Evlilik, aidiyet

Ben onun yemeğini yapıyorum evi temizliyorum. Bunlari elimden geldigince yapıyorum. Kesinlikle icinden gelmiyor acik acik demese de o kadar belli ki. Surati gulmez hic mesela ailemin yaninda. Tabiati o evet ama ben bunu dile getirmisim rahatsiz olduğumu soylemisim niye ısrarla yapıyor ? Ben de esimin isteklerini erteleyeyim o zaman hep.

Yaşı sizden büyük mü? Acaba para harcamayı pek sevmeyen bir mi dışarı filan gitmek isteyince hayır demiş ya para harcamayı sevmediğinden olabilir?...

ev içindeki işleri ikinizin evi için yapıyorsunuz
yani kendiniz içinde
çalışmıyorsanız eşiniz muhakkak ki nasıl olsa evde diye düşünüyordur
ben çalışan kadınım benim eşimde ütülemiyordu mesela işlerin çoğu da bendeydi
işyerinde oda arkadaşlarım erkek biri eşine yardım etse diğeri dalga geçiyor hemen
tabi ben hemen paylıyorum yapıver elıne mi yapışır diye
ama erkekler bu konuda birbirlerini çabuk gaza getirebiliyor

yani ya çok istekte bulunan birisiniz ailenizle beraber adam bıktı bir işlerini de kendileri halletsin diyor
ya da eşiniz suya sabuna dokunmak istemeyen en ufak isteği bile dağ gibi gören biri

daha fazla istekte bulunmayın bence, anne babanızda yapılmayan istekleri görünce üzülürler

ya biraz kopacak kıyameti göze alıp ailenizin işi halletmeye kendiniz gideceksiniz
daha fazla bekletmek istemedim diyeceksiniz

ya da bu deveyi böyle güdeceksiniz

eşinizin tabiatı bu ısrarla da yapacak çünkü kendisince yaptığı şeyler kusur değil

Yaşı sizden büyük mü? Acaba para harcamayı pek sevmeyen bir mi dışarı filan gitmek isteyince hayır demiş ya para harcamayı sevmediğinden olabilir?...
Yaşı büyük. Borçlarımız var yeni evlendik sonucta ama gitmek istediği yerlere verir o benzin parasını gider mesela..

Kesinlikle cok bi isteğimiz yok inanin. Aksine cekingen insanlar benim ailem. 2. dediginiz tam uyuyor bizim duruma.

Kesinlikle cok bi isteğimiz yok inanin. Aksine cekingen insanlar benim ailem. 2. dediginiz tam uyuyor bizim duruma.
işte dediğim gibi istemeyeceksiniz çünkü adam yapmıyor ya da çok zor yapıyor
sonuçta rencide olunacak ve incinecek bir durum ortaya çıkıyor

işe felan girin bence kendinize ve ailenize yetmeye başlayınca belki bi zahmet düzelir

Teşekkür ederim ama ben bunu unutamam ki.. Bu sekilde davranan bi ese nasıl sonsuz guvenebilirim? Sizce bana saygısı yok mu? Aileme olan tavrı bundan mi ileri geliyor?

Teşekkür ederim ama ben bunu unutamam ki.. Bu sekilde davranan bi ese nasıl sonsuz guvenebilirim? Sizce bana saygısı yok mu? Aileme olan tavrı bundan mi ileri geliyor?
hiçbir fikrim yok ama bana eşinizin kendi ailesini de azarlaması tahammülsüz olması insanları genel olarak
hakir göre bir tavrı var gibi düşündürdü
annesi de oğlundan çok şey ister mi mesela
kendi annesinin isteklerini yaparken nasıl?
eğer aynı yukardaki gibiyse değiştirmeniz zor

bu arada evliliklerde neler neler yaşanıyor bundan çok daha ağırları bir yerde unutmak zorunda kalınıyor

Cok teşekkürler

Kesinlikle çalışmaya başlamalısın bu bir.. Yaşın genç, hayatın boyunca ister evli ister bekar, kendine ait bir dünyan, iş arkadaşların, seni oyalayan konuların, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak paran ve özgüvenin olmalı. Bu durum öncelikle kendine daha çok saygı duymanı sağlar ve evliliğinin bütün hayatın olmasını engeller. Evliliğin ilk yılları hep zordur, klişe de olsa doğru. Erkekler de alışamıyor kolay kolay. Ben anlattıklarından eşinin çok sorunlu bir adam olduğu sonucu çıkarmadım, hemen her erkekte olan kabalıkları, kayıtsızlıkları var. Erkekler dertleşmek ve beraber eğlenceli vakit geçirmek konusunda gerçekten de sabırla eğitilmeliler. Evlilik demir leblebi bu açıdan. Sabır ve geçinmek için istek gerek.

Ilk aylarımız daha zordu hele bizim. 2 hafta gerekmedikce konuşmadığını bilirim benimle bi konuda hayır dedigim icin :) teşekkür ederim cok haklısınız

evlilik birlikte kararların verildiği yerdir hayır diyemez öyle. bunu onla konusun istediğiniz seye evet demesi lazım degil ama sizi göz ardı etmemesi lazım. ortak karar almanız lazm
incinme konusuda uyara uyara alındıgınızı anlata anlata aşinalık kazandıracaksınız

Umarim anlar

Ben evliliginizi sonlandiracak bir durum goremedim.. bunlar duzelebilecek seyler.. ufak tefek seyler ..

Evliligimizde esimin baskın oldugu cok bariz. Utopik bi dusunce degil bu. Her konuda tartışarak mi yaptiricam peki ben isteklerimi? ben kova esim koc.
Ben de tam diyecektim koç burcu mu diye benim sevgilim de öyle aitlik diye bir şey yok olabildiğince özgürler ve de kimseye ihtiyaçları yoktur ona yardımcı olursan Tamam ama yapmasanda görür o kendi işini ve Evet başlarda yanlış anladın öyle değil der Gönül almaya çalışır ama hep konu aynıysa ya da bıktıysa artık (işine gelmiyor da olabilir) nasıl anlarsan anla naparsan yap modunda

Ayni benim eşim .Evliligimin 5. yılı asla degismedi. Belkide ben beceremedim bilmiyorum. Daha da katlandı hatta. Artık yoruldum. Sana tavsiyem sakın çocuk yapma.

Evet eyvallahı yok hic. Ben aynı onun gibi davranmaya baslicam artık. Biraz da o düşünsün.

Ayni benim eşim .Evliligimin 5. yılı asla degismedi. Belkide ben beceremedim bilmiyorum. Daha da katlandı hatta. Artık yoruldum. Sana tavsiyem sakın çocuk yapma.

Sizin var mı çocuğunuz ? Ben cocuk düşünmüyorum zaten eşimden haberi yok ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…