• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğiniz Nasıl İlerliyor?

nişanlıyken de sevgi pıtırcığı değildi şimdi de değil açıkcası öyle sarılıp uyumak falan hikaye bizde şu sıcaklarda zaten bana dokunmasın da naparsa yapsın modundayız :)) eve giderim yemek yeriz o telefonla uğraşır ya da bana dalaşır şakalarını hazetmiyorum mesela salata yap soğanda doğra dedi ben kilerden mi getireyim yoksa saksıya ektikelerimizden mi diyecektim ki fırsat vermedi yok yatak odasından getir dalga geçer gibi çileden çıkarıyo beni

qızlar köməyinizə ehtiyyacım var. bu forum altında yersiz olsa da üzrlü sayın.
form mekale yazmaq isteyirəm amma necə bilmirəm. kömək etsəz sevinərdin.əvvəlcədən təşəkkürlər

qızlar köməyinizə ehtiyyacım var. bu forum altında yersiz olsa da üzrlü sayın.
form mekale yazmaq isteyirəm amma necə bilmirəm. kömək etsəz sevinərdin.əvvəlcədən təşəkkürlər

Merhaba,
aramıza hoşgeldiniz. Sanırım konu açmak istiyorsunuz, size vereceğim linke tıklayın, sağ üst köşede "Yeni Konu Aç" yazısı göreceksiniz, ona basın, boş bir sayfa açılacak, o boş sayfaya yazacaklarınızı yazıp altındaki "Konuyu Oluştur" yazısına tıklarsanız konunuz açılır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/hicbir-basliga-uymayan-yazilar.136/

Kesinlikle birileri "hayal"ini yazmış gibi.

Klasik eksik hisseden kadın modu. Olduğu gibi yazmamışlar, he canım he.:KK12:
Her şey mükemmel, burası da instagrama attığınız yalancı mutlulukların yer zaten :)

Dürüstçe gönlünü açanlara selamlar olsun... :KK50:
Neden içerlendin böyle? Burası sadece sorunu olan, mutsuz insanların topluluğu mu? :) Komiksin.

Benim herif sırtımdan sopayı , karnımdan sıpayı eksik etmez sağolsun ..arada dogurmaktan ve veletlerden fırsat bulursak görüşüyoruz . Herifim benim ,kocişim. .en premses kociş benimki
ahshdhdjdj sen de en piremses gelin :KK53: instada sayfan var mı doğru söyle

Her şey mükemmel, burası da instagrama attığınız yalancı mutlulukların yer zaten :)

Yaa bende aynisini hissetim yercuman oldunuz. Tesekkurler

Merhaba,
aramıza hoşgeldiniz. Sanırım konu açmak istiyorsunuz, size vereceğim linke tıklayın, sağ üst köşede "Yeni Konu Aç" yazısı göreceksiniz, ona basın, boş bir sayfa açılacak, o boş sayfaya yazacaklarınızı yazıp altındaki "Konuyu Oluştur" yazısına tıklarsanız konunuz açılır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/hicbir-basliga-uymayan-yazilar.136/
sayənizdə ilk formumu yazdım. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...eyni-kisi-il-3-cu-df-evlilikd-tapmaq.1079035/

Bu şekilde düşünenlerin olduğuna ben inanmak istemiyorum şahsen.
Bu dünyada mutsuz insanlar kadar mutlular da var.
Neden olmasın ki?

Kıskançlık başa bela...
Kıskançlık değil de başka bir adı var onun...
Hımmmm... :işsiz:
Kendinde olmayana inanmama gibi bir şey.
Mesela ben çalışıyorum,ev hanımlığını gömüyorum,"berbat bir olay,nasıl çalışmazsın" vs. Oysa ev hanımlığını hiç tecrübe etmeden niye konuşuyorum. Yaşayayım da öyle konuşayım di mi? :KK67:
Bazı arkadaşlar kendi mutlu olmayınca başka insanların mutlu olduğunu duyunca inanmaması bence bu yüzden. :KK55:

Tutkunun, heyecanin, aşkın, saygı ve sevginin olmadığı bir evliliğim vardı. Allah kimseye vermesin

Valla ne yalan söyleyeyim, balayından dönünce pişman olmuştum evlendiğime.
Zaten evlilik bana göre bir şey değil, belki de ruhuma ait bir adam değil kocam da peş peşe gelen 2 çocuk hatrına birbirimizi idare ediyoruz diyeyim.
Biz eşimle zıt kutuplarız, uzun sohbet edersek kavga ederiz.
Ben çılgın anlık yaşayan ufku açık, hayatı macera ve deneyimden ibaret gören, paranın değerini bilmeyen kadın, o 20 sene sonra için şimdiden kaygılanan, en ufacık bir şeyi kafaya takan, sürekli iş düşünen be hayatının büyük bir bölümünü işe ve kazanmaya adayan para hırslı ve bencil adam.
Ondan günlük rutinlerimizde ‘küçüğün altını değiştir, büyüğü uyuttum, hadi kahve yap azıcık oturalım, dükkanı sattık, annem hasta, tatile gidelim’ vb günlük konuşmalardan ve gezmelerden ibaret evliliğimiz.
Adı evlilik de, bizimki evcilik işte.
EvliyMİŞ gibi yapmak sadece...

Valla ne yalan söyleyeyim, balayından dönünce pişman olmuştum evlendiğime.
Zaten evlilik bana göre bir şey değil, belki de ruhuma ait bir adam değil kocam da peş peşe gelen 2 çocuk hatrına birbirimizi idare ediyoruz diyeyim.
Biz eşimle zıt kutuplarız, uzun sohbet edersek kavga ederiz.
Ben çılgın anlık yaşayan ufku açık, hayatı macera ve deneyimden ibaret gören, paranın değerini bilmeyen kadın, o 20 sene sonra için şimdiden kaygılanan, en ufacık bir şeyi kafaya takan, sürekli iş düşünen be hayatının büyük bir bölümünü işe ve kazanmaya adayan para hırslı ve bencil adam.
Ondan günlük rutinlerimizde ‘küçüğün altını değiştir, büyüğü uyuttum, hadi kahve yap azıcık oturalım, dükkanı sattık, annem hasta, tatile gidelim’ vb günlük konuşmalardan ve gezmelerden ibaret evliliğimiz.
Adı evlilik de, bizimki evcilik işte.
EvliyMİŞ gibi yapmak sadece...

Çok üzücü. Sevildiginizi hissetmiyor musunuz yani

Çok üzücü. Sevildiginizi hissetmiyor musunuz yani
Yoo aksine, seviliyorum oldukça ama ben bu hayatımızı sevmiyorum.
Sevgi gösterim tarzı ve hayat yaşayış biçimlerimiz beni tatmin edemiyor.
O emekli tipli, içine 70 lik dede kaçmış en geç 11 de uyuyan bir adam.
Benim için de asıl hayat o saatten sonra keyifli.

Back
X