bak anlatıyorum ama kimseye sölemeyin haaa...şakkıdı
düğün gecesi 3 gibi yatağa kavuştuğumuzda çok acı duydum, beceremedik...
ertesi gün öğlene doğru uyandık, yine denedik yine beceremedik..
o kadar korkmuşum ki, çarşafta 2-3 damla bişey görüp eyvah kadın oldum diye, yataktan kafamı uzatıp yattığım yerden çıkartmıştım...
velhasılı ogün ne yemek yedik adam gibi, ne birlikte olabildik, ben sürekli ağladım, hem evlendim ne işim var burda diye, hem de bir türlü beceremedik galiba vajinusmusum diye....iğrençti, çok kötü bir gündü...:1no2:benneyaptımki
düğünümüz bitti evimize geldik ve bir kez daha gelinliğimle dans etmek istedim ben eşimle gözgöze bir kez daha dans ettik sonra saçlarımdaki tokalarımı söktü tabi zor oldu biraz ama :) ve önce duş aldık ilk namazımızı kıldık mutfağa bir girdim canım kayınvalidem öyle güzel bir sofra hazırlamışki masada şarabımız bile vardı biraz yedik içtik sonra yatağımıza:) çok güzel bir geceydi ertesi gün iki aileyide ziyaret ettikten sonra balayı için yola çıktık
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey korkunç değilmiş aslında değil mii.ben de tam 2 hafta kaçtım...bilsem yaparmıydım kaçar mıydım hiç:bbo::bbo:firstday anlatamadım amaaynı şeyler benimde başıma geldi ne yazıkki,olmadı sonra bir daha felan kızlar ne korkunç şeyler bunlar ya,keşke eşimi hiç uyandırmasaydım demiştim biara
evde olmayı tercih etmiştim ben
zaten çok zırladığım için gecemi gündüzmü neyin değiştiğini fark edecek halim yoktu...
eşim sofrayı hazırlamış, adetlerimiz gereği tavuk ve tatlı koyulur eve güya o yiyecekleri yediğiniz kadar evliliğiniz mutlu olurmuş...bence eskilerin uydurması çöpe atılmasın mantığı yani...
çünkü ben hiç yiyemedim bişey yada eşim sildi süpürdü hepsini onun sayesinde mutluyuz neyse ....cokacimcoook
ben zırlamaya devam ederken eşimde beni teselli ediyordu,tabii amaçlarınıda göz ardı etmeyerek,niyetini gerçekleştirmek için ahtapot kollarıyla uygun koşulları yaratmaya çalışarak........kötükedihüso
sonuç onun için hüsran olsada ilk günde sonrasındaki günlerimizde zaten buna yakın geçti......:1no2:
ağla ağla kalk yemek yemeğe çalış sonra yine ağla...akşamları dışarıya falan çıkıyorduk bide sıkıntıdanmıdır nedir her yerim uçuk olduydu...
şiş suratla ve yara bere halimle fantaziden de çıkmış vaziyetteydim
ilk günle beraber ilk on gün günüm çok barbattı :çok üzgünüm:
sonrasında beş seneyi tamamladık şimdi
canım kocam beni idare etmesini her zaman takdir ederim,karısının güzeli :1hug:
kusura bakma canım namaz kılıp içkimi içtin arkasından çok tezat geldi bana anlayamadımda:1no2: :1shok: :1no2: :1shok:
bak anlatıyorum ama kimseye sölemeyin haaa...şakkıdı
düğün gecesi 3 gibi yatağa kavuştuğumuzda çok acı duydum, beceremedik...
ertesi gün öğlene doğru uyandık, yine denedik yine beceremedik..
o kadar korkmuşum ki, çarşafta 2-3 damla bişey görüp eyvah kadın oldum diye, yataktan kafamı uzatıp yattığım yerden çıkartmıştım...
velhasılı ogün ne yemek yedik adam gibi, ne birlikte olabildik, ben sürekli ağladım, hem evlendim ne işim var burda diye, hem de bir türlü beceremedik galiba vajinusmusum diye....iğrençti, çok kötü bir gündü...:1no2:benneyaptımki
bu arada sağolsun benim eşim gelin arabasında yol boyunca beni ağlatmıştı..herşey güzeldi demiştim bu kötüydü
Zaten butun gece uyuyamadik (aglamaktan uyuyamadim açikçasi)
pazar gunu teee ogle 2 de mi 3 de uyandim.
bi uyandim...allahim ben nerdeyim ? benim ne isim var burda annemmmm nerdesinizzz diye hiçkira hiçkira agladim.
sonra aciktim, sevgili kaynanam, amann sen alisveris yapma, ben yaparim demisti ya, kendimden emin olarak mutfaga gittim...
yiyecek olarak, 250g makarna, 4 yumurta, 1 paket peynir, 1 ekmek vardi...
biraz daha agit yaktim...esim uyandi geldi yanima neoldu diye
yaziklar olsunnnnnnnnnnn all, bakk, ailenin, ananin bize laik gordugu alisverise bak
evimizde bir çay paketi, bi kutu seker, ekmegimize surecek bir yagimiz, reçelimiz bile yok diye bagirdim
arabayida almislardi bizden....telefonlarimiz evlerimizde kalmisti...
komsudan esim araba rica ettide, aksam 6 da alisverise gitmistik.
sonra yemege gitmistik.
sonra esime babasinin evine gidip, telefon, arabasini, son kalan esyalarini almaya gitmisti.
bendeo gelene kadar, çeyiz odama girip, ailemin fotografina sarilip, anammmm, sen hakliydin benim ne isim var boyle bir ailede, sen simdiye sicak sicak yemegini, mis gibi çayini demlemissindir diye aglamaktan gebermistim.
ahhh ahhh...yine hatirladim o gunu...o igrenç gunu...
tabi beni asil agita iten detaylari pas geçiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?