Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok severek ve aramızda inanılmaz çekim vardı ama evlendikten sonra durum çok değiştiSorunun kaynağı bu bence.Oyle konuşalım halledelimle olmaz.Acik açık yazmak gerekirse ,sevişmeden evlendiyseniz eşinizin beklentisini karşılamamis olabilirsiniz.Belki de o da sizinkini karsilamamistir bilemem.Ama küçük seylerden kavga çıkartan kişi eşiniz olduğunu söylediğiniz için böyle yazdım. Eğer sevismekte isteksizseniz bunu karşı tarafta hisseder bunu unutmayın.Esinizi arzulamiyor musunuz?Aşık değil misiniz?Neden böyle?
Kesinlikle bazen sindiğimi hissediyorum hatta dün kavga ederken söyledim seninle evlendikten sonra olduğum kişilikten nefret ettim diye gerçekten hiç rahat edemiyorum Özgür hissetmiyorum her an ters mi davranacak diye ama artık yavaş yavaş bende bağırmaya tepkiler vermeye başladım bu sefer kavgalar uzamaya başladıeşinin hatası ufacık basit şeylere bile sinirlenmesi bu da evde korku yaratır, aman şimdi bağıracak diye sinersin. öfke kontrolü bozuk. aslında sevgiliyken de böyledir ama sen görmek istememişsindir.
senin hatan libidonun çok yükselmediği bir insana evlenmen. adam da daha evliliğin başında cinselliği yaşayamıyor çocuktan sonra ev arkadaşı mı olacaksınız. onu çekici mi bulmuyorsun?
Uzun aslında 3 sene falanSevgililik döneminiz kısa mı sürdü ?
Niye değişti?Esinizin siniri cinselligin istediği gibi olmaması.Bu durumu gecistirmeyin derimAslında çok severek ve aramızda inanılmaz çekim vardı ama evlendikten sonra durum çok değişti
Problemin kaynağı tam olarak bu bence. Bu durum duzelirse herşey düzelir.Gerçekten hiç bilmiyorum hiç isteğim yok istekli bi insan değilim ben bazen adım atıyorum oluyor ama artık ondanda öyle bi talep gelmiyor sevişme aralığıda çok uzun bizim 10 günü belki daha fazla geçiyor
Sevgililik döneminde nasıldı cinsel anlamda?Aslında çok severek ve aramızda inanılmaz çekim vardı ama evlendikten sonra durum çok değişti
Sizin ve eşinizin burcu ne dogum haritaniza bakicam strateji gelistiriyim ona gore davran yola gelir . Burcunu bildigim herkes avcumun icinde noktaKesinlikle bazen sindiğimi hissediyorum hatta dün kavga ederken söyledim seninle evlendikten sonra olduğum kişilikten nefret ettim diye gerçekten hiç rahat edemiyorum Özgür hissetmiyorum her an ters mi davranacak diye ama artık yavaş yavaş bende bağırmaya tepkiler vermeye başladım bu sefer kavgalar uzamaya başladı
yaş kaç eşinizin ? 15 mi?Tartışma sebebimiz öyle net bişey olmuyor her zaman mesela bugün salonda uyuyodu bende kapıyı sert bi şekilde açtım istemeden yanlışlıkla ,uyandı kızdı bende özür diledim kalktı yemeği falan yaptı ama binbir triple kusura bakma diye kendimi açıkladım cevap vermiyor falan bunun gibi anlamsız anlamsız konularda , yada mesela bişey aldık geçen kredi kartı ile alsaydın neden nakit verdin nakit lazım olur dedim ordan sinirlendi falan dışarı çıkarken bazen ben saatinde hazırlanamıyorum saat kaç oldu geç kaldık diye başlıyoruz kavgaya bunun gibi işte ufak tefek sürekli bi kavga sonra geliyor sarılıyor biraz iyi oluyoruz 2 saat sonra başka bişey çıkıyor