Sen ne kadar güçlü bir kadınsın Allah nazarlardan saklasın inşallah ben de sen gibi olabilirim
Valla hepimiz böyle olmalıyız kızlar.
Ağlamanın sızlamanın bir faydası olmuyormuş.
Olsaydı benimki gittiği ilk hafta dönmeliydi. Ağlamaktan bağırmaktan boğazlarım faranjit oldu 1 ay sonra düzelmeye başladı...
Sonuç???
Giden gitti, mahkeme salonunda bir helallik bile istemedi bir de utanmadan şu kadar maaş alıyorum şirket bana şu arabayı verdi bu kadar büyük müdür oldum diye haber yolladı...
Bana ondan bir fayda var mı bundan sonra???
Ölsem dönüp bakacak merhameti var mı???
Koca müdür müş müş müş ama anasıyla tatile çıkmış şimdi 😬😬😬
Yani kızlar biz kendi yolumuza bakmalıyız...
Asıl sonuç budur...
Biz geçmişin yüklerinden kurtulamazsak yeni bir gelecek kuramayız kendimize.
Ve evet bu yüklerden konuşarak, birbirimize buradan da olsa destek olarak yapabiliriz bunu.
Belki müdür değiliz onlar gibi, belki boşanıp babamızın evine döndük, belki alıştığımız standardın altında bir hayatımız olacak bundan sonra...
Ama ne farkeder ki???
Başımızı huzurla koyalım yastığa. Ben eminim ki hepiniz en az benim kadar çabaladınız evlilikleriniz yolunda gitmediğinde. Belki hatalarımız da vardı ama ne farkeder...
Bırakalım da huzur dolsun içimiz...
Biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a bırakalım.
O bir kapı kapandı mı yenilerini açacak bize...
Allah'a sığınalım ve birbirimizle dertleşelim.
Ve güçlü olalım kızlar...
Dim dik duralım.
Biz artık bekarız...
Asla dul demeyin kendinize...
Asla giyinmekten, süslenmekten ve kendinize bakmaktan sakınmayın.
Ne zaman kötü hissetseniz hafif bir duş, temiz kıyafetler güzel bir makyaj ve hoooooppp tek başınıza da olsa dışarı atın kendinizi...
Belki bir kitapla bir kafeye, belki bir sinemaya...
Eve kapatmayalım kendimizi...
Çözüm asla bu olmasın...
Dışarıda bir hayat var ve o hep akıyor...
Biz evde otursak geçecek mi dertler sıkıntılar??? Asla geçmeyecek ve katlanarak artacak...
O sebeple o akan hayata atalım kendimizi...
Ve kızlar gelgitlerimiz olacak 😬😬😬 bütün bunları söylemen birden ağlama krizlerine girmeme engel değil...
Ama gitgide azalıyor ve bitecek bir gün hepsi..
Ama önce inanç. Iyi olacağımıza inanalım hepimiz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi