• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğiniz Nasıl İlerliyor?

Eşimle 1 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1 yıllık evliyim evililiğimin ilk ayları berbat denecek kadar kötüydü hep kavga hep kavga kv görümce yüzünden sonra birgün topladım herşeyimi çıktım yola restimi çektim o gün beni yoldan çevirdi eve geldik uzun uzun konuştuk ağlaştık. Yine aralarda kv yüzünden tartışıyoruz ama asla küs kalamayız ben suçluysam ben giderim sataşırım gönlünü alırım o suçluysa o gelir sataşır gönlümü alır özür diler. Ara ara süprizleri yapar mesela çoçugumuz yok anneler gününde eve bi geldim heryer gül gelir gider öper arada aklı eser sevgi sözcüklerine boğar bende ona galiba senin ateşin çıktı hayırdır derim Mesela beni çok sinir ettiğinde asla yüzünü görmek istemem tlf açmam ama en ufak bi güzel mis bütün sinirlerimi alır çok severim❤ Eve 8 gibi gelir bazen yemek yapma dişarıya gidelim der bazen ben hazırlarım online oyun oynuyor ama saati var eve gelir 1 saat Benimle ilgilenir sonra 1 saat oyun oynar o arada ben işlerimi yaparım sonra yanına geldiğim zaman telefonlar masaya konur ya filim izleriz yada dizi evliliğimiz boyunca birbirimizi çok kırmışızdır çok tartışmış kötü konuşmusızdır ama bunların sonunda karşılıklı oturup rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyip mantıklıca konuşup anlatmışızızdır ikimizde de sinirsel sorun var ani parlama o yüzden hemen tartışabiliriz. Kv ve görümce olmasa hayatımız 10numara ama onlarda bizim bu dünyadaki imtihanımız. Hani çok çok mükemmel evlilik Yok o evliliği bütün olumsuzluklara rağmen mükemmel yapmak var. Herşey gelip geçiyor yeterki sevginiz baki kalsın ve birde eşinizle iletişim kurmaya konuşmaya sizi anlamasını sağlamaya çalışın en önemlisi de bu evlilikte iletişim bozukluğu. 1 yıl boyunca kv görümce yüzünden yaşadıklarım bana evliliğimi 10 yıl gibi hissettirdi ama eşimi sevmekten hiç vaz geçmedim ama tabi çoğu kez boşanmayı düşündüm böyle sürmez diye. Ve hep rabbime sığındım ne zamanki gece sabah gidecem diye yattıysam sabah hiçbirşey olmamaış gibi uyandım bu rabbim sayesinde ondan başka büyük ondan başka boyun eğecegimiz kimsemiz Yok çok şükür ki her gideceğim dediğimde gidemezsin diyen bir eşim oldu çünkü ben dik kafasına koyduğunu yapan ne olursa olsun vaz geçmeyen bir insanım o bana gidecem dediğimde hiçbirşey söylememiş olsaydo çoktan bitmişti. Sevgi önemli sevebildiginiz kadar sevin kimse yıkamaz kurduğunuz bağı Allah'ın izni ile. Uzun oldu ama yazmak istedim

Esimle flört dönemimiz çok el ele olmadı " ha biri gördü ha görecek " diye sağolsun elimi pek tutamadı.
Seni seviyorum lafını da flort doneminde pek duymadın. Kendisi biraz ağır abi ve odun oldugu için " sevmesem evlenmezdim, ben icimden seviyorum " dedi hep ki sevdiğim meyve yada bana hediye vs aldığında da bunu sevgi belirtisi olarak gösteriyormus (Kendisi öyle dedi:KK12:)

Aşkım canım cicim laflarını da yapmacık buldugundan soylemiyormus

Bızde başta nasılsa öyle devam ediyor.

Esimle flört dönemimiz çok el ele olmadı " ha biri gördü ha görecek " diye sağolsun elimi pek tutamadı.
Seni seviyorum lafını da flort doneminde pek duymadın. Kendisi biraz ağır abi ve odun oldugu için " sevmesem evlenmezdim, ben icimden seviyorum " dedi hep ki sevdiğim meyve yada bana hediye vs aldığında da bunu sevgi belirtisi olarak gösteriyormus (Kendisi öyle dedi:KK12:)

Aşkım canım cicim laflarını da yapmacık buldugundan soylemiyormus

Bızde başta nasılsa öyle devam ediyor.
Sen memnunsan problem yok. Bazı insanlar sevgisini dışarıya vurmuyor, ama içinden çok seviyor. Bunu hareketleriyle anlarsın zaten. Ama en azından özel günlerde iltifat falan etsin be :D

Görücü usulü evlendik
Ama ilk görüşte aşkla :KK48:
Elhamdulillah 2 sene oldu evleneli aşk bitmedikçe heyecanda bitmiyo
Ama bazı şeyler rutinlesiyo
Çok falza gezmeyi sevmez o üzüyo beni
Bende cok severm gezmeyi
Huzurum yerinde olsunda varsın gezmeyeyim :KK200:

Sen memnunsan problem yok. Bazı insanlar sevgisini dışarıya vurmuyor, ama içinden çok seviyor. Bunu hareketleriyle anlarsın zaten. Ama en azından özel günlerde iltifat falan etsin be :KK70:

Ah cnm memnun değilim tabiki bende.
Ama yapacak bişi yok :KK43:
Alışkın değil sanırım hatta erkek adam sevdiğini gösterir söylemez diyor bildiğin tipik türk erkeği :KK12:
Ona göre sevdiğini soylemek yada tatlı dil yapmacık geliyor evlilik yıldönümünde bile yüzüme karşı seni seviyorum diyemedi hediye alıp içine not yazmış öyle sevdiğini duygularını anlatmis. İlk başlarda çok yadirgamistim ama zamanla alıştım napayım bana da böylesi denk geldi :KK60:

Ben bu konuya "herhalde konu sahibi mutsuz bir evlilik yasiyor" diye dusunerek girdim. :KK70:Genelde iyi giden seyler icin konu acilmaz da burda. Kiskandim. Bir yerlerini kaşı :KK53::deli: Masallah Allah bozmasin. :dua:

10. yıl bitti...karşımdaki koltukta uyuyakalmış her zamanki gibi ayakucunda da büyük kızım...ufaklık yatağında uyuyor...ben de elimde telefonum az biraz kafamı dinliyorum...sessizlik oh mis...

Çok şey deģişti 10 yilda...öyle mıç mıç elele gözgöze değiliz, olmayı da istemiyorum zaten...sağlam, güvenli, kendimi güçlü hissettiğim bir evim var...en sevdiģim, ne olursa olsun hayat yükümü hep hafifleten gerçek bir hayat arkadaşım var...

Selamlar,

evliliğiniz nasıl ilerliyor? Eşiniz size flört dönemindeki gibi ilgili mi yoksa evlendikten bir süre sonra o ışık söndü mü? Neler yapıyorsunuz birlikte? Eve gelip direkt TV'ye mi geçiyor yoksa daha çok sizle mi vakit geçiriyor? Evlendikten sonra hayatınız monotonlaştı mı? Veya daha farklı ise evde mesela neler yapıyorsunuz?

Ben 2 yıldır evliyim ve bunun öncesinde 4 yıl flört dönemimiz oldu. Eşim bu dünyada tanıdığım en harika insan. Hafta içi saat 5 gibi işten eve geliriz. Bazen o alır beni. Eve geliriz, koltuğa omzuna uzanıp o gün neler yaptığımızı, günümüzün nasıl geçtiğini konuşuruz. Ardından üstümüzü değiştirip mutfağa geçeriz. Eşim şarkı açıp gelir yanıma. Fazla yemeklerle işi olmasa da yardım eder bana. Ardından masayı kurup yemeğimizi yeriz. Ardından bir süre TV'den veya bilgisayardan dizi-film izleriz. Saat 8 gibi eşim spor salonuna gider. (Tanıdığımdan beri fitness ile uğraşıyor, en önemsediği şeylerden biri) Bazen ben de ona eşlik ederim. Ondan sonra biraz dışarıda takılıp eve döneriz. Duş aldıktan sonra yatağa geçeriz. Sabah ya o ya da ben öperek uyandırırız birbirimizi. Biraz koklaştıktan sonra kalkıp kahvaltı yaaparız sonra doğru işe :) Bazen daha farklı aktiviteler de yaparız. Kısacası ruh halimize göre değişiyor.

Bana ilk günkü gibi aşık, ben de ona öyleyim. Evliliğimiz aramızda bir duvar oluşturmadı. Flört dönemimizden bile iyiyiz birbirimizle. Henüz daha çoçuğumuz yok. O konuda da düşünceliyiz daha :)

Siz neler yapıyorsunuz?
Allah bozmasın bizde eşimle mutluyuz hamd olsun. Eşim evlenmeden önce ilgiliydi evlendikten sonra çok daha ilgili oldu. Benim tek düşüncem bebekten sonra eskisi gibi olmuyor demeleri. Bunyüzden de cesaretim yok istiyorum ama şuanki güzel günlerimizi aramak istemiyorum yok mu bebekten sonra daha da mutlu olan acaba?

Eşimle 1 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1 yıllık evliyim evililiğimin ilk ayları berbat denecek kadar kötüydü hep kavga hep kavga kv görümce yüzünden sonra birgün topladım herşeyimi çıktım yola restimi çektim o gün beni yoldan çevirdi eve geldik uzun uzun konuştuk ağlaştık. Yine aralarda kv yüzünden tartışıyoruz ama asla küs kalamayız ben suçluysam ben giderim sataşırım gönlünü alırım o suçluysa o gelir sataşır gönlümü alır özür diler. Ara ara süprizleri yapar mesela çoçugumuz yok anneler gününde eve bi geldim heryer gül gelir gider öper arada aklı eser sevgi sözcüklerine boğar bende ona galiba senin ateşin çıktı hayırdır derim Mesela beni çok sinir ettiğinde asla yüzünü görmek istemem tlf açmam ama en ufak bi güzel mis bütün sinirlerimi alır çok severim❤ Eve 8 gibi gelir bazen yemek yapma dişarıya gidelim der bazen ben hazırlarım online oyun oynuyor ama saati var eve gelir 1 saat Benimle ilgilenir sonra 1 saat oyun oynar o arada ben işlerimi yaparım sonra yanına geldiğim zaman telefonlar masaya konur ya filim izleriz yada dizi evliliğimiz boyunca birbirimizi çok kırmışızdır çok tartışmış kötü konuşmusızdır ama bunların sonunda karşılıklı oturup rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyip mantıklıca konuşup anlatmışızızdır ikimizde de sinirsel sorun var ani parlama o yüzden hemen tartışabiliriz. Kv ve görümce olmasa hayatımız 10numara ama onlarda bizim bu dünyadaki imtihanımız. Hani çok çok mükemmel evlilik Yok o evliliği bütün olumsuzluklara rağmen mükemmel yapmak var. Herşey gelip geçiyor yeterki sevginiz baki kalsın ve birde eşinizle iletişim kurmaya konuşmaya sizi anlamasını sağlamaya çalışın en önemlisi de bu evlilikte iletişim bozukluğu. 1 yıl boyunca kv görümce yüzünden yaşadıklarım bana evliliğimi 10 yıl gibi hissettirdi ama eşimi sevmekten hiç vaz geçmedim ama tabi çoğu kez boşanmayı düşündüm böyle sürmez diye. Ve hep rabbime sığındım ne zamanki gece sabah gidecem diye yattıysam sabah hiçbirşey olmamaış gibi uyandım bu rabbim sayesinde ondan başka büyük ondan başka boyun eğecegimiz kimsemiz Yok çok şükür ki her gideceğim dediğimde gidemezsin diyen bir eşim oldu çünkü ben dik kafasına koyduğunu yapan ne olursa olsun vaz geçmeyen bir insanım o bana gidecem dediğimde hiçbirşey söylememiş olsaydo çoktan bitmişti. Sevgi önemli sevebildiginiz kadar sevin kimse yıkamaz kurduğunuz bağı Allah'ın izni ile. Uzun oldu ama yazmak istedim
ben resti çekip sen gibi dışarı atamadım kendimi ama ne yaşıyosan kv den dolayı yaşadım halada yaşıyorum çok seviyorum eşimi ama 1 yılda tonlarca kırgınlığım oldu. nedir bu kv muhabbettleri anlamıyorum herşeye karışmasalar biraz bi uzak dursalar aile olduğumuzu bilsek çok mu zor anlamıyorum ki..

Allah bozmasın bizde eşimle mutluyuz hamd olsun. Eşim evlenmeden önce ilgiliydi evlendikten sonra çok daha ilgili oldu. Benim tek düşüncem bebekten sonra eskisi gibi olmuyor demeleri. Bunyüzden de cesaretim yok istiyorum ama şuanki güzel günlerimizi aramak istemiyorum yok mu bebekten sonra daha da mutlu olan acaba?
Canim aynen benim durumdasin. Biz de bunu dusunup duruyoruz, en azindan ben oyle...

Canim aynen benim durumdasin. Biz de bunu dusunup duruyoruz, en azindan ben oyle...
Kendiliğinden olursa olacak bizde galiba çünkü ben bu konularda biraz cesaretsizim özellikle bebekten sonra değişen eşleri okuyunca ve duyunca. Bir yanımda istiyor öyle arada deredeyim. Eşim çok istiyor bizde de. Senin eşin ne düşünüyor?

Kendiliğinden olursa olacak bizde galiba çünkü ben bu konularda biraz cesaretsizim özellikle bebekten sonra değişen eşleri okuyunca ve duyunca. Bir yanımda istiyor öyle arada deredeyim. Eşim çok istiyor bizde de. Senin eşin ne düşünüyor?
Bizde de soyle. Esimle tam net bu konulari konusmadik. Bu evlilik sonrasi degisim, ilgisizlil durumlarini okuya okuya bir korku gelmedi degil. Ben istekliyim ama esim olursa olsun olmazsa olmasin dusuncesinde. %100 olsun demiyor yani. Ama ben onaylarsam esim kesin kabul eder. 2 yildir evliyiz, bir de calisiyorum ben ama problem olmaz herhalde.

3 yıllık flört 2 yıllık evlilik . Eşim serbest meslek her dk beraberiz evet hala sevgili gibiyiz. Sorunlar olmuyor değil ama dünyanın en şanslı insanlardan biriyim beni mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşe sahibim. Bazen rahatta batıyor tabiki ama onu seviyorum onun için ölürüm eminim o da benim için. Bir bebeğimiz eksik ona bu mutluluğu vermek için biraz daha zaman var. Seni seviyorum kocişim ailem annem babam kardeşim dostum arkadaşım kankam . Benimle boğuşur ayağımı gıdıklar bende tokatlarım onu. Son zamanlarda benimle duşa girmek gibi bir arzusu var çünkü kafamı atlatıp şaaaak diye kafama vuruyor o sesten hoşlanıyormuş benim sinir bakışımı seviyormuş. :) e bende vuruyorum bir birimizin saçlarını şampuanlamayı da severiz. Evde futbol maçı yaparız. İddia ya girer bir birimizin parasını alırız. Bol bol alışverişe çıkarız . Hiç bir kız arkadaşa ihtiyacım kalmıyor. Giyimime gitmelerime gezmelerime karışmaz. Elim kolumdur . Şuan yanımda arkadaşıyla tavla oynuyor bende bağdaş kurup onu izliyorum. Seviyorum seni gönekli aşkım

Back
X