- Konu Sahibi çikolatagelin
-
bende esime ismiyle cagirmam..bebeyim askim canim diye hitap ederim...bazen ona kirgin oldugum zaman ismiyle cagririm hemen alinir...oda bana gicik olsun diye ismimle cagrir sonra...ara sira yemek yaptigi zaman iyi olmazsa bile yerim söylemem güzel olmamis diye....
amann kızlar;söylenenlerin çoğu doğru evet.ama her zaman işe yaramadığı da bi gerçek.
bazen hoşlanmadığım bişey olduğunda bağırdım.sesimi yükselttim.kavgamı ettim.ama bişey değişmedi.
bu sefer üç maymun olayını deneyim dedim.aynı hoşlanmadığım mevzu tekrarlandı.sustum.hiçbişey olmamış gibi davrandım.yine bişey değişmedi.
nasıl davranmak lazım kocaya dediğini yaptırmak için ben bulamadım valla!kafamçokkarıştı
bu arada bu hoşlanmadığım mevzu;ailesine çzellikle kardeşine gereksiz yere para yedirmesi!!!klava:
nasıl davranacağımı biliyorum.Allah a havale ettim.kocamda dahil hepsini.:a015:
selam kızlar 1.5 yıllık evliyim hhamileyim eşim hep sıkıntısı oluğunda içine atar gene öle sıkıntısı var ama bana yansıtmıyo güya yansıtmıyo böle beni daha çok üzüyo ne oluyo anlamıyorum bi sıkıntısı var anlıyorum ama yokmuş gibi davranıyo ama eskisi gibi sıcak değil çatlıyorum yaaa sizce onun içindeki sıkıntıları nasıl öğrenebilirim soruyorum güzelece yok diyo üsteleyemiyorumm..ne yapmalıyım sizceeee
hamile olduğun için seni üzmek istemiyordur belki de, belki beni üzmemek için söylemiyorsun ama seni böyle görmek beni daha da üzüyor, derdine çözüm bulamam belki ama paylaşmak isterim hem sende anlatırsan rahatlarsın belki diye konuşabilirsin
benim gözlemim ailevi ya da maddi bişey olunca genelde erkekler içine atıyor
hamile olmadan da anlatmazdı hep şu psikoloji var ne gerek var anlatmama sonuçta iş sıkıntım yapabilecek bi şey yok gözüyle bakar yani işi evde paylaşmayı pek sevmezz hiç öyle gelipde iş yerinde şu oldu bu oldu anlatmaz bende hep söylerim anlatırsan bak yardımcı olamam ama sen rahatlamış olursun paylaştıkça azalır sıkıntılar derim içine atma kim kırılırsa kırılsın derim ama hiç anlatmaz içine atar içimde kalsın boşver derr...ne yapcam ben bu adamı başka bi şey yoktur dimii
canım benim eşim iş mevzuularını hep anlatır ama doğru söylüyosun benim arkadaşlarımda hep bundan şikayet ediyor yani kocalarının iş sıkıntılarını anlatmamasından, belkide haklılar mı ne, belkide işi işte bırakmak istiyorlar
belkide eşim benim işimden anlamaz ki anlatsam nolcak diye düşünüyorlar
sen kendini üzme canım, bak hamilesin üzülünce salgıladığın hormonlardan bebeğin etkileniyor
inşallah bu konuda deneyimi olan arkadaşlar vardır da faydalanabilirsin
bir defa hiç kimsenin aklıyla yola çıkma,bu bir reçete gibidir,birine yarayan ilaç diğerinde yan etki yapabilir....
hiç bir erkeğin huyu diğerine benzemez,reaksiyonlar huylar hep farklıdır....
evlilik bir ipte iki cambazın oynaasına benzer,hem yorucudur hem (bazen) zevkli.....
sabrınız gelişir,huylarınız değişir(ideallerinizde)
karşınızdaki adamı değiştirmeye çalışmayın yorulduğunuzla kalırsınız,zamanla her erkek karısının takdim ettiği hayatı yaşamaya mahkumdur zaten....:lepi:
çocuk bunlar yaa,hepsi çocuk gibi,çocukla konuşur gibi konuşacan bunu bilir bunu söylerim.
yoksa psikolojileri hemen bozuluyo ablası..
valla bu duymadım görmedim bilmiyorum olayı sadece hafif konularda olabilir, basit şeylerede dır dır etmemek lazım yoksa etttiğiniz dır dır etkisini kaybeder ve eşiniz sizi duymaz bile, arka plandaki radyo paraziti gibi algılar konuşmalarınızı
ama orta ölçekli ve ağır konularda 3 maymun oynanmaz bence yok ben illa oynıcam derseniz, ya panik atak olursuz ya depresyon ya mide ağrızı ya migren, bu hastalıkları uzatmak mümkün tabii
selam kızlar 1.5 yıllık evliyim hhamileyim eşim hep sıkıntısı oluğunda içine atar gene öle sıkıntısı var ama bana yansıtmıyo güya yansıtmıyo böle beni daha çok üzüyo ne oluyo anlamıyorum bi sıkıntısı var anlıyorum ama yokmuş gibi davranıyo ama eskisi gibi sıcak değil çatlıyorum yaaa sizce onun içindeki sıkıntıları nasıl öğrenebilirim soruyorum güzelece yok diyo üsteleyemiyorumm..ne yapmalıyım sizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?