Evliliğimizin 2.haftasında eşim intihara teşebbüs etti.

Ben de bi ara "acil yardimmmmm" yazan basliklara takmistim.
Sanki evi yaniyor da o anin vehameti ile durumu ozetleyemiyor sadece "yardimmmmm" diye ciglik atiyor gibi gelirdi. Hala ve hala "acil yardimmm" diye baslik atilan konulari okumam mesela.
Ama burda durum farkli. Intihar etmis iste. Eger ederken yakalansa veya vazgecse idi bunun adi intihara tesebbus olurdu. Hem kimin umrunda ki. Olan olmus. Adam yogun bakimda belki. Belki kadinin dertlesecegi bir arkadas&dost cevresi mevcut degil. Belki buraya yazmis. Belki de tamamen duygusuz. Bilemeyiz. Yapmamiz gereken tek sey destek olmak&yardimci olacak cumleler sarf etmek ve gecmis olsun demek.
Ilaclarini aksatmamasina ozen gostermeliydiniz.
Unutmayin. Evlilik hastalikta ve saglikta devam etmesi gereken bir olgudur.
Diyeceklerim bu kadar.

"Intihar etmis olmaz tesebbus etmis olur, hayır intihar etmiş olur, ama ölüm döşeğindeymis intihar sayılır, hayir sayilmaz daha ölmemiş, esin intihar etmis buraya konu aciyosun, soguk kanlisin"

Ne cok bos konusan insan var ya. Insanlar ruh hali nasılsa ona göre hareket ediyor sizin düşüncelerinize göre değil.
Şuan nasil bi ruh halinde üzgün mü kızgın mı hissiz mi ne biliyosunuz da konusuyosunuz?

Sizmisiniz? Bakiyorum da alintilatip gulucukle karsiliyorsunuz yazanlari..yas in nedir? Buyuk ihtimal kucuksun.. Fakat biraz duyarli olmaya davet ediyorum seni..yas sinirlamasi kesinlikle olmali bu sitede..
☺ ben konu sahibine soru sorarken baskasnin gelip yorum yapmasina dedim konu sahibi sizmisiniz die ,cunku konu sahibi yerine masallah bir uye her soruma cevap verdigi icin ona yönelttim bu soruyo

Biraz sert olacak belki ama intihar bencilce bir davranış geliyor bana. Kimsenin iki haftalık eşini böyle endişeli bir bekleyişe sokmaya hakkı yok.
O psikolojiye sahip biri bencil olamaz
Zihin dünyası yaşayacak tutunacak bir şey yoksa yaşama sevincini kaybetmişse yaşamına son vermek gibi bir yola başvurur
Böylesi acınacak haldedir yaşamaya değer birşeyleri olan biri için

☺ önemseyen sensin'ki her yorumuma masallah atliyorsun hadi bunuda alintila selametle

Çok zor günler geçiriyorken burada birkaç defa konu açtım, sonra yayınlamadan sildim. Yani olabilir insan burada can havliyle paylaşım yapabilir veya ben mi bu siteyi çok ciddiye alıyorum, bilemedim şimdi. Anlaşılan o ki birçok kadın buraya gerçek yaşamda veremediği tepkileri vermek, çoğunlukla da ayar çekmek, dalga geçmek, küçümsemek için geliyor. Sitenin kafa dağıttığı, bazen de eğlendirdiği doğrudur ama birçokları burayı (hani sanal alem ya!) kum torbası olarak kullanıyor. Yazık.

Geçmiş olsun konu sahibi, hakkında hayırlısı olur umarım.

Valla insan şuraya konu açmaya korkar oldu artık ya.Konu sahibi yazarken şu eleştirilerin yapılacağı aklının ucundan geçmemiştir heralde.
Bir fikir belki biraz destek için açmış olamaz mı.
Cümleyi doğru mu kurmuş,yok neden konu açmış,intihar mı teşebbüs mü...
Töbe töbe...

kimisi tüm bencilliğini buraya yansıtıyor, kimisi hırsını buraya kusuyor.
kimisinin farklı farklı kaşıntıları var burada egosunu tatmin ediyor.
Nasıl olsa sanal ya salla sen kim tutarsa tutsun....
böyle insanlıktan nasibini almayanların tümünden iğreniyorum.

İntihar fikrini ben de zamanında ciddi ciddi düşündüm. Herşeyi göze almıştım nerdeyse ama sadece ailem için yapamadım bunu. Onlara bunu yapmaya arkamda gözü yaşlı insanlar bırakmaya hakkım yoktu. Sonrasında psikolojik tedavi görmeye karar verdim. O şekilde aştım bazı şeyleri.
İntihar eden kişi için de çok acı bir durum. Kimse kolay kolay göze alamaz böyle birşeyi. Ama yine de etrafında onu seven insanlara bunu yapmaya hakkı yok

Konu sahibi keşke eşiniz hakkında suanki durumu hakkında biraz bilgi verseydiniz

Bakın sizi hayata bağlayan bir aile fikri hissi varmış
Kimse hayata amaçsız kalmaz kaybolmaz umarım

Gereksiz yorumlar ve kişiler arasında sormayı unuttum konu sahibi kusura bakma;
Eşin ne şekilde intihar etti? Ölüm döşeğinde dediğine göre kesin sonuç verecek bir yol denedi anlaşılan

Bu çok daha feci.. Bazıları sadece ilgi çekmek amaçlı yapar bazıları kesin yolları dener..

Ben anlamıyorum herkes aynı şekilde mi yaşamak, göstermek zorunda üzüntüsünü, ruh halini..
Ben de %100 emin olamam bayandan ama az ve soğukkanlı yazdı diye illa kötü mü olmalı, bazı yorumlar çok ön yargılı.
Arada diyorum kendi kendime bir gün dert konusu açmam gerekmez inşallah.
Çok geçmiş olsun konu sahibi, hakkınızda hayırlısı olur dilerim..

Aslinda bircok kisi gibi bend" intihar mi?tesebbus mu?" cumlesine takıldım cunku; basligi gorunce esinin vefat ettigini düşündüm.Yogun bakimda oldugunu okuyunca sevindim ne yalan soyleyeyim cunku hala bir umut var yasamasi icin..
Bu nedenle konu sahibine sitem etmek istedim..Insan cogu zaman acilan konularin başlığına bakinca bir an panik olabiliyor cunku..
Yani kimse "neden yanlis baslik attin"diye kizmiyor konu sahibine..isin asli benim icin buydu..
Ayni zamanda "bu kadar uzgunken nasil konu acabildin"de dedim..herkes kendinden yola cikarak yorum yapiyor.Sahsen ben bu kadar acı icindeysem bir siteye yazmayi birakin insanlardan kacarim..
Yani amac kimseyi aşağılamak yada elestirmek degil..
Anlatabildiysem ne mutlu bana..

Neden böyle birseye teşebbüs etti acaba
Ne olursa olsun hayatta hiç birsey canına kıymaya değmez..

Ay iste budur arkadasim yaa

Bende soğukkanlı buldum ayrıca da iç dökme gibi gelmedi konu sahibi yazdı çıktı.
Yapım oldukça soğuk ama şöyle bir durumda 3 cümle yazmam, yazamam da zaten.
Yorumuma boş konuşmak gibi yaklaşım olduysa da ne yapayım.
Düşüncem bu!
Kendimi kötü hissettim bir an bende sayenizde açıklamış olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…