- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
O kadar haklisinkiYaa kardeş bu işler böyle işte. Erkek aldatinca yuvani yıkma, çocuklar babasız kalmasın olur, kadın aldatmaya meyillense bile ahlaksız, saygısız, namussuz olur. Gel sen dön bu yanlıştan. Ya boşan ya vazgeç. Kimse erkeklere olduğu gibi sırtını sivazlamaz.
Boşan ozaman niye arada kaldım diyorsun. Madem niye evliliğim ile eski sevgilim arasında kaldım diyorsun. Eşinin yaptığı yanlışı senin de yapman gerekmez. ayrıl ama adamında evli olması buradakileri kızdırdı.O kadar haklisinki
Kocam beni aldatti herkes affet sans ver cocuk var duzelir dediler hatta ucuz dogurmusum haliyle sistim 25 kg kadar
Zayifla kendine bak kocani elinde tut dendi
Ayni seye kadin yeltense o...... Kahpe anneliginden utan
Namusssuz
Toplum erkegi boyle yucelttigi kadinida asagiladigi icin biz bu haldeyiz
Malesef kadinin adi yok ve bu konudada bile hemcinsler tarafindan yapilan ayrimcilik had safhada
Cunku neden kadin anne kadin insan degil sdce es ve anne
Duygulari yok dusuncesi yok
Kac yasindayken ne halde evlendigi kocasinin serefsiz cikmasi da farketmez
Kadin anne kirar dizini oturur ceker sabreder kadin varligi olan ama aslinda yasamayan biridir artik cunku neden 1 kez birini secti evlendi ve baskasina yan gozle baksa ayiplanir
Ama kocasi defalarca aldatabilir
Sevmeyebilir istemeyebilir o adam dayanmak zorunda degil ama kadin dayanir cunku anne
Zihniyetinize tukureyim!!!
Çocuklarım için katlandım demişsin,şimdi.ne değişti hala var çocukların
Amin sanadaAllah size hidayet versin..aile yapimizin geldigi yerden utaniyorum..
O kadar haklisinki
Kocam beni aldatti herkes affet sans ver cocuk var duzelir dediler hatta ucuz dogurmusum haliyle sistim 25 kg kadar
Namusssuz
Malesef kadinin adi yok ve bu konudada bile hemcinsler tarafindan yapilan ayrimcilik had safhada
Kadin anne kirar dizini oturur ceker sabreder kadin varligi olan ama aslinda yasamayan biridir artik cunku neden 1 kez birini secti evlendi ve baskasina yan gozle baksa ayiplanir
Sevmeyebilir istemeyebilir o adam dayanmak zorunda degil ama kadin dayanir cunku anne
Bende 3 bebe var 2 degil ucuzlerMutsuzsan boşanırsın ama liseli eli eski sevgilini hala evliyken düşünmek görüşmek ne kadar doğru? eşinizin düştüğü yanlışa sizde düşmüyor musunuz? her erkek zaten evimde mutsuzum der ne olacak 2 çocukla boşanacaksın sonra o da hemen karısından boşanıp seninle mi evlenecek böyle mi düşünüyorsun. Öyle düşünmeye devam et sen. Boşanacaksan başkası için değil kendin için boşan o zaman bunca zaman düşünmeyip o karşına çıkınca mı düşünüyorsun sende şu an kocanı aldatıyorsun. Ve bir evliliği yıkmayı düşünebiliyorsun.
Hay agzini opeyim sen neredeydinKimse senden iyi yapmışsın demeni beklemiyor. kimsenin de onayladığı yok bu durumu. Bizim yorumlara bak.. Siz söylediğiniz için söylüyorum kesinlikle yobazsınız. Günah görünce taşlama moduna geçiyorsunuz. Yargılama bacım, kendini bu durumun içinde buluverirsin..
Kadın bunun için konu açtıysa, hakaret duymak için açmadı.
Yol gösterici ol, böyle geniş olmazsın merak etme.
En fazla medeni olursun.
O kadar haklisinki
Namusssuz
Her dk sizle konuşuyo, mesaj atıyo... Hadi o ayrı..Bende 3 bebe var 2 degil ucuzler
Karisindan bosanirsa benle evlenmicek
Cunku oda bende evlilik istemiyoruz
Onlarin evliligi bitik zaten
Adam kadini sevmiyo istemiyo ayrilar
Ayrilar eminim cunku her dk benle konusabiliyo msj atiyo hep musait
Karisiyla olsa belli zamanlar kaybolur ama o hep orda hazir
Cocuklar hala var evet
Ama degisen birseyler var
Yillar
Yillar gectikce sabrimda gucumde tukendi
Dayanma noktasi diye bisey varya hani oraya geldim anliyomusun
anlamakta sikinti mi yasiyorsunuz. ben diyorumki KADINda ERKEKte kim olursa olsun esini aldatiyosa namussuzdur ahlaksizdir. esi kendini aldatmis NAMUSSUZLUK yapmis. kadin neden namussuzluk yapiyo diyorum. HAZMEDEMIYOSA BOSANSIN YAPMASIN diyorum. HAZM3DEMEYECK NEFSI AHLAKI NAMUDU OLAN INSAN ZATEN AYNI SEYI YAPMAZ DIYORUM. ama bu kadinda ayni seyi yaptgina gore esi gibi kendiside namus ahlak yoksunu diyorum.Siz yobaz kadınlar(kendin dedigin icin diyorum) kadın aldatilinca yuvanı yıkma diyorsunuz erkek aldatılırsa kadını o' ilan ediyorsunuz. Bravo.
sonuçta evlisin ve kocanı aldatıyorsun. ne farkın kaldı kocandan?Bende 3 bebe var 2 degil ucuzler
Karisindan bosanirsa benle evlenmicek
Cunku oda bende evlilik istemiyoruz
Onlarin evliligi bitik zaten
Adam kadini sevmiyo istemiyo ayrilar
Ayrilar eminim cunku her dk benle konusabiliyo msj atiyo hep musait
Karisiyla olsa belli zamanlar kaybolur ama o hep orda hazir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?