Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

kızlar ben yeni bir nokta daha buldum kaydirigubbakcemile3
eğer bişey almak istiyoranız
onu eşinizle beraberken almayın illa ne gerek var boşver sona al vs diyolar mafoldumben
en iyisi yanlızken alın şirinlikle gösterin o zaten kabul eder :lepi:
tabi istisnalar hariç

ben de nacizane bi şey sölemek isterm..evet kadınlar biraz daha yumuşak ve ağır başlı olmalı sanırım;erkekler bize göre daha fevri..bir de dua etmek var bence..allahım kalplerimizi birbirimize ısındırsın diye..sonuçta kalpler onun elinde..dilediğine sevdirir dilediğine nefret ettirir..sevgiyi de o verir..biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra gerisi allaha kalmıştır bence..

verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. dua her zaman lazım. Allah yuvalarınızda ağzının tadını bozmasın

Eşinizden çok fazla şey beklemeyeceksiniz. beklentileriniz ne kadar çok ise hayal kırıklıklarınızda o kadar çok olur. heeerşeyden önce saygı. saygınızı yitirmeyeceksiniz ve konuşmasını birbirinizi anlamasını ve tek hayatı iki ayrı bedende bir bütün olarak yaşamasını bileceksiniz.
daha neler neler .....

sayfaların hepsini okudum. hepsi iyi güzelde neden hep biz....neden onlar için birşeyler yapmak zorundayız sürekli , neden hep ben vermek zorundayım. vermek için birazda almam gerekmiyor mu. aman şunu severler aman şuna kızarlar.
biz kadınlar huzursuzluk çıkmasın iyi geçinelim derken hep veriyoruz bi bakmışızki almayı unutmuşuz. sonra bi bakmışsınki hayal kırıklıkları yerine getirilmeyen beklentiler sona kala kalıyorsun.
yok kardeşim ne kadar alırsan o kadar vereceksin.

ben hep iyi giden evliliklerde kadın verdiği için karşılık alıyo derim. hiç bi zaman erkek verdiği için kadında vermez. yani herşey kadında biter ama çok saçma. haa bunun sebebi kim yine biziz o da ayrı mesele

kacan kovalanır metodu da etkilidir.. tecrübe ettigime göre sen üstüne gidersen kendını cekıuyor sen cekımser kalırsan o da adım atıyor.

dikkatli bakarsak kocalarda fedakarlık yapıyor.

mesela eşim kızmıyım sinirlenmiyim diye herşeyi alttan alır. üzülüp surat asmıyım diye neredeyse herşeye tamam der. rahatsız olacağım hiç bişiyi yapmaz. genelde elinde bir çikolata yada sevdiğim bişeyi alırda gelir. 2 saatte bir arar neler yapıyorsun diye aramassa ben ararım
et yemeklerini sevmem hiç bir zaman al yap diye ısrar etmez. şuan çalışmıyorum para isteyip sıkılmıyım diye hergün cüzdanımı kontrol eder. neredeyse herşeyde son sözü ben söylerim:) yoksa su tabancam var yatakta ıslatırım. çocukça şakalarıma bile güler geçer
her zaman benim ailemi önde tutar ne zaman eşimin ailesine gidiyorsak benim ailemi de götürür. ne plan yaparsa benim ailemide katar. çok hassastır.
ama bende onu el üstünde tutarım sabah çoraplarını giydirirm. sürekli giyinip soyunmasına yardım ederim bebekler gibi ilgilenirim. o da bana hergün kahvaltı yaptırır eliyle yedirir.karşılıklıdır herşey
örneklerde bulamıyorum ama sizde eşinizin davranışlarına şöyle bir gözlemleseniz o da siz üzülmeyin diye yada mutlu olun diye bir çok şeye dikkat ediyordur.
a.s.

maşallah canım, mutluluğunuz daim olsun

MAŞALLAH CNM YAAA
SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
BENCEDE GENELDE SON SÖZ KADINDA OLMALI
VE HERŞEY KARŞILIKLI OLUYOR
BİZDEDE KARŞILIKLI BEN NAPARSAM ONUN İÇİN O DA BANA AYNISINI YAPMAYA ÇALIŞIYOR TABİ HERKES BÖLE YAPAMAZ BUNU
NE MUTLU SİZE
TABİ BİZEDE :lepi:

evet canım hakikaten n mutlu bize. inşallah hep böyle kalırlar. inşallah tüm kocalar eşlerinn istediği hayalindeki gibi bir erkek olurlar.

Evet vaaar

1.Kaynanayla görümceyle muhattap olup kavga etmemek, onlara hak verip onlari dinliyormus gibi yapip bildigini okumak.

2.Evliligin en basindan ipleri kocanin eline vermemek.

3.Kari-Koca arasinda gecen kavgayi ailelere yansitmamak, dert yanmak niyetinde dahi olsa onlara anlatmamak

daha aklima geldikce yazarim

tecrübeyle sabittir ki; biraz bencil olmak işe yarar...
ayrıca erkekler sacını herşeye süpürge eden kadınlardan da pek hoşlanmıyor...
kadın biraz eğlenceli,komik olmalı,
hayatı cok da ciddiye alıp adamı boğmamalı...
benim evliliğmde bunlar işliyor...
benim eşim cok sevmez öyle her daim süsü püsü...benim de evin içinde süslenesim gelmez zaten..
benim eğlenceli olmamı,rahatıma düşkünlüğümü,cırlak cırlak bağırmalarımı sever eşim...
rahatına düşkün bir çiftiz biz....

arkadaşım bende aynen sen gibiyim..eşim artık benden nefret ettiğini söyledi..ben çok sinirliyim psikolojik tedavi almayı düşünüyorum şimdi sen de düşün istersen..

Bu püf noktaları hep bilinir söylenir yazılır da amma uygulaması pek kolay olduğu söylenemez.
Eğer öyle olsaydı herkes püf noktasını uygular mutluuu mesut yaşardı...
Her evlilik ayrı , her çift apayrı ,her evlilikte yaşanan olaylar benzer ama kişilikler ,karakterler apayrı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…