eşimin aşırı sorumsuzluğundan ve arabalara olan zaafından. bütün takılarım gitti yaklaşık otuz bin civarı. birde üstüne borç ödüyoruz. eşim de ben de biliyoruz ki bebek için ikimizde maddi manevi hazır değiliz.
yılda 1,2 kere beraber olmak mı sasırdım arkadasım cokta uzuldum bunun sebebı nekı?hıcte normal degıl.
bnce ya sen yanlış ifade ettin ya biz yanlış anladık 1 yılda birkaç kez diyosun çok anormal değilmi?
ıstek kalmadı bende demıssın sen mı sıcak bakmıyosun yoksa esın mı cok yanasmıyor??eger sorun esınse hıc konusmayı denedın mı bu konuda canım??
bu arada anladıgım kadarıyla maddı sıkıntılarınız var ve sunu soylemk ıstıyorum boyle sıkıntılar ceken erkekler cınsel anlamda da cok soguk davranırlar kendıler farkında olmazlar bıle..esımden bılıyorum..
eşim psikiyatrik ilaçlar kullanıyo ve bundan dolayı da cinsel sorunları var. ama hiçbir zaman sorunları çözmeye çalışmadı.
canım cidden çok üzüldüm yaa yılda bi iki kez diyosun inanlcak gibi değil :2: isteksizlik falan mı var ki?
isteksizlik bile olsa insan bunu çözmeye çalışmaz mı? bunla ilgili doktora gitmeyi de reddediyor. ilk sene evlilik terapistine bile gittik. ama sonuç aynı.
o ılaclar cınsellıgı cok etkıler ıstek mıstek olmaması cok normal.pekı napmayı dusunuyorsu,ılacları kullanma sebebı nedır?
isteksizlik bile olsa insan bunu çözmeye çalışmaz mı? bunla ilgili doktora gitmeyi de reddediyor. ilk sene evlilik terapistine bile gittik. ama sonuç aynı.
neden evlenmıs ozaman,borc yapıp yapıp sana odetmek ıcın mı?oldu, sevgıye ,ılgıye,cınsellıge gelınce tık yok,ama ıs borc yapmaya gelınce var yok ole bır dunya,
sıze normal bır evlılık hayatı yasatmadıgı yetmıyormus gıbı bıde sureklı borc yapıyormusyazık ya sız neye dayanıpta zorluklara gogus gereceksınız?
lise sondan beri kullanıyor. biraz evham biraz panik atak depresyon vs gibi şeyler. sayıca ilaçları fazla ama hayatını normal sürdürebiliyor eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?