evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde öğlende yataktan kalkıp kahvaltı yapmıstık.
sonra bavulumuzu hazırladım cunku ertesi gun balayına gidicektik.akşam üstü anneme gittik 1 hafta görmeyeceğim için.iyikide gidip görmüşüm balayından döndüğümde hastanede bulmuştum anneciğimi :çok üzgünüm:

bizim evliliğimizin ilk günü hiç romantik değildi.gayet sıradandı.sabaha kadar uyuyamadık.eşim dışardan yemek getirtmiş ve evde yemiştik.ilk günden yemek yapmamı istememişti.akşamda kaynanamlara yemeğe gittik.

ay ay ya ne güzel anlatıyosunuz öyle anlatasım geldi kaydirigubbakcemile3
Düğünden sonra konvoy yapıp bizi eve bıraktılar,eşimin tarafı.ailemden kimse yoktu tabi,kendimi çok kötü hissettim,ağlıyorum,bi taraftan burnum akıyor,ayrılık çok zor ağlama kısmını atlıyorum senağlama
bizde ilk gün öğlene kadar uyuyamadık ne yazıkki
sabahın yedisinde gözlerim açıldı çok geç yatmamıza rağmen.....
alışkanlık işte ne yaparsın,eşimide uyutmadım tabi kaydirigubbakcemile3
eşim markete gitti,sonra kalvaltılık bişeyler hazırladık kaydirigubbakcemile5
malesef televizyon çekmiyodu,uydu sağolsun Çok üzgünüm çoook
bizde kızılaya indik.gezdik gezdik gezdik sonrada eşimin ailesi gile gittik
ne güzel bişey ya insanın sevdiğinin yanında olması,bişeyleri paylaşmak,birlikte yapmak..

firstday anlatamadım ama aynı şeyler benimde başıma geldi ne yazıkki,olmadı sonra bir daha felan kızlar ne korkunç şeyler bunlar ya,keşke eşimi hiç uyandırmasaydım demiştim biara

evde olmayı tercih etmiştim ben
zaten çok zırladığım için gecemi gündüzmü neyin değiştiğini fark edecek halim yoktu...
eşim sofrayı hazırlamış, adetlerimiz gereği tavuk ve tatlı koyulur eve güya o yiyecekleri yediğiniz kadar evliliğiniz mutlu olurmuş...bence eskilerin uydurması çöpe atılmasın mantığı yani...
çünkü ben hiç yiyemedim bişey yada eşim sildi süpürdü hepsini onun sayesinde mutluyuz neyse ....cokacimcoook
ben zırlamaya devam ederken eşimde beni teselli ediyordu,tabii amaçlarınıda göz ardı etmeyerek,niyetini gerçekleştirmek için ahtapot kollarıyla uygun koşulları yaratmaya çalışarak........kötükedihüso
sonuç onun için hüsran olsada ilk günde sonrasındaki günlerimizde zaten buna yakın geçti......:1no2:
ağla ağla kalk yemek yemeğe çalış sonra yine ağla...akşamları dışarıya falan çıkıyorduk bide sıkıntıdanmıdır nedir her yerim uçuk olduydu...
şiş suratla ve yara bere halimle fantaziden de çıkmış vaziyetteydim
ilk günle beraber ilk on gün günüm çok barbattı :çok üzgünüm:
sonrasında beş seneyi tamamladık şimdi
canım kocam beni idare etmesini her zaman takdir ederim,karısının güzeli :1hug:

Son düzenleme:
düğünümüz bitti evimize geldik ve bir kez daha gelinliğimle dans etmek istedim ben eşimle gözgöze bir kez daha dans ettik sonra saçlarımdaki tokalarımı söktü tabi zor oldu biraz ama :) ve önce duş aldık ilk namazımızı kıldık mutfağa bir girdim canım kayınvalidem öyle güzel bir sofra hazırlamışki masada şarabımız bile vardı biraz yedik içtik sonra yatağımıza:) çok güzel bir geceydi ertesi gün iki aileyide ziyaret ettikten sonra balayı için yola çıktık

kusura bakma canım namaz kılıp içkimi içtin arkasından çok tezat geldi bana anlayamadımda:1no2: :1shok: :1no2: :1shok:

firstday anlatamadım ama aynı şeyler benimde başıma geldi ne yazıkki,olmadı sonra bir daha felan kızlar ne korkunç şeyler bunlar ya,keşke eşimi hiç uyandırmasaydım demiştim biara
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey korkunç değilmiş aslında değil mii.ben de tam 2 hafta kaçtım...bilsem yaparmıydım kaçar mıydım hiç:bbo::bbo:

Biz düğünden önce eşim beni 5 merdiven kucağındA çıkardı
geldik eve
yanımızda arkaşlarımız vardı
ben gelinliğimi çıkarttım sözde alınan abiye beyaz takımımı giydim
ve hep beraber piyerlotiye yemeğe gittik
floryaya gittük sahilde gezdik felan feşman
sonracıma eve geldük :içelim:
meğersem bizim koca karılar yemekler hazırlamış koymuş.heç birini yiyemedik ne yemekler vardı ama
neyse
sonrası zaten allah kerim aynen söyle oldu
:1hug::jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile :sm_cool: :-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

ay ay ne günlerdi keşke bidaha yaşayabilsem o heycan o mutluluk ne güzeldi

ne için agliyordun surekli anlayamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kusura bakma canım namaz kılıp içkimi içtin arkasından çok tezat geldi bana anlayamadımda:1no2: :1shok: :1no2: :1shok:

bize ne canım, herkes istedigini yapar, simdi burda inanclari mi sorgulayacagiz oturup, konu dine gelirse simdi cok tartisma cikar konum kapatilir lutfen :Saruboceq:

evlendikten sonra surekli aglama olayini anlayamadım yalniz ben ya
bi de kafani yataktan uzatip yattigin yerden ne cikarttin onu da anlayamadım :1shok:

ben şöle bişi duydum " evliligin ilk günü ne yaparsan tüm evlilik öle geçermiş "
yengem bana o gün bişi yapma yat demişti :)

ay çok tatlısınız kızlar,yazılanları takip ediyordumda...bizde bugün eşimle o ilk gece hakkında konuşmuştuk

kusura bakma ama komik geldi bana
ne var yani evde bisey yoksa, kaynanan almasin nolcak, paraniz mi yoktu anlamadim yani
ne guzel iste esinle birlikte ilk alisverisimi yapiyorum diye sevinmez mi insan

ya siz boyle yaptiysaniz adamlar yazik ilk gunden evlilikten tirsmistir yani

bende bir şeysöyleyim bari bu konuda ...annem bana sıkı sıkı tembih etmişti.ilk gece yaptınız yaptınız,yapamazsanız bir daha kolay kolay yapamazsınz demişti

bizde yollardaydık
ama güzeldi o günlerin heycanı bambaşka
nede olsa hayatta bir defa yaşanacak
istanbula gitti ordanda gerdek gecemiz için büyük adaya gittik harika bir balayıydı
yani 1 gece kaldık 2 gün gezdik oh mis gibi hava harikaydı
eşim hala gidelim der hep gerçi daha 1,5 senelik evliyiz :)

yazılanlara şöle bi göz gezdirdim de güzelmiş ya herseye ragmen :)

inş biz bekarlar da bi gün buraya bişiler yazabiliriz sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…