siz konunun tamamını okumadınız galiba.
sensible o olaydan sonra aldatılma konusunu hiç açmadı.
boşanma sebebi eşinin kendisine k.şar demesi.
napsaydı ? kocamdır yapar huyuna suyuna gideyim mi deseydi ?
bu zihniyeti anlamıyorum.
eşi kendine kaşar dedi diye terketti ve şımarık oldu öyle mi ?
inşallah siz evliliğinizi şımarıklık yapmadan yürütüyorsunuzdur.
Bence senin hiç bir sorunun yok ...sürekli kendin kendini dinleyip adama saldırmışsın ilk evliliğinizin ayından beri yok evlenmeden önce yazışmalarından dolayı daha evliliğinizin ilk ayında ona neler yapacağını buraya büyük bir kin ve öfkeyle yazmışsın ki evlendiğinden beri hiç birşey yapmamış olmasına rağmen..Adamın hzuruunu bozmuşsun evin huzurunu bozmuşsun.Yuvanın huzurunu bozmuşsun.Sürekli kendi kendine kuruntular ve saldırı teyakkuzunda durmalar.Daha bir ay yaolmadı 6 ay ne gördün sen bu adamdan böye...Tabiki de sen en baştan böyle davranmaya başlarsan adam da eşinde savunma mekanizması olarak başka şekillerde davranmaya başlar.
Bak bazı insanalr kafalarında senin gibi kururntular kurarak kendi kendilerine zulmetmeyi daha da çok kısır döngülere girmeyi kendilerine acımayı severler sen de biraz öylesin gibi me geldi ve biraz da şımarık.
oyun sitleri falan demişsin evlenmeden önceki yaptıklarını o gece sana sarılıp yatmak isterken önüne sürmüşsün falan...Hem zaten bak burada işyerinde bizim 40-50 yaşındaki admalar bile giriyor bu sitelere hiç kafaya takılmayacak bir konu yüzünden hem kendini hem eşini üzmüşsün.evlilik huzurunu da bozmuşsun.
Hem sen böyle huzursuz yapmakala sürüekli problemler bulup buluttan nem kapıp herşeyle kavga çıkarmakla eşini daha çok BAŞKALARININ KUCAĞINA ATMIŞ OLURUSN.Allahtan ki eşin bak kötü niyetli biri değilmişki birini bulammaış bunları evdeki huzursuluğu bahane dip de gitmemiş birine gerçekten içinde olsaydı bunu bahne eder giderdi.
Neyse sana tavisyem huzursuzluk çıkarma ve gerçek bir kadın gibi alttan fedakar saygılı ol.50 yıl öncesinden olan olayları açma ..Eşinin başına birşeyler kakma sürekli.
Sert yazıyorum çünkü ciddi bir biçimde dost tavsiysine hitiyacın var ...dost acı söylermiş çünkü...
Eşine yuvana ve ailene sahip çık kötünün kötüsü beterin beteri var.Şükret bolca ve Allahtan çok iylik isteki iyiliğini arttırsın bak ne güzel melek gibi de kayınpederin kayınvalden varmış.
Ya bence şımarık davranma artık evli bir kadın gibi davran.Kocanı kantlarının arasına al evini yuvanı ve aileni
Selamlarla
Hayir yazmamis. Mail adresinden bir kiza en son 1 ocak 2010 tarihinde bir mail atmis. Ama telefonda konustuysa bilemem. Ve ayrica evleneli 1 ay oldu bir ay icinde birsey yapacagini zannetmiyorum. Ama sonrasi gelir bunun, cünkü önceside varmis baksana. Ben ondan sadece dürüstlük istemistim. Dürüst olamadi bana karsi.
Kizlar su an ellerim titriyor yazarken kalbim atiyor. Cok gergin ve sinirliyim. Kendimi kandirilmis, aldatilmis ve enayi yerine konulmus gibi hissediyorum.
Evlendim. Bugün tam bir ay oldu. Ailemi, arkadaslarimi herseyimi birakip geldim buralara. Hersey cok güzeldi, esimle aramizdaki muhabbet, ailelerin bize ve birbirlerine olan saygilari ve sevgileri.. hersey harikaydi. Ta ki bugüne kadar..
Esimle nisanlilik ve sevgili dönemlerinde birbirimizden uzaktik hatirlar belki bazilariniz. Bu dönemde benim ufak tefek kiskancliklarim sebebiyle beni kesinlikle aldatmadigini altina basa basa hatta defalarca söylemisti. Ama yalan söylemis!!! Beni kandirmis!!! Yalanlarini tek tek bugün ögrendim.
Esimin bilgisayarindan is basvurusu yaparken, yanlislikla masaüstünden sildigim CVmi geri dönüm dosyasindan bulmak icin tikladim dosyaya. Sonra esimin sildigi dosyalari gördüm. Orda hic bilmedigim bir mail adresi yaziyordu. Dosyaya tikladim ici bos. Sonra mail adresine internetten girdim. Esimin bütün sifreleri aynidir bu yüzden sifreyi bulmakta zorluk cekmedim. Girdigim andan beri ellerim titriyor. Msnide actim ayni zamanda. Listede sadece 10-15 tane kiz var. Ayrica kizin biriyle baya bir muhabbeti olmus. "bir wodafone hat bul we bana çağrı at.seni arayacağım" yazmis kiza. Ve bu bayana yazdiktan 2 hafta sonra biz nisanlandik. Nisan yüzüklerimizi almaya gittigimizde esimi telefondan biri aramisti, ve kendisi disari cikti hemen. 2 dk sonra iceri girdi ve gülerek "hey Allahim gereksiz insanlarda en olmadik yerde ariyorlar" demisti. Kim aradi diye sormamistim ozaman ve aradan 1.5 sene gectikten sonra bu konu kafama cok takiliyor diye burda bir konu acmistim. Belkide arayan o kizdi??? Bu kizla baskada maillesmemisler. Baska bir kiza yazmis "hemson nerelerdesin, gel bir oyun oynayalimda seni yeneyim kizdirayim seni eglenelim özlettin kendini" tarzinda bir mail göndermis. Bu mailide biz nisanlandiktan 6 ay sonra göndermis. Yani bizim nisanlilik sürecimizde hep kizlarla yazismis.
Elalemin kizlarini telefondan ararken, banada kontörüm yoktu bahanesini uyduruyordu hep!! Hissetmistim ben bana yanlislari oldugunu ama elimde delil yoktu!! KAHRETSINKI YOKTU!!
Su an herseyi yüzüne vurup kapiyi cekip gitmek istiyorum!!! Ve bunu yapabilecek gücteyim! Ama esime öyle bir ders vermek istiyorum ki, hayati boyunca bunu unutamasin!!
Kizlar toplarlayin beni!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?