Evliliğinizi anlatın

Evlilik;

Bir bakarsın aşk ..
Bir bakarsın mutluluk. .
Bir bakarsın gözyaşı. .
İki kişilik bir evde yaşantı. .
Herkes kendi yaşadığını bilir. .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .
Yuvalarımıza saadet ve muhabbet versin. .

Yeni doğum yapmıştım 40 im cikmamisti bebeğim ara ara oksuruyordu kayinvalide eşim ben bebeğin başında bakıyoruz
Esim; ara ara oksuruyor hastamıdır acaba dedi ben Hayır olur öyle derken eşim
^he anne hasta mi?^ demişti
Eşim yaptığı hareketin bilincinde değildi
Kayinvalide zafer kazanmış gibi suratıma bakıp gülümseyerek ^Hayır oğlum ben dikkat ediyorum^ demişti
Ne eşimin o yanlıs hareketini nede kayinvalide nin o bakışını unutamiyorsun
Daha mazi de böyle çok şeyler var da acmayacagim şimdi ..

Siz annesine göre daha tecrübesizsiniz diye böyle yapmış olabilir. Elbette dadı, hemşire ya da doktor değilseniz. Eşinizin tekrar sormasından çok kv nin tavrı canınızı sıkmış gibi. Unutun gitsin, o an gülüp geçmiş kadın, olayı bile unutmuş olabilir; ama siz hala kendinize dert ediyorsunuz. Bedeninize, ruhunuza yazık. Bir çok hastalığın sebebi gizli stres ve stres.

Hah işte tam olarak korktuğum bu, annemle aynı apartman olunca kv kp iddiaya mı çevirir acaba, hani madem annesiyle her gün görüşecek biz de her gün gidelim gibi, ya da her olayda önüme mi gelecek,korkularım bunlar, ha şimdiye kadar eşimden bu konuda bir falso oldu mu, hayır, ankaraya gider 1-1.5 ay kalırım mesela, tamamı annemde geçer, eşim diyelim 1 haftalığına geldi onda da ben annenlere gidelim orda kalalım demesen kalır annemde, sorun etmez

Ama işte farklı bir süreç tamamen oraya taşınmak, hayırlısı olsun bakalım, sıkıntı olursa yazarım :)

Dilerim yazmasın

neler yasandi.... cok zorladi beni, sabrim her yonden zorlandi. Onu cok sevdim o da beni cok sevdi, hala da seviyoruz. beni ondan once yasadiklarim yuzunden cok yargiladi, hakaret etti, kirdi uzdu.. hep sakin kaldim hep onun acisindan baktim, evet konulari acmak isyemiyorum ama hakli gercekten. kolay kolay herkezin kaldiracagi seyler degildi yasadiklarim ama o bunlari kabullenirken biryandan kaldiramadi. ben svastim pes etmedim, onu birakmadim beni birakmasina izin vermedim. ama en sonunda sabrim tukenmisti ve artik gitmek isteyen bendim. ama iste bu donum noktasi oldu ayrilamiyorduk anladik. Allaha sukur cok daha iyiyiz ara sira didissekte. cunku hicbirseyin gecmisi degistiremeyecegi gercegini anladik.

sorun yasamiyan yoktur kimse belleginide sıfirlayamazki onemli olan ezilmiycen ezmiyecen saygı sevgi cercevesinde

Ben 14 yılda herşeyi aştım.
Bi tek hastalanınca çekilmez oluyor benimki yada ben tahammül edemiyorum.
Gelecek günlere dair biraz korkum var bu yönden. İlle oluyo bir şey yani..

Lazerler 5,6seans aldır bida uğrasma

küçük problemler bitiyor, büyükler büyüyor bence.

tabi burada neye küçük problem dediğiniz önemli.

hani değiştirilemeyecek şeylere problem dememek lazım, adaptasyondur en nihayetinde. evliliğin ilk yılı böyle geçer, kişiler birbirlerinin o ayrık huylarına alışırlar, ya da birbirlerine bakarak değişirler.

ancak (meşhur!) fıtratınızı hedef alan görünürde küçük olsa bile problemlere ne alışılıyor, ne değişiyor, ne de bitiyor, aksine büyüyor. sizi siz yapan şeylere karşı taraf karışıyorsa, çok da düzelir modunda olmamak gerek.

benim evliliğimde 5. yıla girdik, artık değişe değişe o kadar birbirimize benzedik ki, iyi mi oldu kötü mü oldu ben de bilmiyorum. birbirimize her anlamda eküri olduk. örneğin çocuktan sonra aşk ölür derler, bizde tam tersi oldu, çünkü ilk defa hasretlik çektik birbirimize, oğluşum sağ olsun hala aramızda yatmaya çalışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…