evliliğinizin ilk günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimseçiklere görünmemek için sabah 7de kalkıp balayı için yola çıkmıştık.

ahh ah ne güzel günlerdi o günler.sanki uzun yıllar evliymişim gibi oldu..beş ay olacak.ama..kaydirigubbakcemile2salondan çıktık.bigüzel evimize geldik.imam nikahı falan.namaz kıldık.bigüzel uyuduk.:asigim::asigim:yarıntısı günü bigüzel kahvaltımızı ettik.,sonrada bi turizm acentasında balayına nereye gitceğimize karar verdik.sonrasında ver elini bodrum..

ne için agliyordun surekli anlayamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu kadar şaşırmanı da ben anlamadım neyse
hayatımda ilk kez ailemden ayrıldığım için tatlım 29 yasına kadar diplerindeydim devamlıda ondan.....

kusura bakma canım namaz kılıp içkimi içtin arkasından çok tezat geldi bana anlayamadımda:1no2: :1shok: :1no2: :1shok:

valla evet canım ilk namazı kıldık mutfağa bile uğramamıştık ondan önce çünkü biliosunuzdur gelin ve damat o namazda neye dua ederse o olur. o gecenin hatırına içtik yalanmı sölim yani :icecream:

polyanna gibi yani

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm ben kendi evinde sandım pardon o zaman

sizde o geceyi otelde geçirseydiniz canım?
bizim evimizde farklı biyerde oldu için düğünden sonra direk otele gitmiş

sizde o geceyi otelde geçirseydiniz canım?
bizim evimizde farklı biyerde oldu için düğünden sonra direk otele gitmiş
ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde

ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde

sen evlendigin gun kendini gelin olarak ozel bi yere koymussun ama demek ki kaynanan seni oyle gormemis, gitsin alsin ekmek demis ozel muamele yapmamis...bence cok ta takma

düğün, kalacaginiz evden ayri bi sehirde olmussa is zor o zaman...otele falan gitmek zorundasin

çok haklısın canım
terbiyesizlik etmiş resmen
boşver canım sende ona göre davran

sen evlendigin gun kendini gelin olarak ozel bi yere koymussun ama demek ki kaynanan seni oyle gormemis, gitsin alsin ekmek demis ozel muamele yapmamis...bence cok ta takma
bencede be güzelim bazen yaşlı insanlara tahammül zor oluyor ama napalım

çok komikti:)) bütün düğün takılarını önümüze serdik tek tek kayıt tuttuk bankaya götürdük çok eğlenmiştim ya süperdi

bana evlilik falan cok uzak o yuzden bazi seyler tuhaf gelebiliyo
mesela aglamak...zaten sevdigin insanla yeni hayata baslicaksin, e tabi bir de ben yillardir ailemle yasamiyorum,o yuzden anlamiyo olabilirim
anne kucagindan koca kucagina atlayinca zor oluyordur tabi

biz annmele arkadaş gibiydik evlenmde aynı şehirde olmımıza aramızda 40 dkklık olmasına ramen o düğün o takı merasimi insanı cok etkiliyo bi şeğişik oluyo için ne bilim kalbine bi ağırlık biniyo gözlerinden yaş süzülüyo bişileri geride bırakıyosun tanısan bile haytının geri kalanınına el insanının sokuyosun ama insan alışıyo valla simdik bekarlğımdan daha rahatım eşim beni hiç sıkmaz karışmaz ne desm iki etmez allah razı olsun suraya gidebilirmiyim aşkım desem tabi bitanem sormana gerek yok der ama ben yinede ona saygım gereği sormak isterim birazda karekter meselesi her yaptımı eşimle paylaşıır ona naltıırm :içelim:

bizim ilk günümüzde malum geç kalktık kayınvalidemi gidicez tabi biz öğlende geliriz ya dedik ama saatt ikindi olmuştu . kayın valideme gittik ne dese beğenirsiniz.. neden bu kadar geç kaldınızki :bbo: .... elinin köründen akşam çok işim vardı gecede uyayamadım nedense bilmiyorum demek vardıda hadi dedim edebimi bozmayayım.. öle işte akşam oldu ve eve geldik....

Sabah kalkip kahvalti hazirladim, yedik ve gittik yattik bi daha oglene kadar uykusuzduk..ogle vakti kayinvalidemler geldi, sonra bohca verdik gorumcemlere ve kayinlarima. Sonra evdeydik cikmadik, ertesi gun balayina hazirlik...altinlari bilezikleri biz dugun gecesi saydik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…