- Konu Sahibi çikolatagelin
-
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. umarım bunlara gerek kalmaz. ben kendi hayatımdan alıntı yaptım aslında. belki hepsi aynı değildir.
unutturmam zaten gunler oncesinden geri sayım yapılırvereliniortak
aslında şımartmanın dozu da var aldıgın kadar vereceksin evlilikte ben 3ayda bunu öğrendim...o seni ne kadar seviyorsa sen de o kadar sev,ne kadar ilgileniyorsa sen de o kadar ilgilen..bir de kıskansan da belli etmeyeceksin belli edince baslıyorlar bilerek kıskandırmaya...bu daha da gıcık ediyor insanı...
bakım çok önemli bu arada kendini salmamalı insan...ne olursa olsun evlilik gibisi yok canından bir parçaya sarılıp yatmanın onun varlığını hissetmenin tadını bi şey degişmem allah herkesi mutlu etsin...
tesekkurler sayenizde eksiklerimi tamamlıyorumopuyorumnanaktan
suna kesinlikle katılıyorum kayınvalidemle ilgili tek olumsuz bişey konuşmadım ama konussam heralde kıyamet kopar bunun sinyallerini aldımCADIARZU
bir defa hiç kimsenin aklıyla yola çıkma,bu bir reçete gibidir,birine yarayan ilaç diğerinde yan etki yapabilir....
hiç bir erkeğin huyu diğerine benzemez,reaksiyonlar huylar hep farklıdır....
evlilik bir ipte iki cambazın oynaasına benzer,hem yorucudur hem (bazen) zevkli.....
sabrınız gelişir,huylarınız değişir(ideallerinizde)
karşınızdaki adamı değiştirmeye çalışmayın yorulduğunuzla kalırsınız,zamanla her erkek karısının takdim ettiği hayatı yaşamaya mahkumdur zaten....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?