Konuşmayı denediniz mi peki siz?Odunsuluk var içinde ve coğu erkek boyle karsisindaki kirilir mi incinir mi dusunmeden sacma sapan hareketleri oluyor.
Romantik ve kadin ruhundan anlayan az.
Benim eşimde boyle sevgisini gosteremez. Sunu niye yapmadin demez ama yapar misin der.
Yillardir ayni yani degismiyor ya devam edip alisacak ya da boşanacaksin.
Hemfikiriz o konuda. Kocasını ezen kadın kendini de küçük düşürüyor. Istemem oyle bir sey. Sevgi karşılıklı gibi geliyor bana. Her iliskimde boyle olmustur kırıldığım an kendimi kapatırım insanlara.Sevmiyorsunuz sanirim siz esinizi.
Aidiyet o yola bas koydugunuzda olur.
Evlendikden sonra degil.
Ayrica kocalarini ezen kadinlarda
Karisini ezen erkeklr kadar kotu gorunuyo
Illaki birinin birini ezmesi gerekmez evlilikde
Evet o rahatlığa üzülüyorum ben de. Ve inanın konuşuyorum gitmemiz gereken bir yer var mesela sonra sonra diyoe ardına binbir bahane. Hani oturup dinleseniz adam haklı dersiniz. Ama bu her konuda mi böyle olur?Ait ve sahip olma kavramlarini kafanızdan silin oncelikle. evlendiniz diye ne o size ne size ait oldu. hala bambaşka bireylersiniz. Kendinizi evlilige adapte olmus hissedemiyorsunuz anladigim kadariyla. esinizin hoduklugu yuzunden. bunu ciddi ve net sekilde konusun, asilmayacak bir durum degil. ama haklisiniz sizden is beklemesi ve isteklerinize rahatlikla hayir demesi saygisizlik. bunu onunla cozmeye calisin.
Mesela hastaneye gidiyoruz benim icin adam ofluyor pufluyor ben cok buyutuyorum çünkü her seyi ona gore.. Durup desene hayatım sıkma canını diye destek ol bi..Benimde aklımda böyle sorular var evliliğe dair. evlenince kocanı benimseyebiliyor musun, onun derdini kendi derdin biliyor musun, yoksa arada hep bir mesafe mi oluyor ki belki böylesi daha sağlıklıdır? bilemiyorum. iyi günde iyi ama zayıf bir anında ya da hata yaptığın zaman yanında oluyor mu vs. vs. dertler derya
Defalarca denedim baktim degismiyor kabullendim.Konuşmayı denediniz mi peki siz?
gelmiyorum deyince kendiniz gidin madem, yalniz kalinca dank eder belki. siz de ona biraz hayir demeyi ogreninEvet o rahatlığa üzülüyorum ben de. Ve inanın konuşuyorum gitmemiz gereken bir yer var mesela sonra sonra diyoe ardına binbir bahane. Hani oturup dinleseniz adam haklı dersiniz. Ama bu her konuda mi böyle olur?
ooo bak bu kötü. eger hastalık hastasi degilseniz bu cok kırıcı bir davranış.Mesela hastaneye gidiyoruz benim icin adam ofluyor pufluyor ben cok buyutuyorum çünkü her seyi ona gore.. Durup desene hayatım sıkma canını diye destek ol bi..
Cok teşekkür ederim. Ama esimle konuşamıyorum biliyor musunuz. Beni bastırıyor sanki. Yanlış anlıyorsun diyor. Aslında oturup konusulabilecek bi inaan benim esim. Ama atıyorum tamam bir daha incitmicem seni der yine aynısını yapar. Ozur dilemesini bilir ama tekrar etmeyeceğinin garantisini veremez. En azindan özür diliyorum diye de uste çıkar. Benim sorunum esimle genel iletisimimde. Bir insandan istediğiniz sıcaklığı alamayınca her sözüne takiyorsunuz galiba..Kendinizi, istediklerinizi/istemediklerinizi ve beklentilerinizi çok güzel yazmışsınız, demek ki ifade etmede sıkıntı yok sizden yana.
Bazı sorular sormalı ve cevaplarına göre ilerlemelisiniz.
Eşiniz öncesinde de böyle miydi? Yoksa nasıl olsa evlendik oldu bitti der gibi sonradan mı oldu?
Üşendiği, ev kuşu olduğu için mi çıkmak, bir şeyler yapmak istemiyor yoksa sizinle mi yapmak istemiyor?
Normalde yardım edip, bazen sen neden yapmadın diyorsa o an çok yorgun olduğu ve 1 parça da olsa ütü yapmak zor geldiği için diyor olabilir mi?
Anladığım kadarıyla gayet mantıklı bir insansınız ve sanırım siz aslında cevabı zaten biliyorsunuz.
ooo bak bu kötü. eger hastalık hastasi degilseniz bu cok kırıcı bir davranış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?