- 19 Nisan 2022
- 4.522
- 49.734
- 458
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
-
BIr daha size herhangi bir dert anlatirsa dinlemeyin siz de.Aslında iyi eğitimli mesleği var ama düşünmüyor boşanmayı
Afrikalı mı dicem ama orda da olmuyordur sanırım asfagahhaKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Ne Afrikası, ülkemizde var maalesef. Nette izledim.Afrikalı mı dicem ama orda da olmuyordur sanırım asfagahha
Vur banağğ diye bağırmış olmasında inşallah düşmüş hanzonun elineYağlı güreş değilde bol şaplaklı olmuştur bence ama şaplağı inşallah gelin hanım atmıştır bu sefer.
ayy ex in annesi de kapıya yağ sürdürecekti bana neymiş kayın aileye yağlı ballı olacakmışım siz bana olun lann diyesim gelmişti ama neyse zaten ayrıldım ohhho bana tatlı olsun niye ben ona tatlı dilli olacakmışım?a
Malesef ki damatda iyi eğitimli o yüzden aklım almıyor böyle şeylere inanmasını yapmasınıSamsundan bildiriyorum böyle bi gelenek yok burda.
Şimdi herkes memleketinden bildirsin gelenegin kaynağını bulalım. Ancak okumuş eğitimli gelinimize böyle kanıtlarız dötten uygurma element oldugnu
Kuzeniniz bir yamyamla evlenmisKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
Ohh içimin yağları eridi ayrılan tüm kadınlar mutluayy ex in annesi de kapıya yağ sürdürecekti bana neymiş kayın aileye yağlı ballı olacakmışım siz bana olun lann diyesim gelmişti ama neyse zaten ayrıldım ohhh
Arada girip Yarabbi Şükür diyor insanahahaha bu kadınlar kulübü benim kaynananın ve kocanın melek olduğunun kanıtı resmen
Bazen ne yazık ki iyi eğitimli olmak yetmiyor, iyi eğitimli zorbalar da var.Malesef ki damatda iyi eğitimli o yüzden aklım almıyor böyle şeylere inanmasını yapmasını
ahahaha bu kadınlar kulübü benim kaynananın ve kocanın melek olduğunun kanıtı resmen
Bdv ye her girdiğimde kocamı sırtımda taşıyasım geliyor vallahi, ne insanlar var ya.Arada girip Yarabbi Şükür diyor insan
O da yumrukla karsılık verseymisKızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
+1Bdv ye her girdiğimde kocamı sırtımda taşıyasım geliyor vallahi, ne insanlar var ya.
Ne mutlu sizeAded olan kıza tokat atmayı da ilk defa duyuyorum demekki ben gelenek görenek denen saçmalıktan uzak büyümüşüm
Tabii bizim yörenin geleneklerinde de mesela tokat atan damadın mabadından şırıngayla kan almak var; çünkü neden olmasın…Kızlar kuzenin yeni evlendi düğün sonrası eşi yüzünü açınca tokat atmış bir kere ve bunun geleneklerinde olduğunu söylemiş böyle bir şey duydunuz mu ben duyunca sinirlerine hakim olamayıp böyle yapmıştır diye düşündüm yeni evli birini yanlış yönlendirmek istemedim sizlerde fikrinizi söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?