Evliliğin ilk günü tokat atma geleneği var mı

Malasef canım o anlık tartışma olmuş sonra kv aramış ne var yani sizin geleneklerinize uyduk bizde demiş

yaaa bişey diyecem mune abla banlayacak onedioda dalga geçtiğim bir videoda görmüştüm ne sövmüştüm damada el kaldırmanın geleneği mi olur ya kuzenine allah akıl fikir versin bunu sana anlatması değil evlilik iptaline başvurması gerekiyordu.

Çerkeslerde var buna benzer bir adet ama çok eskide kalmış, yapan yok şimdi.Mahsun Kırmızıgül un Mucize filminde sahnesi vardı hatta
arkadşınız halayda hamile kalmıştır .
Eski maya adetlerinde de doğum yapan kadının kocasının testisleri iplerle bağlanıp uçları kadına veriliyormuş o da onu uygulasın.
Videoyu izle zılgıtları. Başka bir topluluk bu.
Çerkezlerde zaten böyle bir şey yok. Kafkas külütüründe kadına el kalkmaz

Ayy ne saçmaa,varsa da böyle bir gelenek eskilerden kalma eminim ki gözü baştan korksun evine bağlı olsun mantığıyla yapıyorlardır .iyi ki o zamanlarda yasamamisim ya ben yapamazdim asla.Her sacma geleneği de yapmasınlar artık bir zahmet ya,adamın da işine gelmiş canı o tokatı atmak istemiş belli

ben kına yapmışım da kocama kurban olayım tövbe est.

yalnız erkeklere de kına yakılıyor ben özellikle istedim bana sürülecekse ona da sürülecek diye şimdi kim kime kurban oluyooo

Malasef canım o anlık tartışma olmuş sonra kv aramış ne var yani sizin geleneklerinize uyduk bizde demiş
Belli ki kuzeninizin evlilik öncesi talepleri kayınvalideyi sinirlendirmiş ve oğluna gelenek adı altında şiddet uygulatmış.

Bu “geleneğin” düğün öncesi erkek tarafında özellikle konuşulduğuna neredeyse eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…