Bugün iki avukatla görüştüm. Biri yüzyüze biri telefonla. Yüzyüze görüştüğüm bayandı. Ama nedense bana güç vermedi. Biraz da acelesi vardı eşi kapıda kalmış anahtari yokmuş. Ama kendimi baştan savma dinlenmiş gibi hissettim. Bir de namusuma iftira atarlarsa tarzında bi tedirginliğimi söyleyince öyle bir şey mi var diye şüpheyle baktı bana. Rahatsız oldum. Bir yıldır her yaptığımdan şüphe duyan altında birşeyler arayan bir adamla savaş vermişim. Bir de avukat şüpheci yaklaşırsa. Diyeceksiniz ki o da emin olmak ister ama farklı bir ifadeyle yapmalı beni rahatsız etmeden konuşmamdan sonuç çıkarmalı. Yalan söylüyorsam zaten açık veririm.
Diğer avukat erkekti. Sadece telefonda bile görüşsek daha ilgili yaklaştı gibi geldi bana. Bir de konuşması daha seri ve öğrenmeye çalışır tondaydi. Bakalım yarın da yüzyüze görüşecegiz.
Dua edin bana. Içim çok huzursuz. Kendimi suç işliyormuş gibi ya da yanlış birşey yapıyormuş gibi hissediyorum. Korku da cabası. Off. Çok gerildim.
Diğer avukat erkekti. Sadece telefonda bile görüşsek daha ilgili yaklaştı gibi geldi bana. Bir de konuşması daha seri ve öğrenmeye çalışır tondaydi. Bakalım yarın da yüzyüze görüşecegiz.
Dua edin bana. Içim çok huzursuz. Kendimi suç işliyormuş gibi ya da yanlış birşey yapıyormuş gibi hissediyorum. Korku da cabası. Off. Çok gerildim.