Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. umarım bunlara gerek kalmaz. ben kendi hayatımdan alıntı yaptım aslında. belki hepsi aynı değildir.

Amin...
Poff,dilerim düşünceleriniz değişir,size bunları düşündüren adam değişir..
Umarım hepsi aynı değildiryasakkelime

kesinlikle hayır bırak ünlüyü normal birinede bakmaz o şekilde...adam her yönüyle süper bi eksiği özel günleri bazen atlaması....etrafta parmakla gösterilen bir çifttiz..................

aşık olmadan , sırf mantığınıza uyduğu için evlenmeyin...
birbirinize tamamen teslim olun... birbirinizle savaşmayın...değiştirmeye çalışmayın...
sabah uyandığınızla güzel sözlerle başlayın güne......
affedici olun...eleştirmeyin...
küsmeyin... nasılsa barışacaksınız... mesafeli olun biraz ama küsmeyin sürekli..
birbirinize saygı duyun...
...

bir defa hiç kimsenin aklıyla yola çıkma,bu bir reçete gibidir,birine yarayan ilaç diğerinde yan etki yapabilir....
hiç bir erkeğin huyu diğerine benzemez,reaksiyonlar huylar hep farklıdır....
evlilik bir ipte iki cambazın oynaasına benzer,hem yorucudur hem (bazen) zevkli.....
sabrınız gelişir,huylarınız değişir(ideallerinizde)
karşınızdaki adamı değiştirmeye çalışmayın yorulduğunuzla kalırsınız,zamanla her erkek karısının takdim ettiği hayatı yaşamaya mahkumdur zaten....:lepi:

içinizden geldiği gibi sevin, sevilin, sevilmeyi bilin.
size yapılmasından hoşlanmadığınız şeyleri yapmayın,
kızgınlık anında hiddetle herşeyi yapabilirsiniz, yapmayın, yıkmak kolaydır ama yapmak zordur.
illa benim dediğim olacak diye diretmeyin, birlikte karar verin.
ha bi de annesini anne, babasını baba bilin. (işte ben bunu hala yapamıyorum.)
ipleri onun eline vermiycem gibi bir yarışa girişmeyin. ipin ucunu sizde kaçırırsınız.
ilişkiyi zedelemeden yürüyün gidin işte.

buda cok hosua gitti sağolun:hulya:

yatağa her gece elele kolkola girmeyi sarılıp uyumayı adet haline getirin. ve asla küs yada kavgalı uyumayın.

hepinizin soylediklerine katılıyorum.güzel şeyler söylemişşiniz bayanlar.baktınız çok sinirlisiniz biraz odadan çıkın onun ve kendınızın bıraz yanlız kalmanızı sağlayın az düşünün ve onun yanlız düşunmesini sağlıyın bakıcaksınızki daha mantıklı sınız o sinir anında birbirinizin kalbini kırmaktansa bunu deneyın çok faydasını görüceksiniz buna inanın.kavgasız ve mutlu yıllar herkeze:1hug::mymeka:vereliniortak opuyorumnanaktan

yaa bende tartışmayı illa didiklerim halledene kadar ama nişanlım mesajlaşmaya ara verelim der demek bu konuda hata yapıyorum tesekkurler

Adamına göre. Ben kocam evdeyken iş yapmam, pasaklı olmam, yemek yaptıktan sonra
elimi yüzümü yıkar üstümü değişirim. Bir kaç kere mutfağı silmeye kalktım adım kakılmışa
çıktı.
Sinirlenince sakin olmayı öğrendim. Ahh ahh annemin hakkını nasıl ödeyeceğim. Lise çağlarında bağırdık çağırdık. Şimdi kayınvalideye de bağır bakalım.
Yani evliliğin püf noktalarından en önemlisidir belkide kayınvaldeyle iyi geçinmek.
Yaşça büyük bir kocaya sahip olduğum için kavga edemiyoruz zaten. Tartışma boyutunda kalıyor herşey. Yani kısaca sabır, kendine ve kocaya saygı, sevgi :1closedeyes:

ayy benim konumkaydirigubbakcemile3
bir kere sürekli surat yapmak erkeği soğutuyor.hem daha uzak kalıyorsunuz birbirinizden hemde her daim kavga eder potansiyele sahip oluyorsunuz.o yüzden küsme taraftarı değilim..
alttan alınmalı ama her dediği değil çizgiler belli olmalı sizin özeline girdimi müsaade etmelisiniz..
evi sizden ibaret görmeli eşiniz.o ev sizsiz ona batmalı rahat etmemeli..bunuda önce evhanımlılığınızı 4/4lük yapark sonrada güleryüzünüzle göstermelisiniz..
ailesiyle ilgili gereksiz konuşmalar olmamalı..taban tabana zıt gidecek şeyler söylememeli,söylenmemelisiniz.aranız iyi değilse bile sizin sukunetinizi korumalı bunu eşiniz görmeli.ha görmeyen bir eşede sahipseniz değiştirmeye kalkmanın bir anlmı yok..
sürekli bakımlı olmasanızda temizlik ön planda olmalı.
birde herşeye söylenmeyin ya..az hoşgörü.erkekler sevmiyor söylenen kadınları..
aklıma geldikçe yazarım..

tesekkurler sayenizde eksiklerimi tamamlıyorumopuyorumnanaktan
suna kesinlikle katılıyorum kayınvalidemle ilgili tek olumsuz bişey konuşmadım ama konussam heralde kıyamet kopar bunun sinyallerini aldımCADIARZU

tesekkurler sayenizde eksiklerimi tamamlıyorumopuyorumnanaktan
suna kesinlikle katılıyorum kayınvalidemle ilgili tek olumsuz bişey konuşmadım ama konussam heralde kıyamet kopar bunun sinyallerini aldımCADIARZU

Sakın... Hemen karşı saldırıya geçer. Sen benim annemden hoşlanmıyomusun
onu sevmiyor musun gibi sorular sorar. Senin ailende eğer hoşlanmadığı biri varsa
o da ondan bahseder. Boş yere aranız açılır.yerimseniben

bence kavgakaydirigubbakcemile bile olsa en önemlisi yatak ayırmmamaklmaz: ANANEMıN BıR SÖZÜ VAR BEN EVLENMEDEN BAK KIZIM NE OLURSA OLSUN KAVGA DA ETSEN GECE YATAĞINI AYIRMA MUTLAKA KOYNUNA:kedi: GıR SABAHI MUTLAKA BARIŞIRSINŞeniz

Kesinlikle budur...!

:lepi:

eşinizi asla kalabalık bir ortamda rencide etmeyin
haksız bile olsa kavga etmekten kaçının. başbaşa kaldığınızda bol bol kavga edebilirsiniz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…