- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.534
- 358
Gün içerisinde öyle çok ruh hali değiştiriyorum ki. Bi bakmışım akşamına boşanacak kadar net düşüncem bi bakmışım hala aşık bi ara feci mutsuz sonra karamsar fesat paranoyak... Ama hiçbiri ben değilim. Arkadaşlarının sana dediği gibi gözlerimde mutluluk emaresi kalmadı. Ayna baktığım ben değilim. Vücudum bile ben değil. Ellerim ayaklarım... Eski ben olmak istiyorum artık. En eski... Eşimden önceki o neşeli fıkır fıkır kız olmak istiyorum. Tuttuğunu koparan, bildiğini okuyan...
Eşimsiz olsun istemiyorum ama gidene dur demeyi bırakalı çok oldu. Canı ne istiyosa öyle yaşasın. Annesiyle koyun koyuna bir ömür geçirsin. Yine sevdiğim adam Rabbim onu da mutlu etsin. Ama bana yaşattıkları bir bir çıktıktan sonra.
Dediğin gibi sonuç kaderimizde belli. En azından bu sınavı geçebilmek için çok çabaladım Rabbim şahit. Onlar bunu görmek istemese de ben kendimden eminim benim kadar kimse onlara katlanamazdı. Bundan sonra Rabbimin çizdiği yol için sabredip beklicem. İnş. tez zamanda benim de hayatım yoluna girer ve bütün sıkıntıdaki kardeşlerimin de. Hayat bazen çok acımasız ama bazen de sizin gibi insanları karşımıza çıkaracak kadar cömert.
Ah canım ben o gitgelleri ne kadar çok yaşıyorum hala... Bildiğim tek bir şey var ama... Huzur... Paranın alamadığı, kimseciklerin bize vermeyeceği şey. Huzur... Biz istediğimiz izin verdiğimiz kadar bizde olabilecek şey... Huzur...
Son zamanlarda öğrendiğim bir şey var. Allah gerçekten o kadar cömert ki... Hayatımıza giren herkesin yaşadığımız her şeyin bir sebebi var...
Hepsinden bir şey öğreniyoruz aslında. Ben bu kadar kızmama rağmen o iğrenç aileye teşekkür ediyorum tek bir şey şçin. Sahiciliğin ne olduğunu öğrendim onların sayesinde. Adam gibi sevmenin iki dudak arasında olmadığını öğrendim... Kalpte vicdanda bitermiş her şey... Okumakla adam olunmazmış. Bir kez yalan söyleyen her zaman söyleyebilirmiş.
Arkadaşlar dostlar aile çok önemliymiş. Düşerken bizi ilk tutan onlar oluyormuş. Bunun yanında sadece makam peşinde koşup yediği tekneye pislerden insanlarda varmış yanınızda ama bunu anlamak zor zamanlara kalıyormuş....
Düşerken tekme vuranı ve seni tutmayanı unutmamak ama düştüğün anda unuttuklarının sana kucak açmasının ne değerli olduğunu bilmek güzelmiş.
Ve yaşanan iyi kötü her şey bir tecrübeymiş...
Hata ve keşkelere takılmaya gerek yokmuş. O zaman öyle hissetmişiz öyle düşünmüşüz öyle olmuş. Ama geri dönüş için asla geç değil... Kaç yaşında olursak olalım.
İyi ki ben de sizleri tanıdım. İyi ki varsınız. İçimi dökebilmek o kadar güzel ki 😊
Hayatın hep gülen yüzünü görelim en karanlık zamanda bile.
Yaşasın kadın dayanışması 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi