Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

bu gün gördüğüm ve üşenmeden okuyup bitirdiğim 64 sayfa...

çok yoruldum... okumaktan ziyade, yaşadıklarınız beni öyle çok etkiledi ki...
hayata karşı yorulduğumu hissettim...

şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anlıyorum ki siz çok güçlü bir kadınsınız... öyle güzel bir kaleminiz var ki.. kendinize o kadar inancınız var ki... çok iyi hissettirdiniz bana gücünüzü....

ne şartlar altında hayatınızı devam ettirdiğinizi bilemesem de sizin mutluluğu hak ettiğinize inanıyorum ve günün birinde bu mutluluğu yakalayacağınızı biliyorum...

belki yazdıklarımız size ulaşamayacak, bu foruma bir daha giremeyeceksiniz... bilmiyorum ama inanıyorum ki her okuyan size aynı duygularla dua ediyordur tıpkı benimde ettiğim gibi...
o yüzden yazdıklarımız size ulaşmasa da dualarımız ulaşıyordur diyorum ve rahatlıyorum....

çok doğru bulduğum bir söz;

"Zamanı yıllarla tartanlar yanılırlar hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle
hatta çoğu zaman kendiyle bile
yaşanır,
içini tohuma bırakır ..
Geçer gider
geçmez sandıkların bile.."

sensible umarım çok mutlu ve huzurlusundur seni çok merak ediyorum,, çok güçlü bir kadınsın ...

emin olmadan karar verme derim, işin aslını gerçeğini bir öğren. şimdi her şey sana o yönde geliyor olabilir önce bir konus derim

Sensible, lütfen bize iyi olduğunu, herşeyin yolunda olduğunu söyle..
Kızlar ben şüphelenmeye başladım, çok uzun zaman olmuş girmeyeli. Acaba bu sitede konuşulanlar falan mahkemede kullanılmış olabilir mi? belki mahkemesi halen devam ediyordur. O da bu yüzden girmiyordur, daha fazla delil vermemek için yani. Ay ne bileyim, inşallah kötü birşey yoktur

kizlar son durum ne ben pek bisey bilmiyorum en son esiyle konusacakti ama mahkeme falan diyorsunuz? ne olmus bosanma davasimi açmis???

kızlar rica etsem biri özetler mi? başından biliyordum da konuyu sonra kaçmış. pc deki maillerden sonra ne oldu? sensible ne yaptı? boşanma geçiyor burada o kadar büyük mü olay?

sabahtan beri pc nin başında hepsini tek tek okudum ve o kadar üzüldüm ki umarım şuan herşey yolundadır. her ne olduysa umarım mutludur

şimdi okudum eğer suratına vurup ispat edip bitirmiceksen sakın suratına vurma aha bak öğrendi ama yanımda duruyor der ve önünü açmış olursun şu ana evlenmeden öncede olsa bunları öğrenmek çok zor olsa gerek şu an kötü bir durumdasın anlıyorum ama şunu yap eğer eşini bıorakırsan ya dönüşü olmayan bir yola girerseniz ders vereyim derken evliliğinde biterse sakın ol bence düşün söyle yapabilrisin mutlaka etrafta sevgili yada evli olan sorunları olan kişiler vardır olayı biraz ekleyerek anlat ya kadına bak sabrediyor ben olsam dayanamam insan bu kadarmı yapar böyle bişeyin affı olmaz ALLAH kimsenin başına vermesin falan diye anlat şüküreler olsun benim kocam böyle değil beni seviyor sadık kendimden bile fazla sana güveniyorum de ona vicdan bırak içine bence belki etkisi olur canım

ilk sayfalari okudumda sonralari okumaya vaktim olmadi ...sonradan neler oldu ozetlermisin canim son durum ne???

canım sonradan hakaretler ve küfürler de baya bir artmış o yuzden en son boşanmaya karar vermiş dayısının yanına taşınmış oradan da ailesnin yanına gidecekti ama başka bir bilgimiz yok malesef

canım benim,aslında nişanlıyken içine şüphe girmiş keşke ozman takipleseydin,,,nese olan olmuş artık,eşinle bu durumu konuşş,,eğer düzelme görürsen sana güvenini kazandırabilirse,seviosan bi şans daha verebelirsin,,tabiki karar yinede senin..umarım her şey yoluna girer..

Ben de konuyu basindan beri takip edenlerdendim.
O zamandan bu zamana bi ses cikmadi Sensible´den. Birden kayboldu.
Sahsen biseylerin yolunda gitmedigi kanisindayim.
Allah hayirlara cikarir insallah.

Canım geçmişte yaşadığım bir deneyimde ihanetini ispatlayamadım ama hissettiğim anda arkama bakmadan hayatımı kurdum.
Bir açıklama beklemesin, yalanlarını yüzüne vurmalısın.Değişmeyeceğini düşünüyoran ki gücün olduğunu söylemişin, bu kuşku seni yer bitirir.En güzeli yoluna bakman.

Hissetmek bile yetiyor bazen değil mi.. Keşke ilk hissettiğinde erkenken bitirseydin ama böyle olması gerekiyormuş demek ki, kader. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…