- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi çikolatagelin
-
ben de nacizane bi şey sölemek isterm..evet kadınlar biraz daha yumuşak ve ağır başlı olmalı sanırım;erkekler bize göre daha fevri..bir de dua etmek var bence..allahım kalplerimizi birbirimize ısındırsın diye..sonuçta kalpler onun elinde..dilediğine sevdirir dilediğine nefret ettirir..sevgiyi de o verir..biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra gerisi allaha kalmıştır bence..
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. dua her zaman lazım. Allah yuvalarınızda ağzının tadını bozmasın
sayfaların hepsini okudum. hepsi iyi güzelde neden hep biz....neden onlar için birşeyler yapmak zorundayız sürekli , neden hep ben vermek zorundayım. vermek için birazda almam gerekmiyor mu. aman şunu severler aman şuna kızarlar.
biz kadınlar huzursuzluk çıkmasın iyi geçinelim derken hep veriyoruz bi bakmışızki almayı unutmuşuz. sonra bi bakmışsınki hayal kırıklıkları yerine getirilmeyen beklentiler sona kala kalıyorsun.
yok kardeşim ne kadar alırsan o kadar vereceksin.
ben hep iyi giden evliliklerde kadın verdiği için karşılık alıyo derim. hiç bi zaman erkek verdiği için kadında vermez. yani herşey kadında biter ama çok saçma. haa bunun sebebi kim yine biziz o da ayrı mesele
dikkatli bakarsak kocalarda fedakarlık yapıyor.
mesela eşim kızmıyım sinirlenmiyim diye herşeyi alttan alır. üzülüp surat asmıyım diye neredeyse herşeye tamam der. rahatsız olacağım hiç bişiyi yapmaz. genelde elinde bir çikolata yada sevdiğim bişeyi alırda gelir. 2 saatte bir arar neler yapıyorsun diye aramassa ben ararım
et yemeklerini sevmem hiç bir zaman al yap diye ısrar etmez. şuan çalışmıyorum para isteyip sıkılmıyım diye hergün cüzdanımı kontrol eder. neredeyse herşeyde son sözü ben söylerim:) yoksa su tabancam var yatakta ıslatırım. çocukça şakalarıma bile güler geçer
her zaman benim ailemi önde tutar ne zaman eşimin ailesine gidiyorsak benim ailemi de götürür. ne plan yaparsa benim ailemide katar. çok hassastır.
ama bende onu el üstünde tutarım sabah çoraplarını giydirirm. sürekli giyinip soyunmasına yardım ederim bebekler gibi ilgilenirim. o da bana hergün kahvaltı yaptırır eliyle yedirir.karşılıklıdır herşey
örneklerde bulamıyorum ama sizde eşinizin davranışlarına şöyle bir gözlemleseniz o da siz üzülmeyin diye yada mutlu olun diye bir çok şeye dikkat ediyordur.
a.s.
maşallah canım, mutluluğunuz daim olsun
dikkatli bakarsak kocalarda fedakarlık yapıyor.
mesela eşim kızmıyım sinirlenmiyim diye herşeyi alttan alır. üzülüp surat asmıyım diye neredeyse herşeye tamam der. rahatsız olacağım hiç bişiyi yapmaz. genelde elinde bir çikolata yada sevdiğim bişeyi alırda gelir. 2 saatte bir arar neler yapıyorsun diye aramassa ben ararım
et yemeklerini sevmem hiç bir zaman al yap diye ısrar etmez. şuan çalışmıyorum para isteyip sıkılmıyım diye hergün cüzdanımı kontrol eder. neredeyse herşeyde son sözü ben söylerim:) yoksa su tabancam var yatakta ıslatırım. çocukça şakalarıma bile güler geçer
her zaman benim ailemi önde tutar ne zaman eşimin ailesine gidiyorsak benim ailemi de götürür. ne plan yaparsa benim ailemide katar. çok hassastır.
ama bende onu el üstünde tutarım sabah çoraplarını giydirirm. sürekli giyinip soyunmasına yardım ederim bebekler gibi ilgilenirim. o da bana hergün kahvaltı yaptırır eliyle yedirir.karşılıklıdır herşey
örneklerde bulamıyorum ama sizde eşinizin davranışlarına şöyle bir gözlemleseniz o da siz üzülmeyin diye yada mutlu olun diye bir çok şeye dikkat ediyordur.
a.s.
MAŞALLAH CNM YAAA
SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
BENCEDE GENELDE SON SÖZ KADINDA OLMALI
VE HERŞEY KARŞILIKLI OLUYOR
BİZDEDE KARŞILIKLI BEN NAPARSAM ONUN İÇİN O DA BANA AYNISINI YAPMAYA ÇALIŞIYOR TABİ HERKES BÖLE YAPAMAZ BUNU
NE MUTLU SİZE
TABİ BİZEDE :lepi:
ya arkadaşlar benim bi zaafım var sinirlendiğim zaman çok yüksek sesle konuşuyorum
eşim bundan nefret ediyo ama bendeki de alışkanlık iştee..
herseferinde uyarıyo sonra o da sinirleniyo ben haklıysam bile haksız konumuna düşüyorum
bunu nası yenicem yaa
çok kavga eder olduk son günlerdee
sen iyiysen herşey iyi...uyumluysan sorun yok..biraz konuş eleştir hemen horoz oluyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?