Merhaba guclu kadinlar! Muhabbet kusu ilk adimini atmissin hayirlisi olsun.cizi ex in d.gunun bugun olmasi da pek bir manidar zafer gunu.bugun ki kutlama torenine gotutur ailesi d.gunu kutlamasi olarak:) sevil sen de kizindan pozitif enerjini almissin ohhh ne guzelll...yasam enerjilerimiz onlar bizim.tacor seninle ayni surecte yiz beklemek cidden cok sinir bozucu.gozden kacirdigim varsa sizlere de kocaman sevgiler mutlu gunler...
Bana gelecek olursak birkac gundur cok kotu modlardayim.sinirlerim iyice yiprandi artik.bugum biraz daha iyiyim.dune kadar ailesine laf sayan hayatimi mahvettiler diyen sevgili esim! Dun babasinin resimlerini begenmis facede. Yazik dedim hadi beni gectim cocugunu dusunmeyen adam aile saadetine kavusma hayali kuruyor.dun bunlari gorunce bugun daha iyi olucam dedim.babam kizimi denize goturunce kahvemi hazirla dim sigarami yakip annemi aradim.ve anneme hala seviyorum dedim.annem de uzuldu.kizim dedi adam seni istemiyo boyle sevgi mi olur falan.hayirlisi olsun dedi.tam aglayacaktim kizim geldi dedesiyle.bir yanmis bir yanmid teyzeleri gormeniz lazim.bikini izini gorseniz.totosu bembeyaz:) Allahim iyi ki kizim var dedim.simdi de kucagimda uyudu.guzel gunler dilerim hepimize...