5,5 senelik evliyim ve mutluyum şükür. Doğru kişiyi seçebilmek önemli evlilikte. Aile hayatı,yetişme tarzı,eğitimi,hayattan beklentileri denk olmaya yakın olmalı bence. Aksi halde sürtüşmeler kaçınılmaz. Çoğunlukla insanlar değişmeye değil değiştirmeye kendine uydurmaya çalışır ksrşıdakini buda yıpratıcı bir süreci doğurur.
Eşimle 10 sene önce internette tanıştık unutmuyorum 2.telefon konuşmamızda annesinden bahsetmişti. Hastalığı yüzünden yatağa bağımlı kalan annesine tuvalet ihtiyacı dahil nasıl baktığını,sigortası olmayan annesinin tedavi masraflarını karşılamak için sabahın 5inde market açıp,annesine kahvaltı ettirmek için eve koşup sonra ünv.gidip okuldan sonra tekrar markete dönüp gecenin 1:30 una kadar çalıştığını anlattığında vermiştim kararımı bu adamla olurdu,yürürdü. Merhametliydi,,vefakardı,sevdikleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazdı.
Hiç yanılmadım şükür en büyük önceliği kızımla benimdir. 5.5 senede çok nadirdir eşim evdeyse yalnız ev işi yaptığım. Ben bir iş yaparken uzanıp yatmak zoruna gider çünkü. Markete giderse benim ve kızımın sevdiğimiz bişeyleri sepetine atmadan çıkmaz. Cinsellik sırasında bile önce beni düşünür.Çoğu zaman kendi ihtiyaçları arka plandadır önceliği bize verir harcamalar konusunda. Hala daha otogarda kızımla beni memlekete uğurlarken gözyaşı döker arkamızdan. Bazı çekilmez huylarıda çok daha kolay tolere edilebiliyor o zaman.Sorunlarımızı ertelemez konuşuruz,hakaret ve saygısızlık olmaz. Eee tabi sevgi aşkta olunca işin içinde böyle evliliğe doyum olmuyor çoğu zaman.