- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
Evet canım konuşmuyoruz bu konuda, canımlar falan kullanıyor ama bir konuşma yok. Evet benim için zor bir durum. Ben beyninin sulandığını düşünüyorum, kafasız tavuğa benzetiyorum.Iyi pazarlar kizlar...ozledim sizi yazamadim bir turlu.cizi; halanlar bugun yarin gideceklwr sanirim.dogru aileyle yasama zor ama o konuda biraz sansliyim akrabalara uzagiz baya bi cunku.halanin soylediklerine gelince; evet ayrilmissiniz ama erkeklere sonradan dank edermis.dogru demiyorum ama belki soylemistir eski esin.bendwn biraz buyuk bi abla var arkadasim.esiyle ayrilmisti kv.vs konulari yuzunden.ayni apartmanda oturuyordu esinin ailesiyle.neyse uzatmayim bosandiktan 1 sene sonra yeniden evlendiler.adam cokkk uzak bi yerden ev aldi karisina.altina jeep cekti.ve su an cok mutlular.yani adam baya bi pisman olmustu.simdi kadinin agirligi var.yani boyle orneklerde var.o yuzden hayirlisi olsun de arkadasim.
Sevil sen de durumlar ayni sanirim hala.bir konusma adim vs yok gibi.boylesi cok zor di mi arkadasim. Benim de oyleydi baslarda cunku yavas yavas netlesiyo.ama senin icin cok yipratici olnaz mi? Esinle konusuyonusunuz hic o ne dusunuyo?
Muhabbet kusu seninle durumumuz ayni desem yeridir yani.o ve ailesi sanki basta o teklif etmemis gibi benden adim atmami bekliyorlar.aylardir yikilan gururum hic onemli degil.ve hala o biseylere capalamiyoken ben suclu pozisyona dusuruluyorum.sanki hep ben yanlis yapmisim gibi.aslinda o da bitirmis kafasinda ama ailesinden cekiniyo sanirim.bilmiyorum nasil olacak? Yani geri donus olursa herseyi kabullenip donecegim izlenimi hissettim.suclu aramak yerine guzeli olmasi icin ugrasan yok ki.senin ki de benim ki de su aile muhabbetlerini bitirip adam gibi bize yuvalarina sahip ciksa bublar yasanmazdi ya neyse.sonucta bizim psikolojimizi bozmaktan baska birsey degil.sanki biz bosanmak icin can atiyoduk.birseyleri bitirip yeni hayatimiza adepte olmak icin ne acilar sorunlar psikolojik buhranlar yasiyoruz.zor olanin ustesinden gelneye calisiyoruz ama buna bile izin verilmiyo.cunku hala ne olup bitecegi belli degil.
Sizleri bilmiyorum ama ben cok yoruldum kizlar.istedigim sakin sessiz dingin huzurlu bir hayat sadece.cok mu zor...
Herşeyin hayırlısı diyorum, bakalım hayat neler çıkaracak ...