- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bana kendimi değersiz hissettiremezAslında soruyu gayet açık bir şekilde başlıkta belirttim evliliğinizde kendinizi nezaman, nasıl değersiz hissettiniz?
Mesela ben eşimle çok diyaloğa giremem konuşmaz benimle çok bu beni çok değersiz hissettiriyor. Sizde de böyle durumlar oluyormu?
bende aynı senin gibi düşünüyordum arkadaşım zaman çok değiştiriyor herşeyiKimse bana kendimi değersiz hissettiremezyapmaya çalışanı kale almam kusura bakmasinlar
Aynısı bizdede oluyor çok sinirleniyorum çokSöylenmeye başladığımda beni idare ediyor.
O kadar sinirleniyorum ki. Ciddiye alınmadığımı hissediyorum.
Çok defa söyledim o da tartışma olmasın diye böyle yaptığını, sakinleşince konuşmak istediğini söylüyor.
Kendince haklı olabilir ama bir kaşık suda boğasım geliyor öyle anlarda.
Bir ğrogramda izlemiştim. Psikolog “türk insanında değersizlik duygusu var” demişti. Hadi ordan demiştim ama şimdi bunu okuyunca acaba diye düşündüm hatırlayıp o cümleyiAslında kimse bize değersiz hissettiremez, içimizde varsa değersizlik duygusu onu ortaya çıkarır. Biz de bu duyguyu yenersek değersiz hissetmeyiz. Kocamiz hoslanmadigimiz bisey yaptığında değersiz ya da olumsuz başka duygular hissetmeden bunu ona söyleriz. Olması gereken de bu.
Bende eşiniz gibiyim. Asla sinirlenince konusamayip kitleniyorum .Sanki elimi ağzımı bağlamışlar gibi konuşmak istesem de sesim cikmiyor. Eşim önce cevap ver diye diye daha çok sinirleniyor Sonra uzaklaşıp sakinlesiyot Böylelikle hiç ciddi tartışmamız olmadı.. sonra sakince mesele daha kolay çözülüyor.Bence bu size daha özel hissettirmeli.. Eşiniz bilerek alttan alıyor..Söylenmeye başladığımda beni idare ediyor.
O kadar sinirleniyorum ki. Ciddiye alınmadığımı hissediyorum.
Çok defa söyledim o da tartışma olmasın diye böyle yaptığını, sakinleşince konuşmak istediğini söylüyor.
Kendince haklı olabilir ama bir kaşık suda boğasım geliyor öyle anlarda.
Anketi mi yapıyorsunuz ?Aslında soruyu gayet açık bir şekilde başlıkta belirttim evliliğinizde kendinizi nezaman, nasıl değersiz hissettiniz?
Mesela ben eşimle çok diyaloğa giremem konuşmaz benimle çok bu beni çok değersiz hissettiriyor. Sizde de böyle durumlar oluyormu?
Aslında anket değil ama sanki öyle olmuş, son zamanlarda yaşadığım bu hissi başkaları da nasıl yaşıyor diye merak ettim aslında.Anketi mi yapıyorsunuz ?
Aslında soruyu gayet açık bir şekilde başlıkta belirttim evliliğinizde kendinizi nezaman, nasıl değersiz hissettiniz?
Mesela ekmek nerede diyorum arıyorum, onu görüyor ama yemiş ben arayıp bulamadıktan sonra söylüyor ben yedim diye, bunu bile konuşmayı istemiyor. Adam konuşmuyor sevmiyor. hiç bir şey istemeyeceksin ondan bir şey sormayacaksın. Bu beni çok yoruyorEşinizle neden diyaloga giremiyorsunuz?
ben hergün geçiriyorum o cinnetiEvliliğin başlarında küserdi eşim, o zamanlar çok değersiz hissederdim, cevap vermez, yemek yemez, öyle bakardı sadece çok kötü hissettirirdi, sonra bir cinnet bu durumu çözdü
Şimdilerde binlerce kez söylememe rağmen duş alırken kendisi ile birlikte banyoyu da yıkaması asabımı oynatıyor, arkasından her yeri kurula, havluları, banyo halısını balkona at ve bu günde en az üç kez tekrarlansın, bir cinnette bunun için geçireceğim sanırım, söylediğim şey kaale alınmadığında kendimi berbat hissediyorum