- Konu Sahibi çikolatagelin
-
anlayış ve paylaşım vazgeçilmezler yani
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy benim konumkaydirigubbakcemile3
bir kere sürekli surat yapmak erkeği soğutuyor.hem daha uzak kalıyorsunuz birbirinizden hemde her daim kavga eder potansiyele sahip oluyorsunuz.o yüzden küsme taraftarı değilim..
alttan alınmalı ama her dediği değil çizgiler belli olmalı sizin özeline girdimi müsaade etmelisiniz..
evi sizden ibaret görmeli eşiniz.o ev sizsiz ona batmalı rahat etmemeli..bunuda önce evhanımlılığınızı 4/4lük yapark sonrada güleryüzünüzle göstermelisiniz..
ailesiyle ilgili gereksiz konuşmalar olmamalı..taban tabana zıt gidecek şeyler söylememeli,söylenmemelisiniz.aranız iyi değilse bile sizin sukunetinizi korumalı bunu eşiniz görmeli.ha görmeyen bir eşede sahipseniz değiştirmeye kalkmanın bir anlmı yok..
sürekli bakımlı olmasanızda temizlik ön planda olmalı.
birde herşeye söylenmeyin ya..az hoşgörü.erkekler sevmiyor söylenen kadınları..
aklıma geldikçe yazarım..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy benim konumkaydirigubbakcemile3
bir kere sürekli surat yapmak erkeği soğutuyor.hem daha uzak kalıyorsunuz birbirinizden hemde her daim kavga eder potansiyele sahip oluyorsunuz.o yüzden küsme taraftarı değilim..
alttan alınmalı ama her dediği değil çizgiler belli olmalı sizin özeline girdimi müsaade etmelisiniz..
evi sizden ibaret görmeli eşiniz.o ev sizsiz ona batmalı rahat etmemeli..bunuda önce evhanımlılığınızı 4/4lük yapark sonrada güleryüzünüzle göstermelisiniz..
ailesiyle ilgili gereksiz konuşmalar olmamalı..taban tabana zıt gidecek şeyler söylememeli,söylenmemelisiniz.aranız iyi değilse bile sizin sukunetinizi korumalı bunu eşiniz görmeli.ha görmeyen bir eşede sahipseniz değiştirmeye kalkmanın bir anlmı yok..
sürekli bakımlı olmasanızda temizlik ön planda olmalı.
birde herşeye söylenmeyin ya..az hoşgörü.erkekler sevmiyor söylenen kadınları..
aklıma geldikçe yazarım..
oo yamancım süper fikirler,bende de bu tarz denenmiş yöntemler var ama demiim şimdi,dibiniz düşmesin.ama bu tarz fantazili şeylerde hakket işe yarıyo,heleki adamı beklemediği anda,dumur ettinizmi süpper..
ben çok sıkıştırıım kapı arkasında falan,utanır çok ama hoşuna da gider.
hatta bana internet gibi karısın sürekli yeniliyon kendini demişti..
ama işte üşengeçlik çok var bende,herzamanda o enerji olmuyo bende..
ayy süpersiniz heker ve yaman ozellikle siz tam puf noktalar vermıssınız işime geldi:kedi:
sende çeşitlendir işte.
Yatak ve yemeği önünden alma evlilik sürer gider merak etme.
Kavgamızın sinirimizin özünde maalesef bunlardan birinin eksikliği oluyo bizde.
Bende bıktım duştan yamancım,saçlarımı kısacık kestirmeyi bile düşündüm.zor oluyo bee,
onlar doymuyo ama ben bıkıyorum valla.bide ambiyansı hep ben yaratıyorum,
anam yaratıcılıkta yok bu erkek milletinde.
Bikeresinde yapmıştı,mumlar tütsüler falan..bu tarz şeyler renk katıyo,deneyin kılzar ilişkiniz baöbaşka
bi boyut kazanabilir.tecrübeyle sabittir..
süper tarifler var yaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah bizlere devam edelim paylaşmaya kaydirigubbakcemile5
***bendende bi tavsiye daha evdesiniz canınız sıkıldı tv karşısında mayışmış haldesiniz hatta aranız birazda limoni diyelim sıkıldım bu monotonluktan diyorsanız kalkın üzerinize seksi bi gecelik giyin ve koltuğa hiç bişey olmamış gibi oturum görün bakın o adam nasıl fişek gibi olcak :jeyyar: yada oturduğu yere doğru kapıdan görünmeden sütyeninizi atın -tatlicadiarzu- kaçın yatak odasına çoook işe yarıyo benden sölemesi.tabi işe de yaramayabilir bu kocanıza bağlı :asigim: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?