sevgili jennny,
seni o kadar iyi anlıyorum ki..bizim 2.yılımız bitti bir oğlumuz oldu.hala zorluklar devam ediyor ama ilk ayları hatırlamak bile istemiyorum. bide cicim ayları derler benim için cehennemdi resmen..mafoldumben
bende evlenip ailemden 2 saat uzaklıkta bir şehre geldim.yalnızdım ilk zamanlar arkadaşımda yoktu.eşimin bazı yönleri eşine çok benziyor.çabuk sinirlenir ama siniri çabuk sönmez.ilk zamanlar küserdi sofraya oturmazdı bile.tek kelime konuşmazdı 1 kaç gün.yemeklerimi beğenmez laf söylerdi.''dolaşık karısın anan bişey öğretmemiş sende suç yok'' derdi.

klava: küstüğü konuşmadığı zamanlar konuşup sorunu halledelim diye yanına giderdim ''git başımdan,rahat bırak beni,uyumak istiyorum,konuşmak istemiyorum'' derdi. bazen vurur kapıyı çıkar giderdi.önüne geçmek istesem iteklerdi beni....senağlama o kadar çok ağlardım ki o kadar çok kırardı ki beni...ağladığım zaman gelip sarılmasını saçımı okşayıp ilgi göstermesini beklerdim,hiç birşey olmamış gibi tv izler bilgisayar oynardı ben hıçkıra hıçkıra ağlarken..mafoldumbenen güzel geçmesi gereken aylarım gözyaşı ,sıkıntı ve üzüntüyle geçti hep... içimde yer etti ama asla unutmam bu yaptıklarını...:mymeka:
bir kez odamızı terkedip başka oda da sabahladığı gün çıkıp gittim evden ailemin yanına... artık canıma tak demiş bardağı taşıran son damla olmuştu..o günden sonra epeyce değişti küsmemeye başladı,yatak odasını terk etmedi bi daha.. ama hala kırar hala kırar.... bende onun gibi yapmayı öğrendim ağlamıyorum artık onun yanında.. bende başka şeylerle uğraşıyorum konuşmuyorum takmıyorum onun yaptığı gibi... :dilcikar:
yemek yapmakta falan yardımcı olur,cinsellikte de sorun yok ama benim sorunum ilgisiz olması,sevgi ve şevkat gösterememesi,paylaşım azlığımız...ruhsal açlık...:çok üzgünüm:
sende üstüne düşme cnm başka şeylerle oyalan onu takmadığını görsün...eşim ben böyle yapınca bana sürtünmeye ,alttan almaya başlar... evlilik zor zanaat canım Allah hepimize güç ve sabır versin bu yolda :Saruboceq::Saruboceq:herşeyin gönlünce olması dileğiyle...:teselli: