- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Neler yaşandı neleri aşabildiniz ne gibi sorunlarla nasıl başa çıktınız. Dürüst hanımlar buyurun. Konuşalım dertleşelim. Tecrübeler konuşsun
siz başlayın biz arkadan yetişiriz :)
siz derdinizi anlatin bizde derdinize derman olmaya calisalim.Neler yaşandı neleri aşabildiniz ne gibi sorunlarla nasıl başa çıktınız. Dürüst hanımlar buyurun. Konuşalım dertleşelim. Tecrübeler konuşsun
Yani kırıcı konuşmalar birbirinizi hiç anlamadığınız durumlar bencillikler falan filan bunlar kalıcı iz bırakıyor mu yoksa kadınlar artık daha az şey bekleyip daha az sevmeye başlayınca kendiliğinden mi düzeliyor
Yani kırıcı konuşmalar birbirinizi hiç anlamadığınız durumlar bencillikler falan filan bunlar kalıcı iz bırakıyor mu yoksa kadınlar artık daha az şey bekleyip daha az sevmeye başlayınca kendiliğinden mi düzeliyor
Sabah namaza kalktım 5 buçukta. 6'da yeniden yattım. 7 buçuktu ve ben hala uyuyamamıştım.
Sebep: Ex kayınvalidemin evime karışması ile ilgili hatırladığım bir olay.
Evdeki yardımcıya çamaşırları yıka, sonra kurutma makinesinde kurut demiştim. İşten eve bir geldim, çamaşırlar radyatörün üzerlerinde her odada.
Meğer ex kayınvalide öyle demiş. Kendisi misafirliğe gelmişti bu arada başka şehirden. Yani ev benim, evin hanımı benim.
Not: Olay 4 sene önce olmuştu. 3,5 sene önce eşimden ayrıldım. 2 sene olacak, boşandım.
Özet: Evet, herşey iz bırakıyor. Kendiliğinden bir şey düzelmiyor. Aradan seneler geçse de uykunuzu kaçırmaya yetebiliyor.
Teşekkürler cevaplarınız için. Ben hiç bir sıkıntımızı kendi anneme bile anlatamam ama çok üzüldüğüm zamanlar oldu kendim doldum kendim taştım. Eşim gururlu ve haksız bile olsa öyle kolay kolay kabul etmez bu beni çok yıprattı galiba. Şimdi hiç tartışmıyoruz ama benim herşeyim degil artık sanki bi arkadaş bi akraba ne bileyim anlatamadım derdimi kusura bakmayın
İlk bir sene gerçekten çok kötüydü tartışma sorunlar bizim aramızda sorun yok ama aileler sonra artık eşim kendisi bazı şeylerin farkına vardı ben hamile kaldım el üstünde tuttu beni yemek bile yapmadım temizlikte çocuğumuz oldu ona çok bağlı ilgili bana yardımcı herşeyimiz harika şimdi o beni tanıdı ben onu artık ona göre davranıyoruz en önemlisi saygı kötü kavgalarda bile yitirmedik saygıyıNeler yaşandı neleri aşabildiniz ne gibi sorunlarla nasıl başa çıktınız. Dürüst hanımlar buyurun. Konuşalım dertleşelim. Tecrübeler konuşsun
aaaaa bende sadece ben böyleyim sanıyordum.. aynen bende böyle hatırlıyorum çok sinirleniyorum sanki o anı tekrar yaşamış gibi.. dejavuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?