Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

amanheri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
25
1
36
Tokat
slm
evliliğin 3 ayı bitti ama biz hala birlikte olmadık. olamadık değil olmadık birlikte olmayı bırakın daha öpüşmedik bile. 2 boyunca bu sadece bizim aramızdaydı ama yaklaşık 1 aydır ailelerde bu durumu biliyor. bayram için memlekete gitmiştik ve ben orda kaldım bazı olaylar oldu ve bende söyledim. söylediğim için bana kızdı telefonda bunu aramızda hallederdik niye söylüyorsun, alnıma leke sürdün gelince cocuk yapıcaz diyerek hötledi. daha sonra kendisini ailelere 2 ay içinde tartıştığımızı ve bu yüzden olmadığı şeklinde savundu. aileler bu durumu bilmeden önce kendisiyle konuşmaya çalıştım bizim normal bir evliliğimiz mi var biz normal bir çiftmiyiz diye sordum "evet" dedi, bu evlilikte anormal bir durum yok mu dedim "hayır yok" dedi. bu ortaya çıkınca, biz konusur hallederdik, deyince ben sana sordum sen bana böyle cevap verdin dedim, ben senin ne demek istediğini anlamıştım dedi. e anladıysan niye gerisini getirmedin dedim cevap yok. babalar ve biz yani 4 müz oturduk konuştuk 2 ay boyunca niye tartıştık niye birlikte olunamadı konusuldu. ve bunun üzerinden 3 hafta geçti bizde hala tık yok. doğal olarak ailem bana soruyo bende olmadı diyorum. kendisi annesine birlikte olduğumuzu söylemiş ama böyle söylediğinden haber,m yok. aileler yeniden öğrenince tekrar sordum biz niye birlikte olmadık diye , bana niye soruyosun diye cevap verdi. kendime soracakmışım. "geldiğimden beri bişeymi oldu bir sözüme bir tavrıma gıcıkmı oldun sinir mi oldun da olacaktıda olmadı" diye sordum "yoo geldiğinden beri çok iyiyiz tartışmıyoruz bile" dedi. e 10 gün oldu dedim sen niye günlere takıyosunki diyor. aileler dr a gitmemizi istiyo bende psikolojik bişeydir olabilir bir dr hastaneye gidelim dedim, dr luk bişey yok diyo. ve işin tuhafı bu konuşmanın üzerinden 10 gün geçti hala aynı sorun devam ediyor. ve ben bu 10 günün içinde ona netten evlilikte cinsel yaşam, ilk gece erkeğin üzerine düşen görevler ve ilk geceyle ilgili netten yazılar bulup okumasını istedim.okudu,hiçbirşey demedi ve pc den kalktı.

benden sinyal alamıyormuş sen bana yaklaştında ben seni ittim mi istemiyorum dedim mi diyorum sen bana yaklaştında ben seni ittim mi diyor. ha sanmayınki modern düşünceli bir adam gerikafalı hatta bazen kocakarıya bağlayan biri. hatta artık iyice şiştim daraldım işine gelince ben evin reisiyim erkeğiyim diyorsun bu konuya gelince neden evin hanımı moduna giriyosun dedim cevap yok.

anlayamıyorum kafam almıyor bu normal mi? sorun bensem bir erkek karşısına alıp konuşmazmı bak 3 ay geçti ben karımı daha dudağından öpemedim bu nasıl iştir bu nasıl evliliktir demez mi? ki ben soruyorum konuyu ben acıyorum ve benden sinyal alamadığını söylüyor.ve öyle rahat ki benim kadar takmıyor bile bu işin kötüye gittiğinin farkında değil. çocuk desen değil 30 yaşında.

lütfen bana birşey deyin

açıkcası çok garip bir durum hiç bişe anlamadım. sanki kocanız sizi istemiyor gibi geldi umursamadıgına göre. süslenin sexy iç çamaşırları giyin ne bilim onu etkileyin belki işe yarar. umarım

Canım bunu kendi aranızda konuşarak halledemezsiniz; hiç vakit kaybetmeden bir uzmana başvurun.

görücü usulumu evlendiniz:S

aileninde bir araya gelip bunu konuşması çok garip:S

Çok ilginç bir durum ama anladığım kadarı ile sorun sizde değil siz birlikte olmak istiyorsunuz, eşinizde tık yok ... Bu gibi durumlarda doktora gitmek en doğrusu gibi geliyor bana sonuçta ortada 3 aylık bir zaman dilimi var...

Son düzenleme:
hadi cinsel sorunu anlarım da cinsel ilişkiye girilemez sorun vardır
ama insan karısıyla öpüşmez mi?
bu cinsellik değil arzu istek olayı
eşinizin yanlış anlamayın ama farklı bi tercihi olabilir mi
ateşle barut bu kadar uzun süre nasıl durur bi kıvılcım bişey bi öpüşme olur en azından

açıkcası babam beni tek göndermek istemedi bende gitmek istemedim korktum. ve onun babasıda geldi tek taraflı olmazdı çünkü. bize bir hakem gerekiyordu onunda benim de yanlışlarımızı görmemiz için. ve bu iş yürümeyecekse burda bitirelim dedi ikiside.

görücü usulu ama çocukluk arkadasım diyeyim. iyi bir insan kötü diyemem ama eş olayı farklıymış çok farklı.

Ben de aynı soruyu sordum kendime. Evet birleşme olmaz ama ne bileyim yakınlaşma, öpüşme vs nasıl olmaz? Nişanlıyken de mi böyleydi?

İlk gece ne yaptınız? "Hadi iyi geceler" deyip uyudunuz mu?

babaların toplanıp bu konuyu konuşması çok acayip bir şey olmuş. onları karıştırmasaymışsınız iyiymiş...
birşey sorcm pekii evlenmeden önce de mi hiç öpüşmediniz falan??

Nişanlıyken hiç yakınlaşmadınız mı?

çok üzüldüm böyle evlilik olmaz siz severekmi evlendiniz canım eğer bu adam seni seviyorsa amacı neymiş acaba çok merak ettim ne yapmak istiyo allah sana yardımetsin

açıkcası o benim aklımada geliyor ama soramıyorum cesaret edemiyorum yalnızım korkuyorum. bir sorun var ama ne olup olamadığınıda bilmiyoruz yani öyle bir girişim olsada bişey yapamasak...

offff kendimi şey meraklısı azgın kadınlar gibi hissediyorum. onun beni rahatlatması gerekmiyor mu? kimseyle birlikte olmamışım benim korkularım yok mu? ortada ben hiç yokum şunu yap bu yap peki ya ben? ruhum o kadar yaralı ki...

kaç yaşındasınız ikinizde?

O zaman siz adım atın? Belki utanıyordur. Gay damgası yemeden önce size olan yaklaşımını görmek lazım. Siz neden adım atmıyorsunuz. Cinsel dürtü ile azgınlığın ilgisi yok

adamın girişimi bile yok diyosun en azından denese
ya bence kuvvetle ihtimal meyilli eşiniz.
ama bi kadın için zor bi durum kendini kötü hissetme
sen ona yardımcı olmaya sorunu çözmeye çalışıyosun
ama adamın pek umru değil yıpratır bu adam seni

tabiki ruhun yaralanır. kolay bişey degil karı koca olmak seninde hakkın ama böle uzak dura dura nerye kadar. sahiplenmek istiyosun. ama anlamıyorum eşini benim nişanlım bile şimdiden yerinde duramıyor

Canım böyle birşey sorulmaz; böyle bir tercihi varsa bile bunu sana söylermi sanki...

Sizin yapmanız gereken bu durumlarla ilgilenen bir psikiyatır uzmanına başvurmak.

Sağdan soldan ihtimaller üzerine durup canınızı daha çok sıkacağınıza; bu konuyu ve kendi aranızdaki ilişkiyi ancak bir uzman yardımı alarak sağlamlaştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…