Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

kavgalarimiz da oluyor tabiki ben biraz sinirliyim
basak burcuyum ve asiri titizim, esimse balik yani bi o kadar paspal :umursamaz:
e evde ikide bebis birbucuk yasindalar ikiside oglan siz dusunun aksama kadar ki manzarayi
arada eserler bana hepsini siraya ceker bi bagiririm esim sagolsun sakinlestirir
hic uzerime gelmez
ayni sekilde o sinirli oldugunda bende uzerine gitmemeye calisirim
bagirdi zaman susarim bes dakika sonra gelir ozurdiler
ne yapacaksak beraber yapmayi seviyoruz
eve alinacak en ufak bi esyayi beraber seceriz
aksamlari ben bebelerin sutlerini hazirlarim esim icirir o altlarini degistirir ben ortagi toplarim guzel bi film koyar koltuga kucak kucaga uzanip beraber izlerim bu aralar en buyuk luxumuz bu onceden aksamlari cok cikardik ama bebelerle ancak bu kadar oluyo
ve en onemlisi hic bir zaman yataga kus girmedik yatak odamizda butun kusluk biter sabah hala kirginsak yatak odasinin disinda devam ederiz ..kaydirigubbakcemile3
dunyanin en mukemmel esi ve en mukemmel babasi bunuda ara sira ona soylemeyi ihmal etmem yerimseniben
seviyorum esimi hemde herseyden cok :1hug:

evlilik gerçekten zor bir sanat aslında.ben eşime olan davranışlarımdan biraz bahsetmek istiyorumm çok uzun bir flört dönemi sonrasında çok büyük zorluklar ve engellerden sonra evlenebildik. bugün dahiii eşimle sürekli olarak flört ediyoruz.sevgimizi aşkımızı ayakta tutanlardan biri bu... ne olursa olsunnn hastada olsam yorgunda olsam asla kocamın karşısına bakımsız çıkmadım hiç yapamadı isem en azından bir ruj sürüp çıktım karşısına evden çıkarkende girerkende beni hep bakımlı halimle görür.ve her akşamm eve geldiğinde bugün gene zaman geçmedi akşam olsada bir an önce eve gelsem diye çabaladım der. her akşam soframızda mutlaka gün içerisinde neler yaptığını sorar işi ile ilgili bilgi alırım eğer sıkıntılı bir dönem yaşıyorsa elimden geldiğince stresini atmasını sağlarım konuşarak güleryüzümle...elimden geldiğince herhangi bir tartışma esnasında öfkemi dizginlemeye çalışırım çünkü bizim evde sinirli olan ben sakin olan eşimdir. çok sinirlenirsem susarım ki zaten eşim hayatta sesini yükseltmez. sakinleştiğim anda karşısına geçer tatlım canım hayatım bu böyle olsa bence daha iyi olurdu diyerekk orta yolu bulma konuşmalarımıza başlarız ve mutlaka ortak bir yol buluruz..hiiç bir zaman ayrı ayrı gezmeye gitmeyiz nereye kime gidlirse gidilsin birlikte gideriz..eşimide bu konuda takdir etmeliyimkii oda hiçbir zaman eh işte erkek arkadaşlarla takılcaz olayına girmemiştir...eşimin ailesi ile ilgili bir sıkıntım veye sorunum olursada en uygun zamanı kollarım konu ne olursa olsun eşimi rencide edicek yada kırıcak sözler kullanmadan durumu anlatırım...ve ne konuda olursa olsun eşim sorunları çözer ailede kötü gelin olmamdansa o kötü olmayı yeğler ailesine karşı sen her zaman iyi ol der....tabi biz bu düşüncelere sahip olup bu anlara gelene kadar çok tartışmalar yaşadık ama sonunda kavgayla hiç bir yere varılmadığını gördük ve artık sorunlarımız mutlaka konuşarak çözüyoruz sorunlarımızı konuşurken bile flört ediyoruz. eşim yatmadan asla yatağa girmem uykusuzluktan delirsem bile :) daha bir çok şey var arkadaşlar aklıma geldikçe yazıcammm :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle eşinin ailesiyle ilgili ağır ve sert yorumlar yapılmamalı emin olun kötü olan siz olursunuz.söylesenizde eşiniz kabul etmeyecek ve sizi suçlayacaktır.Zamanı geldiğinde güzel bişekilde ifade etmek gerek bence

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle eşinin ailesiyle ilgili ağır ve sert yorumlar yapılmamalı emin olun kötü olan siz olursunuz.söylesenizde eşiniz kabul etmeyecek ve sizi suçlayacaktır.Zamanı geldiğinde güzel bişekilde ifade etmek gerek bence:lepi:
kızlar bana yardım eder misiniz kullanıcı adımı değiştirmek için neyapmalıyım?

şimdiii canlarım ; kesinlikle benim sözüm gececek die yarışa girmeyin.ortaklaşa adım attığınız bilincini taşıyın.ev hanımı iseniz çalışmıyorsanız eşiniz geldiğinde eviniz derli toplu olsun yemeğiniz hazır olsun.kapıyı her zaman siz açın karşısında bakımlı yemek kokmayan güler yüzlü bir eş bulsun.(bana eşim der ki kapıdaki güler yüzün iş yerindeki tüm yorgunluğumu stresimi unutturuyor).

ev işinde yemekte vs.yardım ettiğinde her zaman beğenmesenizde beğenin:))) asla kötü niye böyle yaptın demeyin.her zaman ona değer verdiğinizi sözle tavırla hissettirin.özellikle ve özellikle ailesi hakkında kötü sözler sarfetmeyin.olumsuz olaylar mutlaka olacaktır.ama bunu rencide ederek konusmayın.erkeklerin bam teline basmış olursunuz.buda ii sonuç getirmez.bir sorun olduğunda surat asmak yerine konuyu güzel bir dille çözme yoluna gidin.erkekler asık surattan nefret ediyor.biraz ilgi alaka, biraz naz niyaz,biraz kaçmak biraz kovalamak sizi başarıya götürecektir :))))

Son düzenleme:
süper tarifler var yaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah bizlere devam edelim paylaşmaya kaydirigubbakcemile5
***bendende bi tavsiye daha evdesiniz canınız sıkıldı tv karşısında mayışmış haldesiniz hatta aranız birazda limoni diyelim sıkıldım bu monotonluktan diyorsanız kalkın üzerinize seksi bi gecelik giyin ve koltuğa hiç bişey olmamış gibi oturum görün bakın o adam nasıl fişek gibi olcak :jeyyar: yada oturduğu yere doğru kapıdan görünmeden sütyeninizi atın -tatlicadiarzu- kaçın yatak odasına çoook işe yarıyo benden sölemesi.tabi işe de yaramayabilir bu kocanıza bağlı :asigim: :roflol:

ÇOK MERAK ETTİM BU YÖNTEMLERİ kaydirigubbakcemile3
AMA HAKKETN YORUCU YA ZEVKLİ OLUYODA GEÇ YATMAK VE SÜREKKLİ DUŞ ALMAKTAN BIKTIM :jeyyar:

Sakın sakın bir şey anlatırken hemen sinirlenip lafını kesip atlamayın belki diyecekleri farklıdır...Ben bunu yapmayı daha yavaş yavaş öğreniyorum ...
Tartışırken kırıcı olmayın aranızda saygı kalmaz...
Kimi yerde sessiz durmak konuşmamak çok daha etkili bi yöntem ...paşa paşa gelip barışıyorlar ozaman...
ınatlaşmayın ..sakin sakin ve cilveleyle inanın herşeyi yaptırabilirizz... :lepi:
Küsken sırf bi menfaatiniz için barışmaya uğraşmayınn...Daha çok sinirleniyorlar...Benimki artık yemiyorr... :sinifsinif:

sabır, hoşgörü,sevgi,saygı. ve para.neden para demeyin para olmayınca başta söylediklerimde beş para etmiyor.bunlar olunca zaten evlilikler devam ediyor

aynen cnm ya bıktım usandım saçımda uzun kurumuyo
kestirmemide istemiyoo napcaz bilmem
bencede yaratıcı biziz ve yorulanda biziz
ama napalım olmazsa olmaz bu da
hiç olmayanlarda var o da zor yaa

akannehirakannehir

Bende işe yarıyor bu:roflol:Hemen gözleri açılıyor benimkinin;ama azcuk sürttürüyoeum burnunu:hulya:

Bende birkez mum eşiliğinde romantik bir ortam yaratmak istemiştim.Sen git söndür mumları,birde bembeyaz koltuklarımın üzerine sıçra o mum lekeleri...

Romantik ortam birden tartışma ortamına dönüştüdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…