Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

kızlar birşey soracağım..ben bu siteye yeni üyeoldum.ve birşey sormak istiyorum size.yeni konu başlığı nasıl açılıyor. ben hala anlayamadım.lütfen birileri birşey yazsın

eşi ve eşinin ailesi tıkladıgında acıla sayfada sol ust kosede konu ac var tıkla canım acılıyo konu

sensible her yazdıgını tek tek okudum kimi zaman kızdım kimi zaman agladım yaşadığın şeylere. sonuc olarak cok dogru bir karar vermişsin. ama en son durum nedir bir şey yazmamıssın. umarım su anda iyisindir.
Allah sana seni mutlu edecek birini nasip eder inşallah

Canım seni o kadar çok merak ediyorum ki ...
Neredeyse bir yıl olacak son mesajından itibaren,nasılsın neler yaşadın belki mail olarak bir uyarı gider de haberin olur.
Belki konuşmak istersin,inşallah çooook mutlusundur inşallah

Konu guncellenınce sensıble yazdı sandım derınsscım ben de cok merak edıyorum ınsallah hayatında hersey yolundadır, keske haber alabılsek...

Konu guncellenınce sensıble yazdı sandım derınsscım ben de cok merak edıyorum ınsallah hayatında hersey yolundadır, keske haber alabılsek...

Olumlu olumsuz herşeyi yazıyordu.
Yani ayrılsada yazardı barışsada özgüveni yüksek mantıklı bir kız o
Yazmadıkça çok daha can sıkıcı şeyler geliyor aklıma :/

Acaba bir iletişim numarası kimse de yok mu burada msn ile face ile görüşenler var ama :26:

Olumlu olumsuz herşeyi yazıyordu.
Yani ayrılsada yazardı barışsada özgüveni yüksek mantıklı bir kız o
Yazmadıkça çok daha can sıkıcı şeyler geliyor aklıma :/

Aklıma getırmek ıstemesem de ben de senınle aynı dusunceler ıcındeyım...
Kazen abımın falan ulasmak ıcın yapabılcegı bır sey varmıdır acaba, cıdden endıselenıyorum...

Canım öncelıkle üzüntün için geçmişler olsun hiç üzülme.
şunu söylemek isterim sana eşinin daha önceki hayatını ırdeleme.şimdiki durumu nasıl sana karşı ona bak.ve bundan sonrasını takıp ve kontrole almanı isterım.asla ayrılma sadece çaktırmadan herşeyını kontrol et.

bende bu konuyu yeni okudum 3saat boyunca oturdum baştan sona okudum çok içtenlikle yazmıştı bütün gelişmeleri tekrar yazmaması benide meraklandırdı işallah kötü birşey yoktur

ben de okudum konuyu diyorum böyle bir konu yine vardı diye.tarihe baktım meğer o konuymuş :)
ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin konu sahibinin

Son düzenleme:
hey allahım sen sabırlar verrrr!!
Ya hissedermiş kaıdnlar .. sen şimdi söylesen ozamn saftım salaktım gibi laflar kullanır.. inanma.. ilk önce biraz sakin ol ve biraz düşün gerçkten yaparmı birdaha... eğer illaki içince allah kahretsin yapar dioyrsa çok eski bir numara ama al bi 30-30 tlye takoz bir telefon birde hat : mesaj at sonra merhaba beni hatırladınmı de.. sonra işte adını asla verme başka adda verme ben seni untmadım felan de.. ama Olumlu konuşursa kocan çok da ha incilirsi.. Yada içinden ne geçiyorsa onu yap canım ya .. bana böyle birşey yapsa ben adam tutar dövdürtürüm.

bu konu hala devam edıyormu cok tanıdık geldı meger eskı konuymus snoldu acaba son gelısmeler konu sahıbı yazsa keşke merak ettım umarım hersey yolundadır

canım ben de devamlı girip bakıyorum konuya ama yok...
çok merak ediyorum konusuna sürekli yazardı ama çok uzun zaman oldu
umarım herşey yolundadır onun için...

konu sahıbının foruma en son gırıs tarıhı 06-08-2011 .

daha da konuya yorum yapacagını sanmam .epey zaman olmus foruma gırmeyelı .

ayrıca medenı durumu da bekar .sanırım bosandılar

bende konuyu baştan sona okudum, içim cız etti okurken.. Nasıl bir kadın, nasıl bir adam(!).. sensible hepimiz seni çok merak ediyoruz, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum.. ama yazdıkların gözümün önünde öyle canlandı ki sanki bir film izliyormuşum da devamı gelecekmiş gibi.. inş bu film mutlu sonla biter.. inş daha fazla üzülmemişsindir

Ben de bu konuyu okuduktan sonra,dayanamadım meraktan eski konularına baktım arkadaşımızın ...İlk tanışma hikayelerini okudum,çok fena oldum yaa,ne olacağı hiç belli olmuyor garip işte..Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar

Son giriş tarihinde bu yazıyı yazmış arkadaşlar sanırım ayrıldılar.Hakkında hayırlısı olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

gerçekçi bakmak gerek bence erkeklerin karşı koyamadığı bir sex dürtüleri var.
bir erkek tanımadığı bir kadınla ne konuşabilir

hahaha hıc gulecegım yoktu,kadınların yokmu seks durtuleri bız robot fılanmıyızzzz,ayrıcaa evlıyken başka erkekler konusan kadınlarda cok var
mesele cınsıyet değil insanlık meselesı,kadını erkeği yok bunun hala anlamadınız mı ya kaçıncı çağda yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…