Evliliğin ilk günü tokat atma geleneği var mı

Bunu gerçekten bende anlayamıyorum

Olabilir son seneleri çok zor geçti babası vefat etti kardeşiyle sorunu var okulu bıraktı kardeşi annesi hasta tedavi görüyor
Allah yardımcısi olsun tüm bunları üzerine birde böyle bir koca bak babası olmadığından da yapmıştır bende diyecektim babasını cagirsaudi amcalar enisteler toplanıp bı meydan dayağı atsalarfi diye

Yazan oldu mu bilmiyorum ama, yuzgorumlugu beklerken tokat gelince şok olmuş mevzusu da saçma, tokat saçma da yuzgorumlugu mantıklı mı yani pes

yalnız erkeklere de kına yakılıyor ben özellikle istedim bana sürülecekse ona da sürülecek diye şimdi kim kime kurban oluyooo
İkiniz de birbirinize olun orionnn seven sevdiğine kurban olsun adam gibi adamsa sevgili ,saygılı ve huzur veren biriyse ol gitsin kizzz şu dağ ayisina bak bunları gördükçe benim kocama olasım geliyor

Ben bunu bi film de görmüştüm var biyerde ama nerde
Keşke kadında ona atsaymış bizde de böyle diyip

gelinin damadının ayagina basmasi...
nikah kıyılırken basiyo ya hani

bana ayaga basmasi çok yetersiz geliyor miciklamak lazim ne bilim
Ben de bastım ama zorla yine bizimki insani bir durum. Tokadı basmak gerekiyormuş aslında
Bu adet değilki,resmen bana ittaat edeceksin yoksa bunu hak edersin mesajı veriliyor ..
Adamdaki galibiyet hissi peki? Acaba fazla mı acittim bile demiyor çakıyor geçiyor. Allah'ın ayısı

Evet biliyordum ben bunu unutmuşum sadece

İkiniz de birbirinize olun orionnn seven sevdiğine kurban olsun adam gibi adamsa sevgili ,saygılı ve huzur veren biriyse ol gitsin kizzz şu dağ ayisina bak bunları gördükçe benim kocama olasım geliyor
ahahaha bu kadınlar kulübü benim kaynananın ve kocanın melek olduğunun kanıtı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…