mrhba,, bnde bugun uye oldum ve cok yogun duygular ıcerısnde cok yanlız hıssdyrum,uc yıılık evlıyım ve lıse donemınden berı ılk gozumuz actoıgım sevdgm kısı ıle bırlkte evlendık,yanı gecmıse dyayan bir 8- 9 yılımız var, ama evlendıgım gunden berı gun yuzu grmedım mutlu olmadım, esım cok kıskanc ve ruh hastası denecek kdr kıskanc,,kndı kafasında kuruyor hayal edıyor gıyınmememe, makyajıma aykkabıma aklınıza gelck hersye krısyor askerlını yapmamıs ve kotu alısknlıklrı yuzunden defalrca bosanma haddıne adlıyelerden donduk kendısıne kac kere sans verdım ama duzelmıyor, turlu turlu huy ve alıskanlıkları mevcut,, ıkı yasında olum var, defalrca ayrılıp barıstık ona tanıdgım sanslrı degerlndrmek yerıne hergun betr oldu hep kufr aıleme bana kakret, kultur catısması ben doğulum o batılı,akrabalarımdan bıle kıskanıyor, cunku ıcı pıslık kaynıyor,, oncelerı sıddette vardı aılemın arkamda durması onun gozunu korkuttu ve artık sıddet yok ama bana ettıgı okadr haksızlık zulum hakaret iftıra benı benden aldı artık,, hıc kımse ıle gorusmeme ızın vermıyor,tek bır arkadasım bıle yok,derdımı anlatacağımiartık hıc tanımadığım bırıne anlatacak durumdayım.pskolim cok bozuk ,annemlerın yanındayım,o umursamaz vurdumduymaz,,, yıllarımı yedı,,, benı mafettı, ve sımdı bosanmayı dusunuyorum.hep bı umut dedım oda cocuk ıcın, cocukla bıle alakası yok,opmez sevmez bıle oyle bır asalık,, patlamaya hazır bomba gıbıyım buraya ne yazabılırım kı bılmıyorum ne benı sondurur ne eeeeeee,, zamanı ne gerı getırır,, ÖLÜYORUM acıdan