oldu öyle mi ?
inşallah siz evliliğinizi şımarıklık yapmadan yürütüyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…