Evet zaten butun sorunlar ilgisizlikle basliyor. Hep derim kadinlarin kalbini calmak aslinda cok kolay diye. Ben erkek olsaydim neler yapmazdim diye dusunurum hep. Ama evet ben de senin gibi dusunuyorum artik. Hatta sonuc da aliyorum sanirim. Hic ilgilenmiyorum. Bakiyorum ilgisizlikten yanima geliyor bir sure sonra. Ama o dedigin diger unsurlar bence degismez. Yani sinirliyken benim esimde ne dusunurse soyler. Once dusunup sonra konusma olayi yoktur. Sofrada tek kelime etmeme durumu da var tabi. O lokmalar bogazima dizilir. neyin var diye sordugumda iyice tavir alir. En guzeli neyi oldugunu merak etmemek. Hatta umursamamak. Bu belki bir savunma seklidir ama bana kendimi iyi hissettiriyor. Evlillik kesinlikle cok zor, insan sabretmeyi, sinirlerini kontrol etmeyi ogreniyor.
bide geçende suratı düşüktü sofrada yine. bende senin gibi ''neyin var'' dedim.tersledi beni ''sanane neyim varsa var deşeleme ''dedi. hiçbişey söylemeden çıktım odadan.en iyisi hiç sormamak.söz verdim kendime bi daha sormayacağım anlatırsa kendisi anlatır. sinirlenince gözü birşey görmüyor,kırılcak mı diye düşünmüyor ağzına geleni söylüyor.:mymeka: ben onu kırmayayım diye düşünerek konuşurum ,kötü hiçbişey söylemem ama o maşallah yani...