Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadardır evlisin ki?
6 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyiyim hep ağlıodum ailemi özleyip
hadi ya bende hafta sonu yaklaşınca ağlıyorum ama her hafta sonu gördüğüm için o kadar zorlanmıyorum sanırım sen uzak mısın ailene?
40 dk uzaktayım haftaiçi çalıştığım için oluyor haftasonları hep olmasa da genelde görüyorum kayınvalideme 5 saat uzaktayım 2-3 ayda bir telde konuşuruz ilgisizlerdir pek sıcaklık göremedim ama onn dışında sorun yok normal deil ama demi
İlk iki yil bosanmazsan daha da bosanmazsin ilk yil berbat alisma donemi sorumluluklar tartismalar zamanla birbirinize iyice alisiyorsunuz evlilik guzel oluyo evliligin ilk yilinda seytan cok dolasir derler6 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyiyim hep ağlıodum ailemi özleyip
sen ailene benden de yakınmışsın vallahi bilemedim eşinin sana davranışları nasıl peki o seni itiyor olabilir mi bu duruma?
evet galiba öyle oluyor canımbi anda sanki eşini çok seviyosun iyiki evlendim diyosun bi anda niye evlendim ailemin yanında ne güzel onlarla birlikte mutluydum diyosun... bende böyle oluyo tabi seni bilemem. bir de nişanlılık yada sevgililik dönemi ile evlilik çooook farklıymış insan başta bocalıyor, eşin daha rahat davranmaya başlıyor senin yanında çekinen en ufak sesini yükseltmeyen insan birden bi rahatlama yaşıyor sanki o üstüne üstelik bir de aile özlemi, yeni eve alışma çabaları, eşinin ailesiyle kaynaşma dönemi, eşinin akrabalarının sana olan merakı falaaan derken insan bi bakıyor ki bunalmış daralmışşşş
![]()
ilk zamanlar çok çatışıyorduk her konuda şimdi daha iyi olmaya başladı ama ben sanrım birilerinin gelini olmaya da alışamadım![]()
ama zaten onlarda uzakmış size teldede öyle konuşmuyormuşsunuz o kadar alışmasan da olur bence![]()
evlilik ne zaman oturmaya başlıyor sizce arkadaşlar ben alışamadım sanırım
Bayramlarda gidiyoruz biz de ama nişanlıyken aradı sık sık evlenince 2-3 ayda bir eşimin dedesiyle kayınavlidemler aynı evde yaşıyor dedesi hep konuşmak istiyor ben aradığımda da o çıkıyor kayınvalide de tık yok nişanlıyken böle değildi
o zaman sen birilerinin gelini olmaktan değilde sana gelinleriymişsin gibi davranmayıp ilgi göstermiyorlar diye üzülüp yalnız mı hissediyordun kendini?
değiştikleri için mi mutsuzsun acaba?
evlilik ne zaman oturmaya başlıyor sizce arkadaşlar ben alışamadım sanırım
40 dk uzaktayım haftaiçi çalıştığım için oluyor haftasonları hep olmasa da genelde görüyorum kayınvalideme 5 saat uzaktayım 2-3 ayda bir telde konuşuruz ilgisizlerdir pek sıcaklık göremedim ama onn dışında sorun yok normal deil ama demi
ilk zamanlar çok çatışıyorduk her konuda şimdi daha iyi olmaya başladı ama ben sanrım birilerinin gelini olmaya da alışamadım![]()
evet tam beni anlatıyosun ilk aylarda sofraya otururduk gözlerim dolardı kardeşim ailem fln yaptığımız kahvaltı aklıma gelirdi çok özlerdim ama 5 yıl ben evlenmek şartları oluşturmak için bekledim şimdi nie böyleyim dedim yani havalara uçmam gerekirken bi garip..
Bayramlarda gidiyoruz biz de ama nişanlıyken aradı sık sık evlenince 2-3 ayda bir eşimin dedesiyle kayınavlidemler aynı evde yaşıyor dedesi hep konuşmak istiyor ben aradığımda da o çıkıyor kayınvalide de tık yok nişanlıyken böle değildi
ne bileyim soğuklar bizi kavgalarımız zaten hep senin ailen şöyle yaptı die başlayan muhabbetlerle oluyor kendi aramızda öle çok problem yok arife günü akşam gitmişiz nie erken gelmemişiz die surat yaptı KV insan kaç aydır görmediği oğlu hatrına güleryüzlü olur