Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

çok üzüdüm adınıza, bu beş sene içinde hiç mi bir şeyinden şüphelenmediniz ki?
Başka biri ile de mi aldattı sizi bu süre zarfında

maalesef sizinle aynı doğrultuda konu açan herkes sizin düştüğünüz hataya düşmeye devam edecek..çünkü boşan gelecek yok diyen üyeler ne hikmetse taşa tutuluyor...

erkekler hiçbir zaman değişmiyor
5 senede hiç fark etmemiş bu adam.. hepsi gibi
sonunda kurtulmanıza sevindim. hayırlı olsun

maalesef sizinle aynı doğrultuda konu açan herkes sizin düştüğünüz hataya düşmeye devam edecek..çünkü boşan gelecek yok diyen üyeler ne hikmetse taşa tutuluyor...

Haklisiniz. Biz kadinlar düzelecek diye ugrasiriz hep. Ama yillar sonra "nerden tutsamda neyi düzeltsem" dedim ben mesela. Cünkü yillar gectikce hatalarda cogaldi, bu sefer onarmaya calistigim evliligim dahada bozuldu. Ben bi tarafi toplamaya calisirken arkamdan baska bir taraf dagildi. Zararin neresinden dönersek kardir.

çok üzüdüm adınıza, bu beş sene içinde hiç mi bir şeyinden şüphelenmediniz ki?
Başka biri ile de mi aldattı sizi bu süre zarfında

Hayir, o olaydan sonra hic bir sekilde bir aldatma olmadi. Zaten o aldatma nisanliyken olmus ben evlendikten sonra farkettim. Evliligimiz boyunca hic bir yanlisini görmedim bu konuda, acikcasi kötü birseyde hissetmedim. Kadinlar hisseder böyle seyleri.

Bizim evliligimizin bitme sebebi tamamen huysuzluga ve saygisizliga bagli. Hakarette var tabi isin icinde aileye bile. O yüzden bitirme karari aldim. Burada aldatma disanda diger dertlerimide acmistim, iste onlar hic degismedi. Gittikce kötüye gitti, ve bosanma davasini actim. Kimse böyle olsun istemez ama yapacak birsey yok artik bu saatten sonra. Cünkü saglilgim elden gidecekti devam etseydim.

Araları okuyamıyorum şimdilik çok pardon.
O dönem öğrendikten sonra tam olarak ne yapmıştınız?

InsAllah. Onlar benim en büyük destegim zaten. Bende öyle düsünüyorum, herkes mutlu olmayi hakediyor.
Onca yasattiklarina ragmen bosanmak üzere oldugum esim bile.

Aile desteği olmadan bu zamanları atlakmak elbette kolay olmayacaktır,onlar her daim yanımızda oldukları zaman biz kendimizi çok daha iyi ve rahat hissedebilmeliyiz.

Araları okuyamıyorum şimdilik çok pardon.
O dönem öğrendikten sonra tam olarak ne yapmıştınız?

Sert bir tavirla esimi uyarmistim. O an aldatma konusunda cizgimin nerde oldugunu anladigini düsünüyorum ki daha sonra hic bir sekilde bir hatasini görmedim bu konuda. Az önce baska bir arkadasa belirttigim gibi evliligimin bitme sebebi huysuzluk, saygisizlik ve bol miktarda hakaretten dolayi bitti.

Bu yönden şanslısın işte ne güzel..
Bende öyle düsünüyorum. Ailem zaten barisacagim yeniden baslayacagim bu adamla diye korkuyordu, o derece insanlar bikti usandi esimin yaptiklarindan. Artik dönüsü olmayan bir yola girdim, böyle olmasi herkes icin daha hayirli. En basta kendim icin.

Bundan sonra her şey güzel olur dilerim
Allah yardımcınız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…