Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

Kadının en büyük düşmanı kendi cinsi derler ya ne kadar doğru. Kadınlar hemcinslerini savunacağına daha ne olursa olsun erkek haklı modundalar. Biz kendimize bunu yapıyorsak erkeklerden niye merhamet bekleyelim ki?

Bizi Böyle sevgimizden utandırıyorlar ya yazıklar olsun Başka hiç Bişey demiyorum.. çok mu zor olgun olmak çok mu zor ağzından çıkanı Bilmek.. nerde hata yapiyoruz Bilmiyorum ki.. neye aldanıyoruz da göremiyoruz en Başta Bunları.. demicek kardeşim yaa Bi erkek (adamsa) sevdiği kadına her ağzına geleni demicek.. kaşar ne ya.. yerim onların kıskançlıklarını. kıskandım o yüzden öyle söyledım aşkım affet , Bi daha olmicak aşkım affet... Bu ne yaa... Bir iki Bir iki.. artık sevginden utanıyosun.. Ben Bu adama mı aşiğim lan diyosun.. kalBin senden hesap soruyo, Başkasını Bulamadın mı diye.. şimdi kafalarını vuruyolar.. 10 gündür kapımda ağliyor, ağzina içki sokmayan adam ramazan ramazan içip içip köpekler giBi kapimda ağliyor... yeminler sözler... yalvarmalar.. Bi son şanslar.. hadi ordan.. ! hepinizden daha erkeğim lan, sizin gibi erkeğin, size erkek diyenin size adam diyenin size ömrünü adayan Bizlerin... oooff oooff gene efkarlandım..

Icım yandı yazdıklarını okuyunca yenıden... Yazıklar olsn boyle bır adama.. Yazıklar olsun...Bunca senenı emegını verdıgın bır ınsan da bunu yapıyorsa yazıklar olsun..
Umarım tez zamanda aılenın yanına donersın ve bu ıs tamamen bıter.. umarım kurtulursun...
Malesef verebılecegım tek bır tesellı sozcugu bıle yok.. Taslastım yazdıklarını okudugumda...
Sadece sana dua ediyorum kardeşim.. Allah yar ve yardımcın olsun her anında...

ağlayarak okudum yazdıklarını ne kadar yaralanmıssın,Allah sana sabır dayanma gucu versın ,evlılıkten cok korkuyorum...

Baştan sona kadar okudum yazdıklarınızı ve sonunda affınıza sığınarak ohhh ayrılıyor dedim.Hiç kimse bu yorumumu gaza getirmek olarak algılamasın.
Canım sen çok güçlü bir kadınsın ve bu zamana kadar hep yapıcı davranmışsın ve sonunda en doğru kararı verdiğine inanıyorum.Yazdıklarından anladığım kadarıyla son derece mantıklı ve hassas birisin yani olunması gerektiği gibi.Ve eşinin en çok nefret ettiren tavrı bana göre tabi,onurunu zedeleyip hala seviyorum,ayrılamam,yaşayamam sensiz tavrı.Bu sevgi falan değil sadece yalnız kalmak istememe duygusu ve kendine onu bırakıp gitmeni yedirememesi.Çünkü kalan hakaretlerine devam edemeyecek ve egosunu daha fazla tatmin edemeyecek...bundan sonra Rabbim senin için herşeyin hayırlısını versin inşallah ve sabır.Zor bir süreçten geçeceksin ama bunu da sağlam duruşunla,mantığınla ve ailenin desteğiyle atlatacağına inanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

Bastan sona okudum evliliginzdeki butun yasadiginiz olumsuzluklari.
ben kasinlikle aldatmaya ve aldatilmaya karsiyim ben olsaydim hic sans vermezdim ogrendigim an ayrilirdim.
Siz sans vermeyi uygun gormussunuz ama bunu hem Kendi Hemde esinizin burnundan getirmissiniz Resmen hayati zehir ettmissiniz.
Vermis oldugunuz karar en dogru karar hem kendinize Hemde esinize cok buyuk iyilik yapmissiniz ikinizinde pisikolojisi bozulmus.
Bana Gore bu evllik en bastan yanlismis hic birbirine uymayan iki krakter ama yasanmasi gerekiyormus yasanmis Daha fazla yara almadan bitmesi en uygun olani bence.

Insallah kararinizi sonuna kadar devam ettirebilirsiniz.

Hic oyle gorunmuyor bana biraz sizin arabesk kisiliginiz var gibi geldi insanin evliligini Burda bu sekil Tensir Eden iste esim bana boyle yapti iste Beni boyle eziyor ama ben sabrediyorum sans veriyorum ne yapayim kizlar dayanamiyorum kizlar anlam veremedim dusunsene bu durumlari esinde boyle bir sitede anlatiyor ve seni hic tanimayan insanlar senin Hakkinda atip tutuyorlar.
Hep sen anlattin seni dinledik Esinede cevap hakki Doguyor Birde onu dinleseydik

Burdan tek tarafli dinleyip esiniz Hakkinda yorum yapmak bana yanlis geldi temmennim ikinizinde dogru karar verip kutlu olmaniz

bunca zaman takip ettik, fikirlerde bulunduk, yanında olmaya çalıştık. acaba son durum nedir gerçekten çok merak etmeye başladım. iyi misin, nasılsın, dayanabiliyor musun, bitti mi, yoksa tekrar şans mı verdin, mutlu mu mutsuz musun gerçekten çok merak ediyorum.

içim yana yana ağLaya ağLaya okudum tüm hikayeni.. Allah sabrını arttırsın. Kimseye yaşatmasın böyLe bi sonu.. DuaLarım seninLe..
:85:

Eminim şu an çok güzel giden bir evliliğiniz vardır, pembe bulutlar üstünde...
alttan alıp fedakarca davranmasını salık verdiğiniz arkadaş, ne kadar da hatalı size göre? Çünkü onun yaşadıklarını değerlendirecek zekası yok ve böyle bir öğüde ihtiyacı var değil mi?
Eski kadınlar gibi davransın... tıpkı sizin gibi... tıpkı onların 50 yaşında dertten kansere yakalandığı gibi kansere yakalansın...
Menopozunu berbat geçirsin.. Mutlaka bir yerinden bir şey çıksın değil mi?
Hatta nasılsa psikiyatrlar da var.. ilaç filan yazarlar... ohhhh bir paxil yutar, gün ona bayram olur...

Hanımefendi.. Kızımız daha 24 yaşında.. ve internet çağının bozduğu bir adamdan bahsediyor.. Ne eski kadınları, ne fedakarlığından bahsediyorsunuz siz?
Böyle bir adamla çocuk mu büyütülür?
Sıkıntısı varsa, en iyi kendisi biliyordur.. Eşinin yüz mimiklerine, üslubuna kadar... Ne kanadından bahsediyorsunuz anlamadım?

Kimse yuva yıkılsın istemez ama böyle bir maille yazık ediyorsunuz...

Bazen ürküyorum dönüştüğümüz şeylerden... ve bir kadın olarak, genç bir kadına verdiğiniz tavsiyelerden...
Kadının, kadından başka düşmanı yok bence...

Konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum... Eşinin anlayışlı bir ailesi var... Çoğu zaman bu aslında kuvvetli bir kozdur... Ancak içinde ne kadar sevgi kaldığı önemlidir..
Bence sen en doğrusunu bilirsin...

ben yeni gördüm tabi geç kalmışım ve ben okuyunca çok üzüldüm ağlıyorum canımı çok acıttı nelerden vazgeçiyorsun sevip kendini ona adayıp yeri geliyor kendinden vaz geçiyorsun benim en çokk korktuğum 2 şey ölüm ve aldatılmak 1.si kocamın ölmesi 2. si aldatılmak ikisindede ölürüm ben o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun kat kat ama üzülme yalan dünyada yaşamaktansa bitirmen en iyisi olmuş değmez zamanla unutacaksın başka biriyle mutlu olacaksın inşallah bu kez sen sevme seni sevsinler sen değer verme adama hayatını üzülme lütfen kendine ço... iyi bak öpüyorum...

Baştan sona yazdıklarını okudum . Hem sevindim bu kadar akıllı güçlü ve olgun biri olabildiği için hemde üzüldüm böylesine şeylerle sınandığı için.
Benim erkek arkadaşım nişanlılık döneminde yada şuan ki durumumuz da yapsa ve ben bunu evlenince öğrensem soğurum ama ailem de bu nedenle ayrılmama izin vermez. Uzun bir süre sonra eskisi gibi belki olurum ama asla güvenemem tam anlamıyla. O da bunun için uğraşmış zaten gördüm ki. Amaaaaa iş hakaret boyutuna gelse inanın 1 dk durmazdım. Sensible en güzelini yapmış . Bir adamın helaline kaşar benzetmesi yapması ne kadar iğrenç bişey. Bir arkadaşta kıskançlık küfürü abartılacak bişey yok falan diye saçmalamış olacak iş mi . Öyle saçma şeymi olur. Hayatımda ilk defa kıskançlık küfürü diye birşey duydum. Ve buna çok sinirlendim. Bir bayan nasıl böyle birşeyi kabullenebilir ki. Yani ha kaşar demiş ha o...pu. Ah kocam beni çok seviyor ondan dedi nasıl bir zihniyet anlamadım neyse.
Uzun zamandır yazmadığını farkettim inşallah iyidir ve hayatı düzene girmeye başlamıştır. Allah yardımcın olsun canıım

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gündür bütün yazılanları okudum allah yardımcın olsun tatlımmmm
son gelişmelri çok merak ediyorum umarım en kısa sürede bizmle paylaşırsın
hayırlı bayramlar

sensible son yazından beri yani ağustostan beri hala yoksun
çok merak ediyorum
umarım herşey yolundadır senin için canım :26:

Bak canım benim 8 yıllık bir ilişkim var burda birçok kişinin eşine kızacağı
kıskanacağı sebeplerin hepsi zamanla aşılacak şeyler;öncelikle eşin seni aldatmadı eşin sadece kendi egosunu tatmin etti
yanlış anlaşılmasın çok rahat bir fikir gibi düşünmeyin nolur ama sormak istiyorum sizinde beğenilmek hoşunuza gitmiyormu
ara sıra birilerinin sizi beğendinizi yada ne bilim birine mecbur hisstememek i,nsanı mutlu ediyor.
Eşimle ilişkimizin ilk yıllarında böyle birşey yaşamıştık ben en çok bana yalan öylemesine kırıldım beni aldatmadı
ama yalan söylemesi .ok yaraladı ozaman sinirle bisürü şey yaptım ama sonra baktımki ben bu adamı seviyorum bukadar bunaltmayın
hatta sokakta tv de internette biz beraber bakıyos kızlara arkadaşlar yadırgıyor ama güzelle bakmak çok güzel niye mahrum ediyim
yada insanın beğenilmesi tabiki eşin tarafından yaşadığın şey süper bişi ama yabancıların beğenmeside hoş

Yada adam sadece eğleniyordur sende öğren tavla oynamayı ne bilim ne oynuyorsa öğren ben öyle yaptım
eşim tavla oynuyordu öğrendim arkadaşalarıyla batak oynuyordu öğrendim şimdi bana sen bilmessin falan diyemiyor hembende eğleniyorum

Canım benim ya...
Kimbilir nerelerdesin şu anda?
İnşallah çok ama çok mutlusundur.

buna benzer şeyleri flört ve nişanlılık dönemimde ben de yaşadım..benim de eşim eskikız arkadaşıyla görüşüyormuş.hem bilgisayarında hem de telefon faturası ayrıntılarında gördüm.hep inkar etti.o beni rahatsız ediyor, ben de aramasını engellemeye çalışıyorum demişti.ama her seferinde yalan söylemiş.ben de bunu o kıza mail attığımda öğrendim.ama eşim inkar edince üstünde durmadım ve evlendim.evleneli 2 yıl oldu ama o zaman bu yaptıklarından dolayı bana sürekli yalan söylediği için ona hiç güvenim kalmadı.bu da sürekli kavga etmmemize sebep oluyor.ona güvenmediğim için sürekli onu zan altında bırakıyorum.bir ilişkide karşılıklı güven gerçektende çok ama çok önemli...

kızlar birşey soracağım..ben bu siteye yeni üyeoldum.ve birşey sormak istiyorum size.yeni konu başlığı nasıl açılıyor. ben hala anlayamadım.lütfen birileri birşey yazsın

Yaşadğının çok zor birşey olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne yapacaksın ki.. Kızma ama evli değildiniz belki geride kaldı sen hiçmi hata yapmadın.. Eğer evliliğinizde soun yoksa bence arkasından bir iş yapma yüzüne karş belkide konuşmalısın böyle olmaz ona ders vereyim derken senin adın çıkar insanlar çok pislik bunu sakın unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…