- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
-
Saf kan rizeliyim hiç duymadım boyle birsey bizim oranin kadınlarına vurmak biraz toto isterEEşi karadenizli bizde böyle bir şey yok zaten
Yağlı güreş değilde bol şaplaklı olmuştur bence ama şaplağı inşallah gelin hanım atmıştır bu sefer.Tokatı yedikten sonrada gerdeğe mi girmişler. Yağlı güreş temalı sevişselerdi bari.
Geleneklerine tüküreyim, o da ayağının altına alaydı adamı. Böyle saçma bir gelenek olması mümkün ama insan karşısındakine önden anlatır, şaka yollu dokunur. Enikonu tokat atmaz. Ay cinlerim tepeme fırladıKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Başka geleneklere de uymuşlar mı? Sarılı kızıllı yumuşak metallerin olduğu gelenekler mesela.Malasef canım o anlık tartışma olmuş sonra kv aramış ne var yani sizin geleneklerinize uyduk bizde demiş
Uydurmus,ilk kez duyuyorum.Kızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Yani birde ben biraz kızdım öyle şey mi olur diye üstünü kapattık biz dedi
Kocası tek hücreli galibaKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Eline geçen fırsatı toplumla paylaşmış öküz işte.Ben de bastım ama zorlayine bizimki insani bir durum. Tokadı basmak gerekiyormuş aslında
Adamdaki galibiyet hissi peki? Acaba fazla mı acittim bile demiyor çakıyor geçiyor. Allah'ın ayısı
Doğru söyle evlenirken tokat attın mı
Kadına vurma var demedim zaten, gerdeğe güvercin koyuyorlarmis,damat gelin daha hiç konuşmadan kuşun kafasını kopariyormus, kocasından korksun diye çok vahşice ama amaç aynı kocaya saygı,itaat sağlamak,eniştem Çerkes,ablamın kayınvalidesinden duyduk bu adeti dearkadşınız halayda hamile kalmıştır .
Eski maya adetlerinde de doğum yapan kadının kocasının testisleri iplerle bağlanıp uçları kadına veriliyormuş o da onu uygulasın.
Videoyu izle zılgıtları. Başka bir topluluk bu.
Çerkezlerde zaten böyle bir şey yok. Kafkas külütüründe kadına el kalkmaz
Mesajınız bu ve konu Tokat konusu, mesajınız da iki adet Tokat videosu altında yazışmış ve gayet net böyle anlaşılıyor. Demek istediğinizi o zaman farklı cümlelerle anlatmanız gerekiyordu kimsadece ben değil bir çok kişi böyle anladı.Çerkeslerde var buna benzer bir adet ama çok eskide kalmış, yapan yok şimdi.Mahsun Kırmızıgül un Mucize filminde sahnesi vardı hatta
Benimki de 190 110 kilo ama ben dövüyomÖvünülecekbir şey değil de benimki 190 cm iri yarı, cüsseli. Ben standart kiloda boyda biriyim. Ona sordum valla sana elini kaldıracak adama ben üzülürüm, ben korkarım senden, sen delirdin mi gözün görmez dedi. Şaka yapmıyorum.
Tövbe estağfurullah, örf adet olarak adlandırılan makul mantıklı sayılabilecek şeyleri bir nebze kabul edebilirim ama bu nedir yahu"Düğünde Damadın Gelecekte Kendisine Karşı Gelmemesi İçin Geline Tokat Atması"adı altında bir gelenekmiş. Sırf bu yüzden bile o davardan ayrılması lazım
Olmaz mı? Ta orta asya kültürüne dayanır. Bizde gelini kaynana ve görümce kötekle döver sonra damada teslim ederler, eğ görümce yoksa bu ulvi görev büyük yengeye devredilir. Bu şekilde evliliğin temelleri sağlamlaşır ve bir yastıkta kocanır.Kızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?