☺ ben konu sahibine soru sorarken baskasnin gelip yorum yapmasina dedim konu sahibi sizmisiniz die ,cunku konu sahibi yerine masallah bir uye her soruma cevap verdigi icin ona yönelttim bu soruyoSizmisiniz? Bakiyorum da alintilatip gulucukle karsiliyorsunuz yazanlari..yas in nedir? Buyuk ihtimal kucuksun.. Fakat biraz duyarli olmaya davet ediyorum seni..yas sinirlamasi kesinlikle olmali bu sitede..
O psikolojiye sahip biri bencil olamazBiraz sert olacak belki ama intihar bencilce bir davranış geliyor bana. Kimsenin iki haftalık eşini böyle endişeli bir bekleyişe sokmaya hakkı yok.
Git eşinle ilgilen...Kızlar gerçekten çok kötü durumdayım.Daha düne kadar iyi gözüken eşim şimdi ölüm döşeğinde.Hiç bir şeyini anlatmazdı.Ve gerçekten haklı oldugunuzu düşündüm konu açtıgınızda sizi dinlememiştim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...akkinda-kararsizim-yardim-edin-lutfen.993117/
☺ önemseyen sensin'ki her yorumuma masallah atliyorsun hadi bunuda alintila selametleBen niye size sataşayım yahu bu kadar önemsemeyin kendinizi :)
Ben ilk 2 yorumumu yaptım zaten konuya sonra da sizin tuhaf yorumunuza cevap verdim farkındaysanız.. İstediğim kişiyi alıntılarım kim ne karışır. Görmek istemiyorsanız bakın orada göz ardı et butonu var. Üşenmemiş bizim rahatımızı düşünüp yapmışlar ne güzel değil mi?
Haydi katı kalbinizle selametle..
Çok zor günler geçiriyorken burada birkaç defa konu açtım, sonra yayınlamadan sildim. Yani olabilir insan burada can havliyle paylaşım yapabilir veya ben mi bu siteyi çok ciddiye alıyorum, bilemedim şimdi. Anlaşılan o ki birçok kadın buraya gerçek yaşamda veremediği tepkileri vermek, çoğunlukla da ayar çekmek, dalga geçmek, küçümsemek için geliyor. Sitenin kafa dağıttığı, bazen de eğlendirdiği doğrudur ama birçokları burayı (hani sanal alem ya!) kum torbası olarak kullanıyor. Yazık.
Geçmiş olsun konu sahibi, hakkında hayırlısı olur umarım.
İntihar fikrini ben de zamanında ciddi ciddi düşündüm. Herşeyi göze almıştım nerdeyse ama sadece ailem için yapamadım bunu. Onlara bunu yapmaya arkamda gözü yaşlı insanlar bırakmaya hakkım yoktu. Sonrasında psikolojik tedavi görmeye karar verdim. O şekilde aştım bazı şeyleri.O psikolojiye sahip biri bencil olamaz
Zihin dünyası yaşayacak tutunacak bir şey yoksa yaşama sevincini kaybetmişse yaşamına son vermek gibi bir yola başvurur
Böylesi acınacak haldedir yaşamaya değer birşeyleri olan biri için
Bakın sizi hayata bağlayan bir aile fikri hissi varmışİntihar fikrini ben de zamanında ciddi ciddi düşündüm. Herşeyi göze almıştım nerdeyse ama sadece ailem için yapamadım bunu. Onlara bunu yapmaya arkamda gözü yaşlı insanlar bırakmaya hakkım yoktu. Sonrasında psikolojik tedavi görmeye karar verdim. O şekilde aştım bazı şeyleri.
İntihar eden kişi için de çok acı bir durum. Kimse kolay kolay göze alamaz böyle birşeyi. Ama yine de etrafında onu seven insanlara bunu yapmaya hakkı yok
çok üzücü bir durum inşallah iyileşir ve hayatta sıkı sıkı tutunması adına üstünüze çok görev düşüyor.eklemeyi unutmuşum eşim bipolar bozukluk hastasıydı
Ay iste budur arkadasim yaaAslinda bircok kisi gibi bend" intihar mi?tesebbus mu?" cumlesine takıldım cunku; basligi gorunce esinin vefat ettigini düşündüm.Yogun bakimda oldugunu okuyunca sevindim ne yalan soyleyeyim cunku hala bir umut var yasamasi icin..
Bu nedenle konu sahibine sitem etmek istedim..Insan cogu zaman acilan konularin başlığına bakinca bir an panik olabiliyor cunku..
Yani kimse "neden yanlis baslik attin"diye kizmiyor konu sahibine..isin asli benim icin buydu..
Ayni zamanda "bu kadar uzgunken nasil konu acabildin"de dedim..herkes kendinden yola cikarak yorum yapiyor.Sahsen ben bu kadar acı icindeysem bir siteye yazmayi birakin insanlardan kacarim..
Yani amac kimseyi aşağılamak yada elestirmek degil..
Anlatabildiysem ne mutlu bana..
Aynen yani..hicbirimiz intihar gibi vahim bir olayla dalga gececek yada ego tatmini yapacak kadar duygusuz yada acimasiz degiliz..Ay iste budur arkadasim yaa
Bende soğukkanlı buldum ayrıca da iç dökme gibi gelmedi konu sahibi yazdı çıktı.Aslinda bircok kisi gibi bend" intihar mi?tesebbus mu?" cumlesine takıldım cunku; basligi gorunce esinin vefat ettigini düşündüm.Yogun bakimda oldugunu okuyunca sevindim ne yalan soyleyeyim cunku hala bir umut var yasamasi icin..
Bu nedenle konu sahibine sitem etmek istedim..Insan cogu zaman acilan konularin başlığına bakinca bir an panik olabiliyor cunku..
Yani kimse "neden yanlis baslik attin"diye kizmiyor konu sahibine..isin asli benim icin buydu..
Ayni zamanda "bu kadar uzgunken nasil konu acabildin"de dedim..herkes kendinden yola cikarak yorum yapiyor.Sahsen ben bu kadar acı icindeysem bir siteye yazmayi birakin insanlardan kacarim..
Yani amac kimseyi aşağılamak yada elestirmek degil..
Anlatabildiysem ne mutlu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?