Evliliginde mutlu olanlar kim?

Evliliğimde..

• Ankete Katılan
    263
  • This poll will close: .
Gerçekten merak ediyorum. Sanki çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla mutlu olanların sayısı az evliliginde. İnşallah mutlu sayısı fazla olur. Cevaplarınız için teşekkür ederim

Mutluluğun bir kişiye yada bir olaya bağlanması ne ilginç..

Mutluyum kendi içimde, buna sebep kocişim değil. Kocişime sebep de ben değilim. Elimiz kolumuz, durumumuz çok şükür herşey yerli yerinde.

Mutlu olmak istersek mutluyum,mutluyuz; mutsuz olmak istersem de benden mutsuzu yok, bizden mutsuzu yok. (mutluluk beyinde bitiyor bence) = polyannacı yaklaşım

Canım ya ayy içim bi kotu oldu :KK43: Allah sana ve ailene bugüne kadar yaşayamadığım en guzel şeyleri yaşatsın ins. Allah'ım güzel gönlüne göre versin :KK200:
Allah razı olsun canım benim. Mesajn ağlattı beni. Bu kadar içten dua ettiğin için çok TSK ederim. Mümin in mümine duası kabul olurmuş. Rabbim sizlerinde gönlünde ne varsa kabul etsin inşaallah

ben " evliyim cok mutluyum " diyen hic duymadim ama burasi mutlu kayniyo masallah :KK66:
ben ne mutlu ne mutsuz nötrüm :)
mutluluk tarifi sanirim kisiden kisiye gore degisiyo
evliligi 4 4lük olana da inanmiyorum tabiki...
su hayatta bi cifte cok ozenirdim Allah im bu ne guzel cift masallah derdim icimden hep ay ne guzel ne anlayisli kocasi var derdim kocasi dunyalar iyisiydi benim gozumde dunya ahiret abim olsun...zaten tanimam etmem ikisini de netten takiplesirdik kadinla o kadar. ama bi gorseniz kari koca bi romantiklikler bi bakismali resimler falan hic esimden oyle seyleri gormedim ben imrenirdim o yuzden :KK66: kari koca surekli yurt dislarina seyahat bi giydigini bi daha giymeme masallah ya derdim hem ikisi de guzel hem para var hem mutluluk var
amanin bi ogrendim ki sessiz sedasiz bosanmislar vay anasini dedim bunlar bile ayrildiysa daha da kimseye guvenmem dedim

Allah razı olsun canım benim. Mesajn ağlattı beni. Bu kadar içten dua ettiğin için çok TSK ederim. Mümin in mümine duası kabul olurmuş. Rabbim sizlerinde gönlünde ne varsa kabul etsin inşaallah
Amin canım insAllah. Unutma Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş. Ben buna çok inanıyorum :KK36:herşeyin hayırlısı olsun hakkimizda

Sen sanıyor musun ki mutsuzum diyen çıkacak:KK51:
Çıkarsa da istisna.
Aldatılma konusu açıp 2 gün sonra kocişini övenlerle dolu KK.
Aynen yaaa :KK48: ben yakın zamanda üye oldum takip ediyorum konuları ikigun önce bosaniyorum yazanlar ikigun sonra aşkım bugün böyle yaptı yazıyo geçmişe bakıyorum şaşırıyorum cidden kimse kimseyi tanımıyorum enayide değiliz yani :KK66:

Ama çok şükür 12 yıllık evliyim ve çok mutluyum tabiki herkes gibi illa sıkıntılarımız oldu onları bir birimize alışma devresi olarak görüyorum görücü usulü evlendim yaşım küçüktü iyi kötü zamanlarimiz oldu hepsini atlattık şimdi herkesi imrendiren bir evliliğimiz var Rabbime binlerce kez şükürler olsun.bence aldatma dışında halledilmiycek konu yok her sorunun üstesinden gelinir istedikten sonra ...bide üçüncü şahıslar evliliğe karistirilmamali ev içinde olan anlatilmamali sizin aranızdaki sorun hallolur ama o şahıslar unutmaniza izin vermiyor ... Güzin abla gibi oldum afedersiniz :KK70:

Bizde ayniydikkk ve bazi seyler ayni hala ama pes etme bnde esimi cok seviorm oda sevior biliyorum mucadeleye devam gerekirse aile terapsitine yada cinsel terapiste gidin

Gidecektik ki ben ayağımı kırdım. O yüzden uzagiz birbirimizden cinsel anlamda. Siz gittiniz mi cinsel terapiste? Astiniz mi bazı şeyleri. Bazen bu yüzden boşanmak geliyor aklıma

Mutluluk insanın kendiyle alakalı bence. Ben mesela eşimden çok bi beklentim yok kendi alemimde takılıyorum. Az şirinlik yaptım mı istediğim herşeyj yaptırıyorum. Boş zamanlarında arkadaşlarıyla buluşyor telefonla oynuyor ama dır dır etmiyorum. Karşılığınıda alıyorum. Yani bu kendimizle alakalı. Karşındakine nasıl yaklaşırsan öyle bi karşılık alırsın. Aslında çok zıt karakterleriz ama kavgalarımız sayılıdır. 9 ayda 3 yada 4 o da saçma sapan şeyler.

Karşındakini anlamak ve seni anlamasını saģlamak yeterli olabiliyor.

Evimin huzurunu hep 3. Şahıslar için bozdum yoksa bizim şahsi problemlerimiz olmadı. Şuanda hiçbirşeyi takmamakla beraber çok mutluyuz

Henuz 1.ayım rüya gibi gercekten.icten kahkahalar atabiliyorum.3 yil uzaktan uzaga iskence gibi yurutulen bir iliski ardindan ne esya ne para pul umrumdaydi.her seyi duzene oturtarak kurduk yuvamizi.bir kac saat ayri kalsak ozluyoruz.cicimayi diyorlar belki ama cok sukur en son kavgamzi ayriyken yaptik.azicik surat assam gelip gonlumu aliyor umarim yillar gectikce de boyle kalir.evlilik,eş , bir hayati paylasmak dunyanin en guzel duygusu bence (henuz cocuk sevgisini tatmadim) :) ona da guzel diyorlar.dilerim herkes yuvasinda cokcok mutlu olur.

Bekarken sevgilimle tanışmadan önce mutsuzluktan aldığım nefesin ciğerlerimi yaktığı dönemden geçtim. Sonra o yanma geçince kendi kendime mutlu bir birey olunca sevgilimle tanıştım. Kendi kendine mutlu olan bir bireyden evli mutlu bir bireye geçtim :) mutluyum şükür ama evvela tek başımıza mutlu olmayı öğrenmek gerek :KK200:

Back
X