- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
2 ay sonra mahkemesi var büyük ihtimalle tutuklanıcak zatn avukatlar en iyi haliyle 10 yıl alırsınız dedi.Eskiden işlenen bir suçun amme davası bu ve 10.yılında bu dava yani ya bitcek yada dava düşcek onun için son mahkeme 12.ayda bana ailemle oturcan ben çıkana kadar diyor.Ondan sonra yeniden ayrı eve geçicekmişiz benim dayanıcak gücüm kalmadı.Ailesindende ondanda uzak olmak istiyorum.3 kere ayrı kaldık daha öncede ben hep güçlü oldum ama onu görene kadar.Artık bitmesi gerekiyor gerçekten kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kimseye şuan ihtiyacımda yok yanlızlık daha iyi geliyor ama yazıp içimi dökmekte rahatlatıyor beni onun için hepinize uzun uzun yazıp işkenceye maruz bırakıyorum sizi Özür dilerim.bilmiyorumkismile
bi süre sizde ilgisizlik gösterin bence farkedecektir... ve o sizin üstünüze düşecektir..biz bayanlar erkekler gibi planı hesabı siyaseti bilmediğimiz için böleyiz
die yazmıştım ama son msjı okuyunca baya üzüldüm.hayırlısı olsun cnm ya
Çok ilgiden şımarmış sanırım eşiniz.
Bi rahat bırakın göreceksiniz bu sefer neden sen beni kıskanmıyorsun diyecek
baştan sona okudum konunuzu ama kafam çok karışık önce barıştık
demişsiniz çok mutluyum her şey düzeldi demişsiniz
sonra yene ayrıyız ailesinin yanında küçük düşürdü beni
demişsiniz sonra eşinizin hapse gireceğinden falan bahsetmişsiniz neden
hapse giricek bunuda açıklamamışsınız
sonrada boşanmaya karar vermişsiniz ee
tamam burası güzel en doğru karar sanırım sizin için
son olarak hamile olduğunuzdan şüpheleniyosunuz valla ben anlamadım bu işten bir şey
çünkü daha evliliğin ne olduğunu kocalığın ne anlamaHayatım bende bişey anlayamadım ya zaten ne ilişkimden ne evliliğimden nede kendimden. Kafam o kadar karışıkki herşey çok güzelken birden bozuluyo ve alt üst oluyorum. Umarım hamile değilimdir ve bu kadar sorunda bide başıma çocuk derdi çıkmaz.
çünkü daha evliliğin ne olduğunu kocalığın ne anlama
geldiğini bilmeyen bir adamla karşılaşmışsınız
o yüzden hayatınızdan hiç bir şey anlamamanız
normal en azından akıllılık edip ayrılmaya karar vermişsiniz
böyle bir insanla hayatmı olur ömürmü geçer inş
hamile değilsinizdir ama belirtiler o yönde gibi
peki neden korunmadın daha evliliğin oturmadan eşin istiyo diye
2gün mutluyuz diye neden çocuk yapmaya karar verdinki eğer hamileysen
şimdi yazık değilmi o bebeğe
umarım hamile değilsindir olan çocuklara oluyor çünkü
zor bir durum gerçekten umarım hamile değilsindir bütün kalbimleCanım şu an hala test yapmaya cesaret edemiyorum.Ayın 6sında rahatsızlanmıştım miğde bulantısı yüzünden hastaneye gittiğimde test yapılmıştı bişey çıkmamıştı.Ama ondan sonra ne oldu bilmiyorum hala adet olmadım, benim normalindede çok düzensiz olur hastalığım ama en azından belirtilerim çok olur yani ne biliyim gecikse bile gaz sancım olur.böbreklerim ağrır,yüzümde sivilce olur çok yemek yerim vs. hiç bir belirti yok o kadarda zaman geçti üstümden annemle aynı gün oluyoduk o neredeyse 2.ciyi olucak benim üstüme belki bu akşam bi test yaparım ama sonrasında ne yaparım hiç bilmiyorum.Çok seviyorum ama mutlu değilim ve bir çocuğu hakedecek biri olmadığını ve benimde bir çocuk büyütecek kadar sabırlı olmadığımı düşünüyorum.Dua edin kızlar bana çok ortada kaldım çaresizim.
başından beri okuyorum o kadar çalkantılı bir dönemdesiniz ki inş herşey hakkınızda hayırlısı olsun bazen sevmek yetmiyor bu arada uyap dan davayı nasıl takip ediyorsunuz biraz bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?