benimle hiç ilgilenmiyen bi eşim var, 3 yıllık evliyiz.
çok kıskancım kabul ediyorum ama kıskançlık yapmayıp rahat bırakınca aklı uçuyo kendini kaybediyo ne yapsam die şaşırıyo.Ayrılık noktasına geliyoruz bu sefer.Dün akşam sonuncusunu yaşadık ve sanırım bu sefer gerçekten bitiyo.Çok seviyorum acı çekiyorum ama onunlada yürütemiyorum.Bu arada bana ilgisizliği benden kaynaklanmıyo yani dışarı çıkınca 10 kişi varsa 9u dönüp bakıp bi iç çeker geçer.Acaba çokmu değer verdim,yada ona çokmu fazla geldim? akıl verin nolur çok yanlız hissediyorum kendimi,yaşamaktan yoruldum:gitme::gitme:
Oturup konustunuz mu?
Sizin kıskançlıklarınızdan,eşinizin sizi kıskanmaya fırsat bırakmadığınızı anladım :1closedeyes:
sırf bu yüzdenmi ayrılmak istiyorsun yani. erkekler genelde öylelerdir. bende evlenmeden önce çok kızıyordum eşime neden bakıyorsun felan diye ama şimdi çok fazla sıkmıyorum. ne kadar sıkarsak o kadar inat ediyorlar.
kıskançlığa gelince kendi kız kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta surat asar bacağını niye gösterdin diye...
çok kere konuştuk canım çok seviyorum seni ben içime kapanık yaşıyorum diyo sadece ayrılık noktalarına bile geldik ama düzeldiği 2 gün, ben 21 yaşındayım ve artık pskiyatriler bile beni direk bakırköye sevk ediyolar, yıprandım 3 senede saçlarım beyazladı artık dayanamıyorum hayattan o kadar bıktımki her fırsatta ölüme yöneliyorum.Aslında onun gözlerimin içine bakması bile bana yetiyo çok şey istemiyorum ama her isteğime bi bahane bulduğu gibi bunada buluyo ve diyoki kaybetmekten korktuğum insanın gözünün içine bakamıyorum
Ben artık yaşayamıyorumda kızlar çok seviyorum olmadığınıda görüyorum ve sadece bitmiyo ölüyorumda galiba
çüş allah yarıdmıcn olsunkıskançlığa gelince kendi kız kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta surat asar bacağını niye gösterdin diye..delikafaduldendelikafaduldenşakkıdı.
kıskançlığa gelince kendi kız kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta surat asar bacağını niye gösterdin diye...
Canım benim bir diyosunki eşim yüzüme bakmıyo bile,ilgilenmiyo...
Bir diyosun ki kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta benimle konuşmuyo...
Anlamadım gitti..Sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?