inşallah her şeye rağmen çok romantik çok güzel.....her şeye rağmen dememin nedeni...hani varya acısı tatlısı...anladınız siz onu:jeyyar::jeyyar:inş biz bekarlar da bi gün buraya bişiler yazabiliriz sırnaşık şey
inş biz bekarlar da bi gün buraya bişiler yazabiliriz sırnaşık şey
ne için agliyordun surekli anlayamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kusura bakma canım namaz kılıp içkimi içtin arkasından çok tezat geldi bana anlayamadımda:1no2: :1shok: :1no2: :1shok:
kusura bakma ama komik geldi bana
ne var yani evde bisey yoksa, kaynanan almasin nolcak, paraniz mi yoktu anlamadim yani
ne guzel iste esinle birlikte ilk alisverisimi yapiyorum diye sevinmez mi insan
ya siz boyle yaptiysaniz adamlar yazik ilk gunden evlilikten tirsmistir yani
BELLİKİ SENİN BAŞINA BÖÖLE BİŞİ GELMEMİŞ.
Benimde düğünüm oturacağımız evden farklı bi şehirde oldu ve ilk gecemizi kayınvalidemin evinde geçirecektik. (onlar başka bi yerde tabi)
bana düğün bitipte evlerine giderken kadın evde bişi yok ekmek alında gidin kızım dedi. eve gittim pis temizlenmemiş bi ev. bu ne demekti yaa. bu ne değer vermemek ve değersiz hissettirmek kendini. hiç kendimi gelin gibi hissedemedim. 3 yıl geçti hala unutamıyorum ve aklıma gelince kadından nefret ediyorum. aah ah o gün annemin evine geri gitmeliymişim tepki olsun diye.
olay bu derece önemli yani
BELLİKİ SENİN BAŞINA BÖÖLE BİŞİ GELMEMİŞ.
Benimde düğünüm oturacağımız evden farklı bi şehirde oldu ve ilk gecemizi kayınvalidemin evinde geçirecektik. (onlar başka bi yerde tabi)
bana düğün bitipte evlerine giderken kadın evde bişi yok ekmek alında gidin kızım dedi. eve gittim pis temizlenmemiş bi ev. bu ne demekti yaa. bu ne değer vermemek ve değersiz hissettirmek kendini. hiç kendimi gelin gibi hissedemedim. 3 yıl geçti hala unutamıyorum ve aklıma gelince kadından nefret ediyorum. aah ah o gün annemin evine geri gitmeliymişim tepki olsun diye.
olay bu derece önemli yani
ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemdesizde o geceyi otelde geçirseydiniz canım?
bizim evimizde farklı biyerde oldu için düğünden sonra direk otele gitmiş
zaten ben başka bi kişiyim. ilk sayfalarda evlerine gidip alışveriş yapılmayan başka bi arkadaşhmm ben kendi evinde sandım pardon o zaman
ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde
ah salak kafam işte. her şeye evet dediydim. şimdi o kadar pişmanımki bazı şeyler için. ama ben o kadını nası anne yerine koyayım siz söyleyin. bana ekmek al git dedi yaa ilk gecemde
bencede be güzelim bazen yaşlı insanlara tahammül zor oluyor ama napalımsen evlendigin gun kendini gelin olarak ozel bi yere koymussun ama demek ki kaynanan seni oyle gormemis, gitsin alsin ekmek demis ozel muamele yapmamis...bence cok ta takma
bana evlilik falan cok uzak o yuzden bazi seyler tuhaf gelebiliyo
mesela aglamak...zaten sevdigin insanla yeni hayata baslicaksin, e tabi bir de ben yillardir ailemle yasamiyorum,o yuzden anlamiyo olabilirim
anne kucagindan koca kucagina atlayinca zor oluyordur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?