Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk nın en kocişci hanımıMutluyum,şükürler olsun.
Kocişciyim.![]()
Gerçekten merak ediyorum. Sanki çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla mutlu olanların sayısı az evliliginde. İnşallah mutlu sayısı fazla olur. Cevaplarınız için teşekkür ederim
Allah razı olsun canım benim. Mesajn ağlattı beni. Bu kadar içten dua ettiğin için çok TSK ederim. Mümin in mümine duası kabul olurmuş. Rabbim sizlerinde gönlünde ne varsa kabul etsin inşaallahCanım ya ayy içim bi kotu olduAllah sana ve ailene bugüne kadar yaşayamadığım en guzel şeyleri yaşatsın ins. Allah'ım güzel gönlüne göre versin
![]()
Amin canım insAllah. Unutma Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş. Ben buna çok inanıyorumAllah razı olsun canım benim. Mesajn ağlattı beni. Bu kadar içten dua ettiğin için çok TSK ederim. Mümin in mümine duası kabul olurmuş. Rabbim sizlerinde gönlünde ne varsa kabul etsin inşaallah
Aynen yaaaSen sanıyor musun ki mutsuzum diyen çıkacak
Çıkarsa da istisna.
Aldatılma konusu açıp 2 gün sonra kocişini övenlerle dolu KK.
Bizde ayniydikkk ve bazi seyler ayni hala ama pes etme bnde esimi cok seviorm oda sevior biliyorum mucadeleye devam gerekirse aile terapsitine yada cinsel terapiste gidin