insan sevdiğini hiç üzmezki.sevmeyen insan nasılda belli oluyor.seni üzmek istemiyorum ama bence eşin seni gerçekten sevmiyor.nerden uyduruyosun diyeceksin çünkü bende evliyim ve eşimde beni gerçekten sevmiyor aptal değilim anlıyorum ayrıca sence seven insan ne olursa olsun sevdiğine kıyabilirmi sen kendini düşün eşini üzüyomusun durduk yere?ne yazıkki bu böyle biz sevip değer verdikçe onlar dayılanıyor.
bizde eşimle çok sorun yaşadık hala yaşıyoruz şuanda ayrıyız.sorunlardan sonra ne zaman evime dönsem 2-3 gün iyi sonra yine aynı.bana her zarar verşinde 1.gün ne dersen o olacak artık diyor sonra eskiye dönüyor.benimde psikolojım çok boozuldu en acısıda eşim en yakınım beni bu hale getirdi.
bana kalırsa sen çocuk yapma çocuktan sonra işler dahada kötü olursa hiç baş edemezsin bende yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez çeken yine biz oluyorz allah yardımcın olsun
aynen canım katılıyorum beni götür diye can dostum kız arkadaşımı çağırdım.Eşim ona bugünlükmü götürücen, temelli al götür dedi.Ben eşyalarımı alırken süt anneside ordaydı karımı yok sana dedi. Kız kardeşide konuşalım diye al karını çıkın dışarı konuşun dedi.Süt annesi diyoki kardeşi gelicek çıkamaz.Bıktım 3 senedir kayınvalidemlerle oturuyorum 4 görümce başımda zaten onun ilgisizliğinden bıktım.Yanımızda kimse yokken kul köle oluyo bana ayrıykende öyle köpek gibi yalvarıyo barışıyoruz en fazla 2 gün insan içine çıkıncahavasından geçilmiyo yoruldum bunaldım.Destek olun bana bu sefer yanlızlığıma yenilip yine onun yanına gitmiyim.:bbo::gitme:
benimle hiç ilgilenmiyen bi eşim var, 3 yıllık evliyiz.
çok kıskancım kabul ediyorum ama kıskançlık yapmayıp rahat bırakınca aklı uçuyo kendini kaybediyo ne yapsam die şaşırıyo.Ayrılık noktasına geliyoruz bu sefer.Dün akşam sonuncusunu yaşadık ve sanırım bu sefer gerçekten bitiyo.Çok seviyorum acı çekiyorum ama onunlada yürütemiyorum.Bu arada bana ilgisizliği benden kaynaklanmıyo yani dışarı çıkınca 10 kişi varsa 9u dönüp bakıp bi iç çeker geçer.Acaba çokmu değer verdim,yada ona çokmu fazla geldim? akıl verin nolur çok yanlız hissediyorum kendimi,yaşamaktan yoruldum:gitme::gitme:
ilişkinizi ayrıntılı olarak bilmiorum ama benim hissettiğim kadarıyla çok üstüne düşüorsunuz eşinizin herşeyin fazlası zarardır çok kıskanmak erkeğin üzerine çok düşmek fazla değer vermek vb...bunların sonucunda ilgi görmemeniz çok normal doğanın kanunudur kaçan kovalanır o kaçıo sen kovalıyosun..bence yer değiştirmenin vakti geldi siz kaçın o kovalasın...
sen bide kayınvalidenlerle berabermi oturuyosun işin çok zor gerçekten.sizin evliliğinize ilişkinize süt annesi ne karışıyorki anlamadım.ailene yakınmı oturuyosun peki ailen nerede
geçmiş olsun cnm haklısın annenide düşünmen gerekiyor.umarım herşey yoluna girer arkadaşında kalabildiğin kadar kal eşin pişman olsun sen yinede ayrı eve çıkmayı öner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?