- 25 Eylül 2017
- 38
- 19
- 38
- Konu Sahibi Finrod Felagund
Eşimle 1 yıllık flört döneminden sonra evlendik 1 yıllık evliyim evililiğimin ilk ayları berbat denecek kadar kötüydü hep kavga hep kavga kv görümce yüzünden sonra birgün topladım herşeyimi çıktım yola restimi çektim o gün beni yoldan çevirdi eve geldik uzun uzun konuştuk ağlaştık. Yine aralarda kv yüzünden tartışıyoruz ama asla küs kalamayız ben suçluysam ben giderim sataşırım gönlünü alırım o suçluysa o gelir sataşır gönlümü alır özür diler. Ara ara süprizleri yapar mesela çoçugumuz yok anneler gününde eve bi geldim heryer gül gelir gider öper arada aklı eser sevgi sözcüklerine boğar bende ona galiba senin ateşin çıktı hayırdır derim Mesela beni çok sinir ettiğinde asla yüzünü görmek istemem tlf açmam ama en ufak bi güzel mis bütün sinirlerimi alır çok severim❤ Eve 8 gibi gelir bazen yemek yapma dişarıya gidelim der bazen ben hazırlarım online oyun oynuyor ama saati var eve gelir 1 saat Benimle ilgilenir sonra 1 saat oyun oynar o arada ben işlerimi yaparım sonra yanına geldiğim zaman telefonlar masaya konur ya filim izleriz yada dizi evliliğimiz boyunca birbirimizi çok kırmışızdır çok tartışmış kötü konuşmusızdır ama bunların sonunda karşılıklı oturup rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyip mantıklıca konuşup anlatmışızızdır ikimizde de sinirsel sorun var ani parlama o yüzden hemen tartışabiliriz. Kv ve görümce olmasa hayatımız 10numara ama onlarda bizim bu dünyadaki imtihanımız. Hani çok çok mükemmel evlilik Yok o evliliği bütün olumsuzluklara rağmen mükemmel yapmak var. Herşey gelip geçiyor yeterki sevginiz baki kalsın ve birde eşinizle iletişim kurmaya konuşmaya sizi anlamasını sağlamaya çalışın en önemlisi de bu evlilikte iletişim bozukluğu. 1 yıl boyunca kv görümce yüzünden yaşadıklarım bana evliliğimi 10 yıl gibi hissettirdi ama eşimi sevmekten hiç vaz geçmedim ama tabi çoğu kez boşanmayı düşündüm böyle sürmez diye. Ve hep rabbime sığındım ne zamanki gece sabah gidecem diye yattıysam sabah hiçbirşey olmamaış gibi uyandım bu rabbim sayesinde ondan başka büyük ondan başka boyun eğecegimiz kimsemiz Yok çok şükür ki her gideceğim dediğimde gidemezsin diyen bir eşim oldu çünkü ben dik kafasına koyduğunu yapan ne olursa olsun vaz geçmeyen bir insanım o bana gidecem dediğimde hiçbirşey söylememiş olsaydo çoktan bitmişti. Sevgi önemli sevebildiginiz kadar sevin kimse yıkamaz kurduğunuz bağı Allah'ın izni ile. Uzun oldu ama yazmak istedim