Sürekli böyle olmuyor ne yazık ki. Biz evli bir çiftiz, cinsellik yaşamak için bu kadar düşünmemek gerekli, çaba harcamamak en azından. Yıllardır evli olsak anlayacağım ama başından beri böyle.Bi yerde okumuştum, eşinizin sizi arzulamasını istiyosanız sevişmeye yakın zamanda değil sabahtan onunla flörtleşmeye başlayın ki akşamı sabırsızlıkla beklesin diyordu. (denendi onaylandı ksdjfd)
Sabah işe giderken biraz ateşli öperek gönderin mesela. Biraz dekolteli giyinin evde, gözüne sokun ufak ufak.
Yani o alevlendirmiyosa ilişkiyi sizin alevlendirmeniz lazım..
Sizin de pek isteğiniz kalmamış anladığım kadarıyla ama bazı günler libido yükseliyor bilirsiniz. En azından o günlerde deneyin.
Siz de haklısınız tabii ki ama ne bileyim bana biraz emek vermek gerekiyor gibi geliyor. Belki de vermiş ve artık sıkılmışsınızdır o da çok normal. Ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı olsun.Sürekli böyle olmuyor ne yazık ki. Biz evli bir çiftiz, cinsellik yaşamak için bu kadar düşünmemek gerekli, çaba harcamamak en azından. Yıllardır evli olsak anlayacağım ama başından beri böyle.
Gerçekten emek vermektende sıkıldım. Hayatında hizmetçilik eylemi dışında bir kadına ihtiyacı yok.Siz de haklısınız tabii ki ama ne bileyim bana biraz emek vermek gerekiyor gibi geliyor. Belki de vermiş ve artık sıkılmışsınızdır o da çok normal. Ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayır denemedik. Ordaki kadını, olayı arzulayıp benim aracım olmam hoşuma gitmedi.Bunu denediniz mi peki, belki bir şeyleri ateşler keyif almasını sağlardı. O gazla farklı şeyler dener açılırdı. Bence bunu denemek için hala geç sayılmaz. Kendiniz de tereddüttesiniz boşanmak istiyor gibi değilsiniz sanki
Senin kocan aseksüel.Terapist (oral) önerdi. Bir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor. Bende istemedim. Çünkü idrar ve kan gelen bir yere böyle şeyler yapılmazmış. Artık istemiyorum .Kusura bakmayın açık yazdım durum böyle.
Evet muhtemelen öyle..Senin kocan aseksüel.
Bacım nasıl çocuğu tugturdun bravo valla.2 günde bir yapanlar anca tutturuyor.Tabi unuttum. Doğum yaptım 40-50-60 gün geçti acaba beni özledi mi dedim. Çünkü doğum önceside cinsellik yoktu. Özlemedi. Memlekete gidiyorum istiyorum ki döndüğümde beni özlemiş olsun ama yok
Nasip kısmet.Bacım nasıl çocuğu tugturdun bravo valla.2 günde bir yapanlar anca tutturuyor.
bunu anlamadımBir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor.
Eeee neden evlendin buna rağmenNikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
AminSizce böyle ömrüm geçer mi ? Diye sormuşsunuz ya keşke evlenmeden önce iyice düşünseydiniz. Sonuçta çok önemli bir karar uzak şehir , arkadaş aracı diyerek verilecek bir karar değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Okb olsada, aseksülleğide var.Herkes aseksuellikten bahsetmis ama bana durum OKB gibi geldi. Siz bu adamla hiç sevgililik yasamadiniz mi bile bile lades demiş olabilir misiniz açık açık konuşun bu size ömrümüz boyunca dert olucaksa bosanin başka ne denir ki
Belki aseksuellik sebebi okb? Tiksindigi için seks yapmiyodur? Önce bunu çözmeyi düşünmediniz mi o kadar süslenme puslenme hiçbir işe zaten yaramazOkb olsada, aseksülleğide var.
Bu ne demek hiç anlayamadımTerapist (oral) önerdi. Bir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor. Bende istemedim. Çünkü idrar ve kan gelen bir yere böyle şeyler yapılmazmış. Artık istemiyorum .Kusura bakmayın açık yazdım durum böyle.
BoşanacağızMerhaba son konunuzu kapatmissiniz tesadüfen denk gelmiştim son durum nedir?
Nasil kabul ettirdiniz sorunun kendinde olduğunu kabul etti miBoşanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?