Evliligimin birinci ayinda ve soktayim!

önceki sayfalarda uzun uzun yazmıştım

evet oyun lafları geçtiğine göre oyun arkadaşı, ama bence yinede netten tanıştığı başka bi kadınla samimi konuşmalar hoş değil, bugün masumsa o konuşmalar devam ettikçe yarın masumiyetini kaybedebilir.

aslında o maile gelen gönderilerden hangi oyun sitelerine girdiğini görebilir, o sitelere online olarak profilinden özel yazışmalara bakabilirsin

Son düzenleme:

devam ettikçe kaybetmez insan kendisi isterse kaybeder tatlım..öncki yorumumda sölediğim gibi gerçek hayata taşınmadıgı,kapılmadıgı ve nerde duracağını bildiği sürece zararı yok bana göre..
tabiki hoş değil ama aklımızda binbir tilki dolaşırken şahsen en masumu bu dmi?
razı olmak anlamında sölemiyorum yanlış anlaşılmasın kendini daha iyi hissetme bazında..

tabii insanın kendi elinde canım ama aldatma potansiyelini arttıracak bi durum yani, bunu kabul etmek lazım, en azından erkekler için potansiyeli artırır bence

mesajınızın ilk bölümüne bişey diyemeyeceğim..
ancak kırmızı renkli bölüm çok düşündürücü bence..

o zaman evde yalnızken ve sıkıldığımız zamanlarda,
aşkım sevgilim vs vs vs vs diye konuşup elin adamlarıyla,
hatta belki daha da renklendirmek için cam açıp vakit geçirelim biz kadınlar da öylemi!
sadece sanalda kalıyo nasıl olsa diye de avunalım?
bırakın allah aşkına..

Söyleyeceği şey şu: Sen kendin görmüşsün işte evlenmeden önceydi. Sadece arkadasız biz. Sana anlatsam ya da söylesem tepki gösterecektin bu yüzden sakladım. Seni seviyorum falan filan....

tabii insanın kendi elinde canım ama aldatma potansiyelini arttıracak bi durum yani, bunu kabul etmek lazım, en azından erkekler için potansiyeli artırır bence

aldatmayı isteyen adam zaten o potansiyeli taşır..
yazdıgım şeyler bu işin kuralı bence onlar oldugu sürece aldatma olmaz..
konuyu dagıttık sanırım.
acaba arkadaş naptı merak ettim..

Katılıyorum...
Ne demek nerde duracağını bilmek lazım...
Reelde de olsa sanalda da olsa aldatmadır bu bana göre...
Pc'yi kapatınca unutmak da ne demek?

kırmızı olan yerlerdede gayet hata yok arkadaşım..ben onları aşk veya sevgi,cinsellik için sölemedim.dostluk ve normal bir arkadaşlık olarak söledm..
aşk olarak anladıysan haklısın tepkinde..buna zaten bende tepki verirdim.

niçin tanımadığımız erkeklerle dostane muhabbet etme gereği var?
vakit geçirmek için,nasıl olsa sanal diye?
ne gibi bir gereklilik arz ediyor!

ben eşimin de vakit geçirmek için 'sanalda' kadınlarla muhabbet etmesini anlamlı bulamam!!!
konuları ne olursa olsun!
ve asla kabul edebileceğim şeylerden biri de değil..

Son düzenleme:
aaaaaaaaa inanamıorum yaaaaa ne desem bilemedim cnm yaaa sanalda kendi kendini kandırmaktan baska bişiy deil bunun adı ama aldatma sanalda da olsa addatmadır bunun ötesi olamaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! asla da kabul etmemm midem o kadar geniş deil çünkü

Son düzenleme:
ya bilmiyorum arkadaşım yanlış anlama ama benim senden aldığım enerji, senin bu konuda yanlış anlamalara açık olduğun, bence soğukkanlı olmalı, peşin hükümler vermemelisin
zaten eşini en iyi sen tanırsın, şuan cicim ayındasın, aklı başkasında olan bi insan cicim ayını cicim ayı gibi yaşamaz mesela, yapman gereken şey objektif bakabilmek, içinde konuşan tilkileri bi sustur, öyle tart derim

bir ilişkide, bir evlilikte kimsenin bireysel arkadaşları, dostları olamaz. ateş ve barut yanyana durmaz. kadın kendine güvense adamdan birşey çıkar, adam kendine güvense kadından çıkar.. bir ilişki ciddiyse, bir evlilik varsa ortak dostlar ortak arkadaşlar olur... o kadar masum ve düzgün değil insanlar.. evli adamları ayartan bir sürü kadın varken ortalıkta ben bu kadar masum düşünemem.

Hı herkes özgürce kankalarıyla yalnız vakit geçirmek istiyorsa ne lüzüm var evliliğe, ciddiyetliğe... ?

ayynenn Esenim

aynı düşüncedeyiz aslında ama yanlış anlaşıldı sanırım yorumu tam olarak okuduysanız kafamızda başka başka tilkiler dönüp duruyosa bunlar daha masum kalıyo demiştm.

önemli olan nerde bırakacgını bilmek derken seviyeyi korumak aşmamak(cıvımamak) anlamında,
kapılmamak derken önemsememek hayatına karıştırmamak(yerli yersiz huzursuzluklar onlar için),
gerçek hayata taşımamak derken tlfn adres isim şehir yaş falan filan bilgilerini paylaşmamak anlamında sölemiştim.....

evet elin adamıyla karısıyla kanka dost olmaya hiçte gerek yok.sadece bu konuyla alakalı olarak arkadaşın eşi için sölenmiş bişeydi bu..yani en basitinden oyun arkadaşı olabibilir eger arada cinsellik aşk terbiyesizlik seviyesizlik barınmıyosa düşünülenlerden sonra gerçekten en hafifi kalıyo yukarda yazdıklarım.normalde kabullenemem zaten ama bu topikteki arkadaşın düşüncelerini hafifletmek çünkü zaten ortada bir konusma var ama bu şekilde olması daha masum demekti amacım.sanırım yanlış anlaşılı ve ben bukadar açıklamayı yaptım anlayan anladı zaten .

yani sadece bu konuya özel,konu sahibi kişiye özel bir yorum yaptınız öyle mi..:44:

peki sizin yorumunuzdur..

Son düzenleme:
Masum bir oyun arkadaşını neden eşinden saklasınki insan madem masumsa?
yada eşinin kızacağını bildiği birşeyi neden gizlice yapsın?
masumiyet göremiyıorum ben hiç hemde...

yani sadece bu konuya özel,konu sahibi kişiye özel bir yorum yaptınız öyle mi..:44:

peki sizin yorumunuzdur..

cnm bnm konuya göre yorum elbette ama normal şartlarda da aynı şeyi söleyemem . konu sahibinin eşi zaten birileriyle konuşma yapmış iki seçenek var ya dostça konuşmuş olmalı yada başka biçimde (anladın sen) dmi..
ee sence hangisi daha az yıpratırdı??
tabikide yorumda belirttigim gibi pcyi kapatınca unutulması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…