Ay kıyamam ben sana senağlamasenağlamasenağlama
Ne güzel anlatmışsın valla yanında olup sarılasım geldi sana ŞenizŞenizŞeniz
kusura bakma ama komik geldi bana
ne var yani evde bisey yoksa, kaynanan almasin nolcak, paraniz mi yoktu anlamadim yani
ne guzel iste esinle birlikte ilk alisverisimi yapiyorum diye sevinmez mi insan
ya siz boyle yaptiysaniz adamlar yazik ilk gunden evlilikten tirsmistir yani
Gul o zaman arkadasim
Sana komik gelebilir belki ama bunun tabiki detaylari vardi...daha once yapilan, soylenen sozler vardi ama hepsini anlatmak istemedim.
evlenen, yada bu yoldan geçen anlamistir demek istedigimi
Allaha sukur, çalisan biriyim, kimseye muhtaç degilim
Onun alacagi ekmege de muhatç degilim. Rabbim ettirmesin de
benim anlatmak istedigim baskaydi
Beni enayi yerine koyup, bana oyunlar oynayip yuvami bozmak isteyen kadin, ailemi enayi yerine koyan kadinin yaptigi bir terbiyesizlikti bu yine.
ben hiç gulemedim bu olaya
ama sana iyi kahkahalar canim
Biz düğünden önce eşim beni 5 merdiven kucağındA çıkardı
geldik eve
yanımızda arkaşlarımız vardı
ben gelinliğimi çıkarttım sözde alınan abiye beyaz takımımı giydim
ve hep beraber piyerlotiye yemeğe gittik
floryaya gittük sahilde gezdik felan feşman
sonracıma eve geldük :içelim:
meğersem bizim koca karılar yemekler hazırlamış koymuş.heç birini yiyemedik ne yemekler vardı ama
neyse
sonrası zaten allah kerim aynen söyle oldu
:1hug::jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile :sm_cool: :-tatlicadiarzu-mirmirmirmir
ay ay ne günlerdi keşke bidaha yaşayabilsem o heycan o mutluluk ne güzeldi
bencede be güzelim bazen yaşlı insanlara tahammül zor oluyor ama napalım
dolapta sadece kaynanamın düğün akşamı getirdiği pilavla tavuk olduğu için kahvaltıda eşim tavukları yedi ben hiçbişey yememiştim......öğleden sonra alışverişe gittik...sonra evin eksikleriyle uğraştık çünkü düğüne 15 gün kala evi tutmuştuk bisürü eksik vardı...
2. günüde mobilyaların taksitini vermeye gittik..3. günü fotoğraf stüdyosuna resimleri almaya gittik..
ne kadar romantik dimi?
ay anlatasım geldi valla kızlar..kaydirigubbakcemile3
bizide akşam 9 gibi falan eve bıraktılar.. görümcem eltim falan öyle güzel romantik bi sofra kurdularki bize.. yemekler tatlılar meyveler..kuruyemişler... tabi heyecandan acıkan kim...
onlar gitti.. eşim yarım saat topuzumu çözmeye uğraştı..şakkıdı sonra güzel bi duş...namazlarımızı kılzdık duamızı ettik.... sonra biraz çerez falan yedik...ayrıntıya girmeyim akşam 10 dan gece 3 e kadar malum işi yapabilmek için büyük uğraşlar verdik...eşim artık umudunu kaybetmişti yatalım aşkım boşver dinlenelim dedi ama olmaz dedim inada bindim olacak başka yolu yok dedim... gece 3 te allahımıza bin şükür kazasız belasız çıktık işin içinden :1shok:... tabi bütün düğün telaşı şu bu bahanesi oldu duygulandım bi güzel ağladım...senağlama
sabah erkenden uyandım eşim beni izliyordu bi yandanda ağlıyordu... neden ağlıyosun dedim.. ' senin canını acıttığım için,kıyamam ben sana ' dedi... ayyy o an o kadar masumdu ki kızlar anlatamam.:asigim:
kahvaltı ettik.. saolsunm hakkını yemeyim kayınvalidem buzdolabını erzak dolabını ve deterjanlarımı en ince ayrıntısına kadar almış koymuş.. bi güzel kahvaltı yaptık.. sonra eşim bşladı hadi annemlere gidelim demeye..klava: öğlene kadar zor sabrettim ısrarlarına dayanamadım gittik.. akşama kadar annesigille alışveriş merkezlerini gezdik....
işte o gün anladım anyayı konyayı.. :1shok: kocamın annesine olan düşkünlüğünü kafam dankkkkkkkkkkkkkk ettiş ama malesef çok geçti artık.. sonrasındaki bütün günler halada hergün annesigile gideriz.. annesiz bişi yapamayız...
ay cnm ya:)) benim de şimdi geldi aklıma digiturkçüler geldi o gün,elektrikçi geldi evin eksiği bitmedi kidolapta sadece kaynanamın düğün akşamı getirdiği pilavla tavuk olduğu için kahvaltıda eşim tavukları yedi ben hiçbişey yememiştim......öğleden sonra alışverişe gittik...sonra evin eksikleriyle uğraştık çünkü düğüne 15 gün kala evi tutmuştuk bisürü eksik vardı...
2. günüde mobilyaların taksitini vermeye gittik..3. günü fotoğraf stüdyosuna resimleri almaya gittik..
ne kadar romantik dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?