Evliliğimle ilgili..

Sürekli böyle olmuyor ne yazık ki. Biz evli bir çiftiz, cinsellik yaşamak için bu kadar düşünmemek gerekli, çaba harcamamak en azından. Yıllardır evli olsak anlayacağım ama başından beri böyle.

Sürekli böyle olmuyor ne yazık ki. Biz evli bir çiftiz, cinsellik yaşamak için bu kadar düşünmemek gerekli, çaba harcamamak en azından. Yıllardır evli olsak anlayacağım ama başından beri böyle.
Siz de haklısınız tabii ki ama ne bileyim bana biraz emek vermek gerekiyor gibi geliyor. Belki de vermiş ve artık sıkılmışsınızdır o da çok normal. Ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz de haklısınız tabii ki ama ne bileyim bana biraz emek vermek gerekiyor gibi geliyor. Belki de vermiş ve artık sıkılmışsınızdır o da çok normal. Ne diyebilirim ki hakkınızda hayırlısı olsun.
Gerçekten emek vermektende sıkıldım. Hayatında hizmetçilik eylemi dışında bir kadına ihtiyacı yok.

Hayır denemedik. Ordaki kadını, olayı arzulayıp benim aracım olmam hoşuma gitmedi.

Senin kocan aseksüel.

Tabi unuttum. Doğum yaptım 40-50-60 gün geçti acaba beni özledi mi dedim. Çünkü doğum önceside cinsellik yoktu. Özlemedi. Memlekete gidiyorum istiyorum ki döndüğümde beni özlemiş olsun ama yok
Bacım nasıl çocuğu tugturdun bravo valla.2 günde bir yapanlar anca tutturuyor.

Yooo 1 kişi daha olsa bile açık ilişki oluyor.neden o kadar büyük çaplı düşündünüz

Sizce böyle ömrüm geçer mi ? Diye sormuşsunuz ya keşke evlenmeden önce iyice düşünseydiniz. Sonuçta çok önemli bir karar uzak şehir , arkadaş aracı diyerek verilecek bir karar değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkes aseksuellikten bahsetmis ama bana durum OKB gibi geldi. Siz bu adamla hiç sevgililik yasamadiniz mi bile bile lades demiş olabilir misiniz açık açık konuşun bu size ömrümüz boyunca dert olucaksa bosanin başka ne denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…