evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde malüm geç kalktık bütün gün evdeydik oyalanıcak bişeyler bulmuştuk:jeyyar:

Gul o zaman arkadasim
Sana komik gelebilir belki ama bunun tabiki detaylari vardi...daha once yapilan, soylenen sozler vardi ama hepsini anlatmak istemedim.
evlenen, yada bu yoldan geçen anlamistir demek istedigimi
Allaha sukur, çalisan biriyim, kimseye muhtaç degilim
Onun alacagi ekmege de muhatç degilim. Rabbim ettirmesin de
benim anlatmak istedigim baskaydi
Beni enayi yerine koyup, bana oyunlar oynayip yuvami bozmak isteyen kadin, ailemi enayi yerine koyan kadinin yaptigi bir terbiyesizlikti bu yine.
ben hiç gulemedim bu olaya
ama sana iyi kahkahalar canim

canım takma kafana
arkadaş seni anliyamamış
ben seni gayet iyi anladım
tabiki ekmek,reçel mevzusu değil konu
verilen sözler yerine getirilmemiş, gerektiği kadar hasasiyet ve değer gösterilmemiş
boşver canım herkes ektiğini biçer unutma
kimseye hakkettiğinden fazla değer verme yeter :1hug:

gece dört gibi yatmıştık ertesi gün akşama kalkmıştık..süprizzzzz cebimi açtım halam kuzenler aradı kocişim bakkala gitmişti o sırada ağlıodum gamyoncuiremsu

canım yanlış anlamış arkadaş princcessin dediği gibi,canım inşallah eşinle ömür boyu mutlu olursun, arkadaşım o yaptıklarından utansın,siz mutlu olun gerisi yalan,en iyilerini layıksın :lepi:
firsday arkadaşım ne yalan söyleyeyim ben hala alışamadım senağlama
inşallah en kısa zamanda bende alışırım senağlama

ya cok sekersın ya.. Cok guzel ıfade etmıssın eve geldıkten sonrasını :)

ay anlatasım geldi valla kızlar..kaydirigubbakcemile3

bizide akşam 9 gibi falan eve bıraktılar.. görümcem eltim falan öyle güzel romantik bi sofra kurdularki bize.. yemekler tatlılar meyveler..kuruyemişler... tabi heyecandan acıkan kim...

onlar gitti.. eşim yarım saat topuzumu çözmeye uğraştı..şakkıdı sonra güzel bi duş...namazlarımızı kılzdık duamızı ettik.... sonra biraz çerez falan yedik...ayrıntıya girmeyim akşam 10 dan gece 3 e kadar malum işi yapabilmek için büyük uğraşlar verdik... eşim artık umudunu kaybetmişti yatalım aşkım boşver dinlenelim dedi ama olmaz dedim inada bindim olacak başka yolu yok dedim... gece 3 te allahımıza bin şükür kazasız belasız çıktık işin içinden :1shok:... tabi bütün düğün telaşı şu bu bahanesi oldu duygulandım bi güzel ağladım...senağlama

sabah erkenden uyandım eşim beni izliyordu bi yandanda ağlıyordu... neden ağlıyosun dedim.. ' senin canını acıttığım için,kıyamam ben sana ' dedi... ayyy o an o kadar masumdu ki kızlar anlatamam.:asigim:

kahvaltı ettik.. saolsunm hakkını yemeyim kayınvalidem buzdolabını erzak dolabını ve deterjanlarımı en ince ayrıntısına kadar almış koymuş.. bi güzel kahvaltı yaptık.. sonra eşim bşladı hadi annemlere gidelim demeye..klava: öğlene kadar zor sabrettim ısrarlarına dayanamadım gittik.. akşama kadar annesigille alışveriş merkezlerini gezdik....

işte o gün anladım anyayı konyayı.. :1shok: kocamın annesine olan düşkünlüğünü kafam dankkkkkkkkkkkkkk ettiş ama malesef çok geçti artık.. sonrasındaki bütün günler halada hergün annesigile gideriz.. annesiz bişi yapamayız...

Biz düğün gecesi direk evimize geldik,tabi 3 saat yol sürdü.. E gece tokaları cıkar,duş muş al derken sabah 5 olmustu.Neysem sabah bi uyandım içim buruldu bir anda,gözlerımden birden yaşlar tane tane düşmeye başladı,çünkü o heycan dolu düğün gününü iple cekiş bitmişti.. Kendi kendime galiba ben yapamayacağım dedim içimden,bir anlık korktum evlilikten ama sonra sıcak bir el elimi tuttu, yani eşim uyanmıstı..Kıyamam bebeğime ben dedi,biraz konusturdu beni, rahatlattı saolsun canım kocacım..Kalktık beraber kahvaltımızı hazırladık(annemler herseyımızı o gece yanımıza koymuslardı) Tabi apartmanda da cıt yok,yenı gelın varya kapımın önunde bile fıs fıs konusuyolardı :) Ilk gun dedık cıkmayalım dısarı ve bizde cektıgımız özlemın acısını cıkartarak aksama kadar sarılıp tv ızledık..

dolapta sadece kaynanamın düğün akşamı getirdiği pilavla tavuk olduğu için kahvaltıda eşim tavukları yedi ben hiçbişey yememiştim......öğleden sonra alışverişe gittik...sonra evin eksikleriyle uğraştık çünkü düğüne 15 gün kala evi tutmuştuk bisürü eksik vardı...
2. günüde mobilyaların taksitini vermeye gittik..3. günü fotoğraf stüdyosuna resimleri almaya gittik..
ne kadar romantik dimi?

Kıyamam sana ben yaa,yazık sana..

dugun sabahı saat 8de kıraladıgımız arabayı gerı ne zaman getırceksınız dıye bır telefona uyandık.. oteldeydık.. hersey cok guzel olmasına ragmen bızım tadını cıkaracak vaktımız yoktu.. 1 saatın icinde 3kez arayıp arabayı sordular.

ben kuaföre gıttım.. eşim arabayı teslım etmeye gıttı.. kuaforden cıkınca eşim beni kuyumcuya göturup yuzuk aldı..

oradan annemlere gıttık.. 2gece annemlerde kaldık.. sonrasında ver elını istanbul.. evım savas meydanı gıbıydı.. ama bız balayı icin kendı evımde bırgun bıle kalmadan kayınbıraderımın unıversıteye kaydı icin marasa dönduk.. ve ben daha 3 gunluk gelindım.. ellerım ayaklarım kınalıydı..

marasta da sadece 3 saat durup tekrar ver elını istanbul... ama yalnız degıl 3 kısı dönduk.. kayınbıraderımde sonrakı 20 gun bızde kaldı..

acayıp romantıkmiş yaww..

benim baya hoş tu aslında benim ailem sehirdısında yaşadıgı için düğün günü bir arkadaşımda kaldılar allah razı olsun kızdan onlara bebek gibi baktı biz eve geldik sat 3,5 gibi yattık gelen telgrafları oku çiçkelre bak kahve iç duş al falan geç yattık sabah da ailem bizim evden cıkmazmızla eve geleceklerdi eşyalarının cogu bizdeydi çünkü bizde 10 gibi sabah bayı için yolaçıktık 2 gibi vardık ondan sonr aherşey harikaydı yemek yedik denize havuza girdik o işide balayında yaptık sakin ve dinlenmiş olarak

ay ne hoşşşş ağladıı ne güzel merhametli dimek canım kocanın burcu ne koç mu?

dugunum olan ulkenin kurtulus bayramindan bir gun ønce dugunum oldu ertesi gun kurtulus bayramiydi yani =)carsi civil civil.. tum gun carsida gezdik tozduk aksmda cok guzel bi yemek yedik evimize geri geldik..

nikahtan sonra yemekti clubtü zarttı zurttu derken sabah 6 da eve gitmiştik tabi ben pert ayaklarımın üstüne basamıyorum
akşama kadar uyuyup saat 5-6 gibi uyanıp markete alışverişe gitmiştik :asigim:

ılk gunumuzde ogleye kadar yataktan cıkmadık cok yorulmustuk (dugun telası ve şu malum ış)
kahvaltı ıstedık oday bır guzel kahvaltı yaptıktan sonra alıs verıs yaptık bana kıyafetler aldı kocacım sagolsun aksamda aıleler zıyaret edıldı ertesı gunu sabah erkenden balayına uctuk
tatılımızınsırf 2 gunu uyuduk sacede yemek ıcın cıktık odadan dugunumuzu kımseden destek almadan ıkımız yaptıgımız ıcın cok yorulmustuk ruhen ve bedenen 2 gun dınlendıkten sonra gezdık eglendık
cok guzel gunlerdı yaaaaaa

ay cnm ya:)) benim de şimdi geldi aklıma digiturkçüler geldi o gün,elektrikçi geldi evin eksiği bitmedi ki
pazar düğün oldu çarş balayına gittik maldivlere, düğünden daha heyecanlıydık balayını beklerken sanki

kendi evimizde güzel bi masa hazırlamıslar arkadaslarım.oturduk onları yemeye calıstık.sonra hooooopp yatmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…