- 3 Eylül 2014
- 119
- 136
- 63
Canim benim bu kadar guclu olman gercekten cok guzel birsey.icimiz o kadar dolu ki 7 ay ya da 7 sene...degisen birsey yok.ama diyorum ya iste bunlarin farkina varip daha fazla yakmasalar canimizi.yani en azindan benim icin durum boyle.cunku hala evliyiz.ve bana gelince evli oldugumuzu unutma diyo. Ben nanusumu kimse icin tasimiyorum.kendim ve Allah icin.bunca zaman bir arpa boyu yol alamamisiz demek ki. Hos bende onu hic taniyamamisim ya neyse. Allah goruyo biliyo diyorum hep ve o na havale ediyorum. Cidden sevindim senin adina.bu surecte hep Allaha sigindik.simdi de cok sevdigim birinin haberini bekliyorum. Cunku hepimiz oyle zor seyler yasadik ki artik ne olur hep guzel seyler olsun nolur...
Çok sağol canımm hepimiz çok güçlü bayanlarız ben sizler sayesinde dahada güçlendim içimdekiler kolay dökebildim aynen canım 1 günde olsa 1 ayda yada seneler farketm yaşananlar canımızı o kadar yakıyor ve doluyuzki önemli olan yaşanmışlık gerçi bizimki daha çok yaşanamamışlık ... Onlar bişeylerin farkında olsa idi şu konumda olmazdık ben artık bunu anlıyorum.İnşallah hakkınızda sizinde en hayırlısı olan sonuç neyse o olur daha fazla üzülmez hırpalanmaz canın yanmaz ne senin ne evladının canım benim...Namus allah aşkına yaa acaba namusun ne demek olduğundan namustan haberleri var mı ben eşime demiştim ben kendimi bilen bir insanım ama rica ediyorum ben bir bayan olsamda nikahından düşene kadar benim adıma soyadıma leke getirme namus güven her açıdan dedim kalktı bana ben sana güveniyorum gözüm kapalı sende bana güven ben sana güvenmem dedim sen şimdiden kendini bekar ilan etmişsin ki zati senin bana güvenmeme gibi bir seçeneğin yok ... Ki bu adam her koşulda evlilik içerisinde sana güvenim tam değil derdi düşün onlar bizi hiç bir zaman tanımadılar tanımak istemediler tanıyamadılar tanısalar zatii işler bu hale gelmezdi ... En doğrusu o zati rabbime sığınmak benim öfkeden sinirden hırstan canım öyle yanıyorki çok doluyum kötü bişey dememek yapmamak beddua etmemek doğru yoldan şaşmamak bu zamana kadar kendi seviyemi susarak ezmeyerek ezilmeyerek gösterdim bunun adına rabbime dua ediyorum bana bize yapılanların hesabını rabbim sorsun ondan bulsunlar benden bizden değil . Rabbim inşallah bundan sonra bizim yüzümü güldürür hayırlı olanla şeyler ile karşılaştırır bizi... Amin inşallah canımm güzel hayırlı olsun bundan sonra hayatımız .... 2015 ile açılan kapılar bize herşeyin başta hayırlısını sağlıklısını güzelini versin ...