- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.534
- 358
Bu
bu arada duaların için teşekkür ediyorum. Benim de dualarım sizinleKonuyu üzülerek takip ediyorum. Dualarımla destekçiniz olmak isterim. Hayatta neyin ne zaman olacağını bilemeyiz. Herşey bizler için. Nolur yıkılmayın dimdik durun. En çok cizinin yaşadıklarını biliyorum. Hepiniz değerlisiniz ve nolur hayat artık sizi üzmesin.
Eğer sonuna kadar okursanız ben de bir sıkıntımı paylaşmayı isterim. Bu sefer tam ters açıdan bakmanızı isticem çünkü erkek tarafıyım. Ve tarafsız bayanlar olarak, bu üzüntüyü bişenler olarak yorumlarsanız sevinirim.
Abim geçen sene evlendi. Düğüne 1 ay kala yurt dışından kesin dönüş yaptı. Eşi de tam o sıra geldi memlekete. Eşyalar, ev derken zaman geçiyor, olaylar patlak veriyor ama biz anlayamıyorduk.
Ailem abim içim ev aldı. Ama ev sahibinin taşınması düğünden sonraya kalınca annemin evine yerleşti abimler. Ama kız bizi hiç sevmedi. Annem zaten sürekli bendeydi bebeğim için. Kız kardeşim geç geliyordu eve. Sorun neydi? Babasını çağırdı 3 ay içinde. Kendi evine taşınmayı beklemeden bizim taktığımız bütün altınları, kendi evinde bulunan bütün mobilyaları, mağazadaki mobilyaları alarak, küfürler tehditler savurarak ayrıldılar. Neymiş kayanana ile yaşamak zorunda değilmiş. Bunu diyenler kendi gelinleri ile birlikte yaşıyor ve evde iç güveysinden damatları var.
Kendine ev tuttu. Abim 4-5 ay bekledi. Işık olmayınca mahkemeye başvurdu ayrılmak için. Psikolojimiz çok bozuldu. Çok zor bir süreç. Cizi22 gibi ne olduğunu anlamadan olayların ortasındayız...
Kız bizi, görüşmeyi asla kabul etmiyor ama kendi ailesi olunca evin bi odasını onlara göre döşemeyi aklından geçiriyor ilk aylar... sonuç bu![]()